merhaba arkadaşlar adım furkan sinop ta yaşıyorum internet üzerinden sürekli para kazanma çabalarım vardı ama türkiyede pek bu iş ilerlememişti bu yuzden sürekli yabancı sitelerle ugrasmak durumda kalıyodum bu yüzden hem okul hemde o yabancı siteler bi yerden sonra insanı bunaltmaya baslıyo bide affiliate marketing ile ugrasıyosanız hep karısıyo işler aslında cok zor bi iş degil ama internetin baya kurdu olmanız gerekiyo bende okul nedeni ile bu işten biraz uzaklaştım ama tavsiye ederim sizlere mutlaka bu işe bulaşan vardır
neyse ardaşlar sonra youtube kanalıma ayarlar yapıyodum orda para kazanma ile ilgili bişi gördüm hemen googleden araştırmaya başladım ver muslera sanırım serkan abiydi videosunu gördüm ve baktım cazip gelmeye başladı forumalara filen baktım sonra buralara kadar geldik sizlele olmaktan mutlu olacagıma inanıyorum cunku güncel bir foruma benziyor 2 gündür burdayım
tanışma geç oldu biraz öncelikle emeği geçen geçmeyen herkeze teşekkür ederim inşallah iyi kazanırız Ama ben hala pek çakamadım davayı arkadaşlar kanalda olmayan video yok ama bir türlü izletemiyorum
dün adsenseye bakmısım 2 günde 0.05 $ yeter yani
neyse arkadaşlar fazla uzatmıyayım inşallah seversiniz beni iyiyimdir dürüstümdür yalan konusmam bi konuda bilgim varsa ne olursa olsun paylaşırım teşekkürler iyi forumlar iyi kazançlar