B
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam suanda hicbir oyunun eski tadi yok hep paraya döndüler ornek olarak cs1.6vardi neguzel simdi cs go cikmis tamam grafikler falan guzel ama parayla item aliniyo oda para tuzagi olmus butun oyunlarda artik paytowin sistemi var
mobildeyim.
Dogrudur hocam tam bilmiyorum hic oynamadim sadece parayla item muhabbeti duymustum ona istinaden soyledimcsgo paytowin değil hocam item dediğiniz sadece görünüş![]()
Ben ibretlik olsun diye yazdim millet teşvik oluyo yapmayin hocam dönün yol yakınkenko hayatımı bitirdi gibi birşey , millet mt2 oynarken benide ona alıştırmaya çalışırken ko dan vazgecemiyodum . Hala daha pvp serverlarda arada takılmalık teamla oynuyorum . Knight Online Haya Offline .. Yine aklıma geldi bir girip bakayım neler oluyor .
Bu nasıl bir konudur böyle
Bende 3-4 yıl kadar bir serüvenim oldu silkroad ile ilgili.Evet bağımlılık konusunda bizlerde bu durumlardan geçtik ama hiçbir zaman bu denli pişman olmamışımdır.Hatta arada bir private server indirir oynarım.Tabi Free Silk olması şartıyla
Yazdıklarını tamamiyle okudum.Gördüklerim şu.Sen oyun oynamamışın tabiri caizse oyun seni oynamış.Zaten bunada halk dilinde bağımlılık diyoruz.Ama lütfen Silkroad`ı al aşağı yapmayalım.Her oynadığımda anılarım depreşir
Tadında oynandığında Silkroad candır.Tavsiye ederim![]()
bu jenarasyon bizden sonra anlaşılan bizde futbolcu çıkartmaları, riçhi riç,mikelanjelo vs vardıhaa bide bilyeleri unutmmak lazım
![]()
Durumumuz yoktu alamadikımmortal olmadan +10 gidilir mi be hibe etmişin sun silahı
4 sene Ultima Online 7 8 sene Worl of Warcraft ve 4 sene Star Wars The of Republic 3 sene World of Tanks
bazen neden oynadım değilde iyikide oynadım diyorsun ordaki sıkı arkadaşlıkları asla sosyalde bulamadım ki sanaldaki arkadaşlarım ile hala arkadaşlıklarıma devam etmekteyim
ne metin ne ko ne sikroad oynadım biz cs ciydik.
1... .. , 1.5 ,1.6 da Gatherda oynuyoduk 5 vs 5 , go dan devam ediyoruz
Malesef bu illeti bende oynadım,gençliğimizi elimizden aldı diyebilirim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.