Herşey için teşekkürler

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam şuanlık en azından ara vermekteyım yurda gıdene kadar onaylayacak tel yok sızın konunuzdakı bende olmuyor malesef

Sonetel de 3c'de olmuyorsa çok az harcayacak paranız varsa arkadaşların dediği gibi verin YTKORAY'a toplu hesap satın alın hocam :)

İnan ki nispet yapmak için söylemiyorum, zaten nispetlik bir durumum da yok,ben de yeni başladım, 1 haftası forumu okuyarak geçti, adam akıllı başlayalı 4.günüm 15$ var şu anda hesapta, henüz ne bot aldım ne spam kastım, forumda okuduklarımı uyguluyorum sadece, bir de black seo, backlink vs forumlarda dolaşıp ordan burdan fikirler alarak, belki ilerde patlıycak kanallar hiç para çekemeyeceğim ama emin olduğum bir konu var ki, az biraz para kazanmak sanıldığı kadar zor değil.

Youtubeda başarılı olmak zor değil gözünüzde büyütüyorsunuz, başarının yolu inanmaktan geçer inanmıyorsanız basitte olsa başaramazsınız.

aynen hocam geçen sene bu civarlar başlamıştım günlük 1 dolar çıkmıyordı temmuzda tekrar başladım başarılı oldum aldım para.Son kapandı kazanma kapandı tekrar başladım 8 günde günlük 10lira ortalama tutturdum bu sefer kanal kapandı .Şuan yine başlasam günlük 4tl garanti diyorum.Bu işi tam anlamak için birkere para almak gerekiyor sanırım :D

Hocam. Sen bu konuyu vedalasmak icin degil de yardim istemek icin aciyosun. Yazilarindan bunu anliyorum. Bi gunluk calismayla hic bi zaman bi yerlere gelinmiyor. Bol calismalar. Bol kazanclar dilerim.

---------- Mesaj saat 19:03:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:43 civarında gönderildi. ----------

Birde kanal acmayla vakit harcama bence al ytkoray dan kanal temiz temiz calis.

bu adamı dinle hocam tavsiyem ben yanlıs konustugunu hiç görmedim

açık sözlü olucam senden gerçekten bir halt olmaz

video atın sonra bekleyin para gelsin öyle şey mi olurmuş ya

26 gündür youtube işindeyim kazancım 26,50 dolar azimle çalış bence yapılmıcak birşey değil ilk başlarda benimde öyleydi.Zamanla yükseliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri