Herşey para mı arkadaşlar?

İnternet düşmanınsa forumda ne işin var kardeşim

Para öyle bi melanet ki, sadece öfke anında 'paranız batsın' diyebilirsin. Dedikten sonra eve gidersin, önceki ay aldığın televizyonun borcu gelmiş. Nalet olsun diyip duşa girersin fiskiye kırılmış. En son çare tuvalete gidersin bi bakarsın tuvalet terliği yırtılmış. Hikaye biraz garip oldu ama bahsettiğin konu da böyle olduğu için hikayesi de absürt oldu :)

Şu var. Evet maalesef paranın olmazsa olmaz olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bana burdan çıkıp da kimse parasız da yaşanabilir diyemez. Para olmadan olmuyor. Herşey para mı. Değil ama çoğu şey için maalesef herşey para bu dünya da.

bu konunun ekşi sözlükteki trol başlıkları benzeri bir mantıkla açıldığını düşünmeye başladım :)

Parayla sağlığını hadi kendini gectim cok sevdiğin birinin sağlığını geri getirebiliyorsan evet herseydir.

Arkadaşlar "burası para forumu bu başlık ne böyle" diyorsunuz ama unuttuğunuz şey burası aynı zamanda "aile forumu". Benim hissettiğim bu ama bazılarımız hissedememiş. Belki de arkadaş böyle hissettiği için bizlerle paylaşmak istemiştir. Şahsen internetten şuan hiç para kazanmıyorum herhangi bir ciddi bir girişimim de yok. Ama neredeyse her saat foruma bakıyorum.

Beyler yaptığınıza dikkat edin. Bana söylermisiniz hangi dizi 5 sene önce oynayan hangi dizi bilinç altımıza işleyip 5 sonra toplumda bi hayat standardı olmadı. Tv ve internet ile birilerin evine cebine gireyorsunuz. ilk okul yaşındaki çoçuklar öğretmeniz ve örnekliğiniz nasıl saçmalıklar içeriyor. Bu dünyanın ahireti var. siz böyle yaparsanız bu yaptığınız saçmalıklar size bulaşmıyacak mı zannediyorsunuz?
SİZE alın para kazanma yolu söylüyorum ama bi dünya saçmalık yaparak , slime, saçma slayt kanalları , yada falana gittim 50k hesap ödedim saçmalıkları gibi saçmalıkları ile değil. Topluma bunu anlatın videolarınızla bir dizide zenginin fakirin malında hakkı vardır teması işleniyorsa hak olan fakirin zenginin malında hakkı var haktır diyip o diziyi itin götüne sokun. böylece tv başında her ne verilirse almaya hazır kitleyi, tvden geleni sorgulamaya itersiniz. Eleştirel düşünce yeteneği kazandırmaya itersiniz. Böylede para kazanabilirsiniz. yani herbirinizin 1 günde abd gittim iphone aldım hödüklüğü peşinde koşmanıza gerek yok. Allah'dan korkun.

Ortada bir vaka var o da siz biliyormusunuz bilmiyorum, Tv ve video platformları toplumu değiştiriyor. Kendisini değiştirdiğini bilmeyen büyük bir çoğunluk var bunları bunu anlatarak göstererekde para kazanabilirsiniz. Yani şunu düşünebilirsiniz ben hem para kazanayım , hemde iyi bişeyler yapayım. Siz sadece para kazanayım diyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Bu arada ben işin öldürme tarafındayım yani spam yapıyorum. Islah tarafına geçersem görürsünüz neler yapıldığını

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Boş beleş bi hayat yaşamak istiyorsanız devam edin.

Son düzenleme:
Beyler yaptığınıza dikkat edin. Bana söylermisiniz hangi dizi 5 sene önce oynayan hangi dizi bilinç altımıza işleyip 5 sonra toplumda bi hayat standardı olmadı. Tv ve internet ile birilerin evine cebine gireyorsunuz. ilk okul yaşındaki çoçuklar öğretmeniz ve örnekliğiniz nasıl saçmalıklar içeriyor. Bu dünyanın ahireti var. siz böyle yaparsanız bu yaptığınız saçmalıklar size bulaşmıyacak mı zannediyorsunuz?
SİZE alın para kazanma yolu söylüyorum ama bi dünya saçmalık yaparak , slime, saçma slayt kanalları , yada falana gittim 50k hesap ödedim saçmalıkları gibi saçmalıkları ile değil. Topluma bunu anlatın videolarınızla bir dizide zenginin fakirin malında hakkı vardır teması işleniyorsa hak olan fakirin zenginin malında hakkı var haktır diyip o diziyi itin götüne sokun. böylece tv başında her ne verilirse almaya hazır kitleyi, tvden geleni sorgulamaya itersiniz. Eleştirel düşünce yeteneği kazandırmaya itersiniz. Böylede para kazanabilirsiniz. yani herbirinizin 1 günde abd gittim iphone aldım hödüklüğü peşinde koşmanıza gerek yok. Allah'dan korkun.

Ortada bir vaka var o da siz biliyormusunuz bilmiyorum, Tv ve video platformları toplumu değiştiriyor. Kendisini değiştirdiğini bilmeyen büyük bir çoğunluk var bunları bunu anlatarak göstererekde para kazanabilirsiniz. Yani şunu düşünebilirsiniz ben hem para kazanayım , hemde iyi bişeyler yapayım. Siz sadece para kazanayım diyorsunuz.

Hocam siz konuya nereden girdiniz, nereden çıktınız. Sorunuz "para her şey mi" idi. Bu yazınızda ise "para kazanmak için saçma sapan şeyler yapmaya değer mi" teması var. :)

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Parayla sağlığını hadi kendini gectim cok sevdiğin birinin sağlığını geri getirebiliyorsan evet herseydir.

167279.jpg

Bu örnek yetmez mi hocam?
Adam kalaşnikof mermisi yemiş kafadan...
Resmen parasıyla yaşıyor.

Olaya bayağı hem dinsel açıdan hem sosyoloji açıdan ve bununla da yetinmeyip felsefik açıdan bakmışsın. Spam yapıyorum o zaman hak yiyiyorum. Bu içerik benim değil ama ben o firmanın haberi olmadan yayınlıyorum ve para kazanıyorum yani aslında firmalar bunu reklam çalışması olarakta görebilir başka kanallarda da yayılıyor gibi düşünebilirsin zaten izin vermeyenler engel eşleşen vb genelde otomatik olarak gönderirler Yani bu durumu göze alıp yapılıyor sonuçta. Yok benim içime hiç sinmiyor dersen özgün içinde çalışma yapabilirsin. Onda da sürekli olarak içerik üretip 1 kaç ay sonra gelir elde etme durumu olacaktır. Ancak tabi ki hayatta hiçbir şey garanti değildir.

Sosyolojik açıdan bakalım. Her sey para mı yerine aslında şöyle bir soru olsa çok daha mantıklı olurdu. Görgüsüzlük yapmadan, durumu iyi olmayan arkadaşları da göz önüne alarak ve sadece içerik ne olursa olsun para kazanayım değer üretmeden bir şeyler yapmadan para kazanayım mantığı hakkında neler düşünüyorsunuz? desen çok daha açıklayıcı olurdu. Çünkü her şey değil ama ülke genelinde para çok önemli bir yer kaplıyor.

Felsefi açıdan da bakarsak evet aslında dediğin şey şu sanırım. Para için bu kadar kendimizi düşürmeye, görgüsüzlük yapmaya ve boşa zaman ve içerik üretmeye gerek olmadığından sanırım bahsediyorsun. Yani evet bir şeyler yapmak gerekiyor. Ama kendi kültürümüze, öz değerlerimize aykırı olmayacak ve durumu iyi olmayan insanları da göz önüne alarak kazanç sağlamak bizi hem maddi hem de manevi açıdan çok daha rahat hissetmeyi sağlayacaktır diye düşünüyorum.

En büyük zenginlik SAĞLIK...

Hocam siz konuya nereden girdiniz, nereden çıktınız. Sorunuz "para her şey mi" idi. Bu yazınızda ise "para kazanmak için saçma sapan şeyler yapmaya değer mi" teması var. :)

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

167279.jpg

Bu örnek yetmez mi hocam?
Adam kalaşnikof mermisi yemiş kafadan...
Resmen parasıyla yaşıyor.

Bu örneği vereceginizi biliyordum hocam . Bu yaşamakmi sizce?

kanalım kapanınca bende de aynısı oluyor :D

Para bu devirde güç demektir. ;)

Hersey para degil. Hersey senin isteklerin, arzularin, ulasamadiklarin, kiskandiklarin ve bunlara giden yolu para ile gördügün icin hersey para oluyor :)
Herseye doydugun zaman hersey para degilmis be diyeceksin eminim. ki doyumsuz insan türleride cok fazla sayida.

zahmet edip konu başlığının altında yazanları okusaydınız ya!
"Herşey para mı arkadaşlar?
Şahsen internet benim düşmanım , doğrusu bu fesaddan başka bişey üretmiyor.
Ya öldürün, yada ıslah edin. Öldürürsenizde , ıslah edersenizde rızkınız gelir ancak her sapkınlığın peşine düşüp aynısından yapmanız çok banal be."

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Bu arada ben işin öldürme tarafındayım yani spam yapıyorum. Islah tarafına geçersem görürsünüz neler yapıldığını

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Boş beleş bi hayat yaşamak istiyorsanız devam edin.

BEN BUNLARIN ARASINDA Bİ ÇELİŞKİ GÖREMİYORUM

Forumda birilerini banlatmak istiyor eminim. Birden bire boyle bir konuyuda neden acti onuda anlamadim. Hayata llan kinini foruma kusuyor :D

Her sey para arkadaslar tartismanin mantigi yok birsuru ornek siralaya bilirim herseyin para olduguna dair

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri