Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler yaptığınıza dikkat edin. Bana söylermisiniz hangi dizi 5 sene önce oynayan hangi dizi bilinç altımıza işleyip 5 sonra toplumda bi hayat standardı olmadı. Tv ve internet ile birilerin evine cebine gireyorsunuz. ilk okul yaşındaki çoçuklar öğretmeniz ve örnekliğiniz nasıl saçmalıklar içeriyor. Bu dünyanın ahireti var. siz böyle yaparsanız bu yaptığınız saçmalıklar size bulaşmıyacak mı zannediyorsunuz?
SİZE alın para kazanma yolu söylüyorum ama bi dünya saçmalık yaparak , slime, saçma slayt kanalları , yada falana gittim 50k hesap ödedim saçmalıkları gibi saçmalıkları ile değil. Topluma bunu anlatın videolarınızla bir dizide zenginin fakirin malında hakkı vardır teması işleniyorsa hak olan fakirin zenginin malında hakkı var haktır diyip o diziyi itin götüne sokun. böylece tv başında her ne verilirse almaya hazır kitleyi, tvden geleni sorgulamaya itersiniz. Eleştirel düşünce yeteneği kazandırmaya itersiniz. Böylede para kazanabilirsiniz. yani herbirinizin 1 günde abd gittim iphone aldım hödüklüğü peşinde koşmanıza gerek yok. Allah'dan korkun.
Ortada bir vaka var o da siz biliyormusunuz bilmiyorum, Tv ve video platformları toplumu değiştiriyor. Kendisini değiştirdiğini bilmeyen büyük bir çoğunluk var bunları bunu anlatarak göstererekde para kazanabilirsiniz. Yani şunu düşünebilirsiniz ben hem para kazanayım , hemde iyi bişeyler yapayım. Siz sadece para kazanayım diyorsunuz.
Parayla sağlığını hadi kendini gectim cok sevdiğin birinin sağlığını geri getirebiliyorsan evet herseydir.
Hocam siz konuya nereden girdiniz, nereden çıktınız. Sorunuz "para her şey mi" idi. Bu yazınızda ise "para kazanmak için saçma sapan şeyler yapmaya değer mi" teması var.
---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------
![]()
Bu örnek yetmez mi hocam?
Adam kalaşnikof mermisi yemiş kafadan...
Resmen parasıyla yaşıyor.
Forumda birilerini banlatmak istiyor eminim. Birden bire boyle bir konuyuda neden acti onuda anlamadim. Hayata llan kinini foruma kusuyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.