Herkesin İşleme Girdi, Bende Tık Yok :D

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
eğer yapmadıysan işleme girmeyen adsense deki kanalları partnere geçirmeyi düşünmelisin...

İşleme gırmeyen arkadaşlara bır onerı yapmak ıstıyorum,işleme gırmeyen adsense zaten bırkaçgun sonra kapatılıyor,adsense kapatmadan hesabınızı sız hesabınızı tamamen kapatın isteğe gore adsense hesapları kişi tarafından kapatılınca içindekı bakıye 90 gun içinde hesabınıza geçiyordu,eger adsensenın son maddelerınde bu seçenek değişmedıyse odemelerınızı alabılırsınız.

Kanal kalmadı ki hocam ********ler topuluktan toplam 10k aboneli kanallarımı kapattırdılar.

:eek: geçmiş olsun hocam pes etmek yok, şunu bilki bu işe yeni başlayan birisinden çok çok çok avantajlıyız işleri yoğun bi çalışmayla kısa sürede yoluna koyabilirsin benimde geçen ay adsense işleme girmedi ayın 25 inde banlanmıştı hiç unutmam saat 8:50 de, o günden beri hergün sabah ezanını duymadan yatmam...

:eek: geçmiş olsun hocam pes etmek yok, şunu bilki bu işe yeni başlayan birisinden çok çok çok avantajlıyız işleri yoğun bi çalışmayla kısa sürede yoluna koyabilirsin benimde geçen ay adsense işleme girmedi ayın 25 inde banlanmıştı hiç unutmam saat 8:50 de, o günden beri hergün sabah ezanını duymadan yatmam...

Toparlayabildiniz mi hocam peki ?

Toparlayabildiniz mi hocam peki ?

Şu anda adsense de 1 kanalım var kardeşimin üstüne açtım pin gelip ilk ödemeyi alasıya kadar başka kanal bağlamıycam güvenemiyorum full partner çalışıyorum günde 4-5 kanal açıyorum gelecek ay emeğimin karşılığını alıcam inş...

Hayır liste dışı ile alakam yoktu. Sadece 1 kanalım teliften 2 kanalım topluluktan kapandı.

Hocam öncelikle geçmiş olsun.Cuma günü başlayıp pazar günü kadar süren ödeme işlemi bütün arkadaşları uyardım bekleyin bekleyin diye ve gördük ki haklı çıktım ödemeler işleme girdi o ara partner yapan arkadaşlar pişman oldu adsense sildi v.s

Artık forumda birine ilk ödeme yapılacağı zamandan sonra işleme girmesi çok çok düşük ihtimal ondan önce ihtimal vardı savundum ama adsense banlanma riskiniz var diğer arkadaşlarında öle kanallarınızı partner yapmanız lazım bence.
Bundan sonra işleme girme şansı çok çok düşük yine siz bilirsiniz.

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam hiç pes etme geçen ay işleme girmedi benim adsenseler 9-10k parayı alamadım 3 adet yeni adsense açtım pinleri bekliyorum emeğimin karşılığını alamayınca dahada hırslandım :D

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam hiç pes etme geçen ay işleme girmedi benim adsenseler 9-10k parayı alamadım 3 adet yeni adsense açtım pinleri bekliyorum emeğimin karşılığını alamayınca dahada hırslandım :D

2 aydır işleme girmeyen adsensemin bu sabah gelen mail ile banlandığını öğrendim :) yine aynı saat 09:00 civarı banlandı..
ümidim yoktu zaten çöp kanalları bırakmıştım içinde.. işleme girmeyenler ayık olsunlar sağlam kanalları var ise taşısınlar..

Adsense işleme nasıl girmez hayret ediyorum ya hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu iş böyle ben çoğu gelen paraya havadan gelen para olarak bakıyorum artık. Yani para yatmadan o parayı alamama ihtimalini hep düşünüyorum.

Arkadaşlar benden tavsiye kanallarınızı partner yapın.Adsense banı için az zamanınız kalmış olabilir.Kanallarınız ziyan olmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri