Herkeze Merhaba

• Kullanıcı furkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

furkany

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar adım furkan sinop ta yaşıyorum internet üzerinden sürekli para kazanma çabalarım vardı ama türkiyede pek bu iş ilerlememişti bu yuzden sürekli yabancı sitelerle ugrasmak durumda kalıyodum bu yüzden hem okul hemde o yabancı siteler bi yerden sonra insanı bunaltmaya baslıyo bide affiliate marketing ile ugrasıyosanız hep karısıyo işler aslında cok zor bi iş degil ama internetin baya kurdu olmanız gerekiyo bende okul nedeni ile bu işten biraz uzaklaştım ama tavsiye ederim sizlere mutlaka bu işe bulaşan vardır :) neyse ardaşlar sonra youtube kanalıma ayarlar yapıyodum orda para kazanma ile ilgili bişi gördüm hemen googleden araştırmaya başladım ver muslera sanırım serkan abiydi videosunu gördüm ve baktım cazip gelmeye başladı forumalara filen baktım sonra buralara kadar geldik sizlele olmaktan mutlu olacagıma inanıyorum cunku güncel bir foruma benziyor 2 gündür burdayım :) tanışma geç oldu biraz öncelikle emeği geçen geçmeyen herkeze teşekkür ederim inşallah iyi kazanırız Ama ben hala pek çakamadım davayı arkadaşlar kanalda olmayan video yok ama bir türlü izletemiyorum :) dün adsenseye bakmısım 2 günde 0.05 $ yeter yani :) neyse arkadaşlar fazla uzatmıyayım inşallah seversiniz beni iyiyimdir dürüstümdür yalan konusmam bi konuda bilgim varsa ne olursa olsun paylaşırım teşekkürler iyi forumlar iyi kazançlar :)

Arkadasim aramiza hosgeldin.insalah daha cok kazanc firsati olur Youtube ile.Hayirli forumlar sana.

aramıza hoşgeldin burda takıldığın sürece öğrendiklerinle paralel olarak kazancında artıcak bol kazançlar diliyorum.

Arkadasim aramiza hosgeldin.insalah daha cok kazanc firsati olur Youtube ile.Hayirli forumlar sana.

abi herkeze teşekkür ediyorum sana ayrıca ediyorum gerçekte cok iyi bir iş yapıyorsun iyiki anlatmışsın iyiki paylaşmışsın bunca insanın duasını alıyosun teşekkür ederim

Aramıza hoş geldin. Düzenli bir sekilde forumdaki paylasımları göze alarak calısırsan kazancın artacaktır .

Aramıza hoş geldin. Düzenli bir sekilde forumdaki paylasımları göze alarak calısırsan kazancın artacaktır .

teşekkürler hocam vallaha bakıyoruz hocam bizde bişiler yapmaya calısıyoruz ama ne bılım bi yerde eksiklikmi yapıyorum anlamadım 2 günde 65 video yükledim adsense kafa tutuyor bana :) 0.05 $ geçemedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri