Herşey Mert'in Suçuydu

:D ne güzel günlerdi metin2de 4 sunucu vardı en yüksek levelli adam 60 leveldi dolunay düşürmek için bütün gün internet cafede dururdum sonra babam gelir tekme tokat arabaya atar götürürdü.

Hocam suanda hicbir oyunun eski tadi yok hep paraya döndüler ornek olarak cs1.6vardi neguzel simdi cs go cikmis tamam grafikler falan guzel ama parayla item aliniyo oda para tuzagi olmus butun oyunlarda artik paytowin sistemi var

mobildeyim.

csgo paytowin değil hocam item dediğiniz sadece görünüş :D

ko hayatımı bitirdi gibi birşey , millet mt2 oynarken benide ona alıştırmaya çalışırken ko dan vazgecemiyodum . Hala daha pvp serverlarda arada takılmalık teamla oynuyorum . Knight Online Haya Offline .. Yine aklıma geldi bir girip bakayım neler oluyor .

csgo paytowin değil hocam item dediğiniz sadece görünüş :D
Dogrudur hocam tam bilmiyorum hic oynamadim sadece parayla item muhabbeti duymustum ona istinaden soyledim
ko hayatımı bitirdi gibi birşey , millet mt2 oynarken benide ona alıştırmaya çalışırken ko dan vazgecemiyodum . Hala daha pvp serverlarda arada takılmalık teamla oynuyorum . Knight Online Haya Offline .. Yine aklıma geldi bir girip bakayım neler oluyor .
Ben ibretlik olsun diye yazdim millet teşvik oluyo yapmayin hocam dönün yol yakınken :D

mobildeyim.

Bu nasıl bir konudur böyle :)

Bende 3-4 yıl kadar bir serüvenim oldu silkroad ile ilgili.Evet bağımlılık konusunda bizlerde bu durumlardan geçtik ama hiçbir zaman bu denli pişman olmamışımdır.Hatta arada bir private server indirir oynarım.Tabi Free Silk olması şartıyla :)

Yazdıklarını tamamiyle okudum.Gördüklerim şu.Sen oyun oynamamışın tabiri caizse oyun seni oynamış.Zaten bunada halk dilinde bağımlılık diyoruz.Ama lütfen Silkroad`ı al aşağı yapmayalım.Her oynadığımda anılarım depreşir :)

Tadında oynandığında Silkroad candır.Tavsiye ederim :)

10 senedir Gunz oynuyorum bilmiyorum Türkiyede bilen varmı bu oyunu çok değişik bir oyun onun üstüne oyun tanımam esas playerlar bu oyunda belli eder kendini.. İndirsek mi acaba? [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu jenarasyon bizden sonra anlaşılan bizde futbolcu çıkartmaları, riçhi riç,mikelanjelo vs vardı :D haa bide bilyeleri unutmmak lazım :D

Bu nasıl bir konudur böyle :)

Bende 3-4 yıl kadar bir serüvenim oldu silkroad ile ilgili.Evet bağımlılık konusunda bizlerde bu durumlardan geçtik ama hiçbir zaman bu denli pişman olmamışımdır.Hatta arada bir private server indirir oynarım.Tabi Free Silk olması şartıyla :)

Yazdıklarını tamamiyle okudum.Gördüklerim şu.Sen oyun oynamamışın tabiri caizse oyun seni oynamış.Zaten bunada halk dilinde bağımlılık diyoruz.Ama lütfen Silkroad`ı al aşağı yapmayalım.Her oynadığımda anılarım depreşir :)

Tadında oynandığında Silkroad candır.Tavsiye ederim :)

privatelerinde cok vurgununu yedim be hocam gunlerce haftalarca gece günduz uyumaz char kasardim set yapardim sonra birgun bi bakardim server kapanmis butun emekler cöp olmus. sag gözümden ufak bir yas gelirdi.benim icin en hayirlisi birakmakti biraktim ama hala aklima gelir videolarini izlerim nerde o eski firewavezler,nuker_girller

bu jenarasyon bizden sonra anlaşılan bizde futbolcu çıkartmaları, riçhi riç,mikelanjelo vs vardı :D haa bide bilyeleri unutmmak lazım :D

Abi biz teyit gectik onlari ilkokuldayken falan oynardik ortaokula dogru internet yayginlasmaya basladi sonrasida malum ne varsa eskilerde var :)
ımmortal olmadan +10 gidilir mi be hibe etmişin sun silahı
Durumumuz yoktu alamadik :D

mobildeyim.

4 sene Ultima Online 7 8 sene Worl of Warcraft ve 4 sene Star Wars The of Republic 3 sene World of Tanks :)
bazen neden oynadım değilde iyikide oynadım diyorsun ordaki sıkı arkadaşlıkları asla sosyalde bulamadım ki sanaldaki arkadaşlarım ile hala arkadaşlıklarıma devam etmekteyim

4 sene Ultima Online 7 8 sene Worl of Warcraft ve 4 sene Star Wars The of Republic 3 sene World of Tanks :)
bazen neden oynadım değilde iyikide oynadım diyorsun ordaki sıkı arkadaşlıkları asla sosyalde bulamadım ki sanaldaki arkadaşlarım ile hala arkadaşlıklarıma devam etmekteyim

bana ultima deme :d, ultimanın tadı hiçbir oyunda yok, oyunda grafik desen eser bile yok ama çok değişik bi bağımlılığı var.
yukardaki diğer oyunlarıda oynadım, sıralamaya göre uo-cs-ko olarak 3 bağımlılığımız vardı.

pişmanmıyım asla :)

ne metin ne ko ne sikroad oynadım biz cs ciydik.

1... .. , 1.5 ,1.6 da Gatherda oynuyoduk 5 vs 5 , go dan devam ediyoruz

Knight online fenomenim idi lise son sınıfa kadar zor bırakmıştım üniversitede de girdiydim hesaplara koxp kurup geceden sabaha kadar hornet partisinde kalırdık vay be ne günlerdi birde ücretsiz deyip dağıttıkları hesaplardan birini ilk deneyim o şansla hemen şifresini ve mailini değiştirmiştim mage ye karşı acayip ilgim vardı ve prieste ücretsiz verilen hesaplarda da çıklak dolaşıp milleti kekleyip vs atatrdım ne günlerdi ya bu arada mage 59 priestimde 62 lwl di asas ımda aynı şekilde sonra ne oldu derseniz bıraktık....

Knight Online ile başlayan MMORPG serüvenim bir çok oyunla devam etti. Knight bağımlılık derecesinde bir oyundu. Daha sonra denediğim MMORPG' ler onun kadar bağımlılık yapmadı. Belki de yaş olgunlaştıkça oyuna olan ilgi azalıyordu. Şuanda bir PS alıp oyun serüvenlerime PS'den devam etmek istiyorum.

kardeşim dün ilk kez pcye crossfire oyun yükledim. bugün artık vazgeçiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri