Hersey cok ıyı ama bı turlu tutunamıyorum

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Askap

Kayıtlı Üye
Cok ıyı kaynaklarım var katagorımde bı tutturunca 1 hafta ıcınde gunluk mın10 k ızlenım almaya baslıyorum dunya engelınıde kısmı olarak gecebılıyorum ama yınede para kazanamıyorum kanalım tam patlama yapıyor spamdan yada baska bırseyden kapanıyor vıdeo yuklemedıgım halde anlamıyorum neden yanı neden olmuyor:(

3 kısı calısıyorum o kaynakda hatta benzer bı tane daha kaynak buldum arkadasların 1 ı 1 ayda 5 hane dıgerı 4 hane (5 e yakın) aldı bı ben 3 hanede kaldım sonra kanallarda ucdu zaten valla cok sınır oldum bı turlu kanalım oturmuyor tam patlama yaparken 4 5 kere kanalım uctu pes etmek uzereyım

Cok ıyı kaynaklarım var katagorımde bı tutturunca 1 hafta ıcınde gunluk mın10 k ızlenım almaya baslıyorum dunya engelınıde kısmı olarak gecebılıyorum ama yınede para kazanamıyorum kanalım tam patlama yapıyor spamdan yada baska bırseyden kapanıyor vıdeo yuklemedıgım halde anlamıyorum neden yanı neden olmuyor:(
Hocam kanallarda çok fazla gezinme videoları attıktan sonra kanala bi daha uğrama maiilden kontrol et birde video yüklemesini en fazla bir saatte 4 video ile sınırlandır kanalada çok video yükleme..

Hocam kanallarda çok fazla gezinme videoları attıktan sonra kanala bi daha uğrama maiilden kontrol et birde video yüklemesini en fazla bir saatte 4 video ile sınırlandır kanalada çok video yükleme..

gunde bırkac defadan fazla gırıyorum ve bırkac kanala gırıyorum aynı ıpdan sureklı cıkıs yapıp bunun etkısı varmıdır?

Vardır hocam bizzat deneme yaptım bilerek kanalı mı kapattırdım..deneme 1..kanalda nerdeyse 7-8 saat aktif kaldım bu aktif kalınan sürede bottan yükleme yaptırdım günde 8 video 5-10 dk arayla kanal 7 gün dayandı. deneme 2 ... bota 200 video emri verdim hızlı yükleme ile kanalın dayanma süresi 8 saat oldu. 3. denememde video bazı ülkelerde engellendi olacak onuda burda yazarı bakalım ne kadar dayanacak

Vardır hocam bizzat deneme yaptım bilerek kanalı mı kapattırdım..deneme 1..kanalda nerdeyse 7-8 saat aktif kaldım bu aktif kalınan sürede bottan yükleme yaptırdım günde 8 video 5-10 dk arayla kanal 7 gün dayandı. deneme 2 ... bota 200 video emri verdim hızlı yükleme ile kanalın dayanma süresi 8 saat oldu. 3. denememde video bazı ülkelerde engellendi olacak onuda burda yazarı bakalım ne kadar dayanacak

tamam haberını beklıyorum . botun vıdeo yonetıcısıne pek guvenemıyorum ya hanı su para kazanmada kapanan kanallardan dolayı onun vıdeo yonetıcısını kullansammı kullanmasammı o konuda bıraz celıskıdeyım

tamam haberını beklıyorum . botun vıdeo yonetıcısıne pek guvenemıyorum ya hanı su para kazanmada kapanan kanallardan dolayı onun vıdeo yonetıcısını kullansammı kullanmasammı o konuda bıraz celıskıdeyım
Kategorine güveniyorsan hiç bota bulaşma bilgisayarda genel bi temizlik yapıp kanalı aç videolarını yükle adsenseye bağla ve arkana yaslan..Bol kazançlar

Videolardan en az 1 tanesine bile eşleşen gelse kanal akşama kadar dayanmıyor :D veya engel :)

Gelmıyor gelenler kapanmadı namuslu spam yapdıklarım hep patladı :D

Sen gelmiyor diyorsun da ben aldım haberlerini benim düşüncem tamamen aç gözlülükten kanalların kapandı. Açman gereken vakitten önce açıyorsun videolarını...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri