Ortalama 1.5 mb ile işlem yapabiliyorsunuz.Ücretsiz bir vds için iyi bir hız.
![]()
Teşekkür ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ortalama 1.5 mb ile işlem yapabiliyorsunuz.Ücretsiz bir vds için iyi bir hız.
![]()
hiç kapanan kanalın oldumu üstat bu vds de
Arkadaşı bilmem ama benim arkadaşın 30 a yakın kanalı kapandıydı. Bu vps yi ben kullanmadım hiç arkadaşım kullandıydı.
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kapanan kanalım olmadı.Spama düşmemek için kanal başı 200 den fazla video atmadım.
2 seçenek var ya pcde net fremework yüklü değil ya da program sistemle düzgün çalışmıyor. ( 32 ve 64 bt muhabbeti )
* False personal information (including address)
* False information regarding payments and use of unauthorised payment methods
* Inapproriate use of service (please see our AUP here: UpCloud)
arkadaşlar o server secme ekranında 64 bir ı secın demıssınız benım bılgısayar 32 bit. onla bı alakası varmı ? bende 64 bit ımı seceyım yoksa 32 bit ımı ?
32 bit i sectım bır sıkıntı olurmu acaba ? birde o open console falan tıkladım bırseyler yukledı ekranda sımdı "welcome to windows start up " dıo ekranda ne yapıım yuklımmı ?kemdi işletim sisteminle alakası yok
Arkadaşlar 2 hesap açarsanız 1i kapanır son açtığınız devam eder. Ben 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum 1.5mb ile indiriyor 1mb ile upload yapıyor sorunsuz 14 gün sonunda tekrar açıyorum -- Fremake download içinde Framework 3.5-4 indirin
Diyelim ki VPS imiz var nasil indiricez videolari ve nasil yukliycez? script flan bisi mi var? yazdiklarinizdan pek anlamadim.
Tesekurler....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.