Herşey tamam ama bi bu sorun oluyor

InnaForever

Kayıtlı Üye
öncelikle hayırlı geceler . Gecenlerde gine konu acmıştım telif hakkından para kazanmam kapanmıştı telifi kaldırttım para kazanmam kırmızı olmuştu yılmadım direndim para kazanmam tekrar açıldı ve en saglam videom 300. Bin izlenmeli videom spama düştü 2. 200 bin izlenmeli videomda spama düşttü itiraz ettim videoda müzik yoktu 2. Videom para kazanmaya tekrar açıldı 1. Video açılmadı şimdiki sorun attıgım her video spama düşüyor napabilirim buna

öncelikle hayırlı geceler . Gecenlerde gine konu acmıştım telif hakkından para kazanmam kapanmıştı telifi kaldırttım para kazanmam kırmızı olmuştu yılmadım direndim para kazanmam tekrar açıldı ve en saglam videom 300. Bin izlenmeli videom spama düştü 2. 200 bin izlenmeli videomda spama düşttü itiraz ettim videoda müzik yoktu 2. Videom para kazanmaya tekrar açıldı 1. Video açılmadı şimdiki sorun attıgım her video spama düşüyor napabilirim buna

hocam attığınız her video spama düşüyorsa (!) geliyorsa yani kanalınız spama düşmüş, bunun için para kazanmayı doğrulatmanız gerekir, yani youtube'a içeriklerin size ait olduğunu kanıtlayacak belgeler göndermeniz gerekir, içerikler size aitse kanalınızı doğrulayabilirsiniz rahatlıkla size ait değilse yeni kanal açın yolunuza devam edin, o videoları da izlenim çekmek için kullanın.

Yeni kanal açarak devam edeceksin,kanal spamda yani ya da bir kaç özgün video atıp kanıt sunacaksın.En temizi yeni kanalla devam et

hocam attığınız her video spama düşüyorsa (!) geliyorsa yani kanalınız spama düşmüş, bunun için para kazanmayı doğrulatmanız gerekir, yani youtube'a içeriklerin size ait olduğunu kanıtlayacak belgeler göndermeniz gerekir, içerikler size aitse kanalınızı doğrulayabilirsiniz rahatlıkla size ait değilse yeni kanal açın yolunuza devam edin, o videoları da izlenim çekmek için kullanın.

2. saglam videoma itiraz ettim ünlem yanıyordu tamamen kendi içerigim orjnal diye sonra 1-2 saat sonra para kazanması acıldı

---------- Spam Engelliyici 01:40 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------

Yeni kanal açarak devam edeceksin,kanal spamda yani ya da bir kaç özgün video atıp kanıt sunacaksın.En temizi yeni kanalla devam et

benim para kazanmam kırmızıyken herkez geçmiş olsun açılmaz diyordu şimdi ise kanalımın para kaznması acık ve para kazanıyor :D hiç kimse ugraşmıo ben ugraştım herşeyi yaptım telifi kaldırtttım para kazanmayı açtırdm spama düşen videonun birini kurtardım fılan

2. saglam videoma itiraz ettim ünlem yanıyordu tamamen kendi içerigim orjnal diye sonra 1-2 saat sonra para kazanması acıldı

eğer size ait değilse ve öyle yaparak açtırdıysanız sonuc ne olur bilemiyorum, birinci videoya da itiraz edin o zaman size ait değilse uğraşmayın derim.

günde 15k izlenen videom alakasız bir manuel 3. taraf şeysinden aylardır başkasına para kazandırıyor ve kanalda günde 5k civarı izlenen bir video daha oldugundan itiraz etmeye tırsıyorum :/

videoda müzik cart curt kesinlikle yok sadece araba videosu :)

tamamda siz mi çektiniz hocam :D şuana kadar ünleme hiç itiraz etmediğim için bilemiyorum sonuc ne olur. yine de siz bilirsiniz ama onla uğraşacağınız zamanı yeni kanallar ile harcarsanız daha iyi olur bence.

günde 15k izlenen videom alakasız bir manuel 3. taraf şeysinden aylardır başkasına para kazandırıyor ve kanalda günde 5k civarı izlenen bir video daha oldugundan itiraz etmeye tırsıyorum :/

aynı şey bendede var kanalım günde 10bin izlenme alıyor ve spama düştü video ettim itiraz para kazanamıosam birinin izlemesine gerek yok ve itirazdan sonra inceleniyor yazısı cıktı şimdi ise yeşil dolar yanıyor :)

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

tamamda siz mi çektiniz hocam :D şuana kadar ünleme hiç itiraz etmediğim için bilemiyorum sonuc ne olur. yine de siz bilirsiniz ama onla uğraşacağınız zamanı yeni kanallar ile harcarsanız daha iyi olur bence.

ben çekmedim ama itiraz ettigim video inceleniyordu ve şuan para kazanyır :D

aynı şey bendede var kanalım günde 10bin izlenme alıyor ve spama düştü video ettim itiraz para kazanamıosam birinin izlemesine gerek yok ve itirazdan sonra inceleniyor yazısı cıktı şimdi ise yeşil dolar yanıyor :)

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

ben çekmedim ama itiraz ettigim video inceleniyordu ve şuan para kazanyır :D

hocam siz boşuna bize soruyosunuz o zaman yapın itirazınızı :)

ve bundan sonra da kanala attıgınız her video ünleme düşeceği için hepsinde itiraz etmeniz gerekecek (kanalı özgün olduguna dair doğrulatmadığınız sürece)

hocam siz boşuna bize soruyosunuz o zaman yapın itirazınızı :)

ve bundan sonra da kanala attıgınız her video ünleme düşeceği için hepsinde itiraz etmeniz gerekecek (kanalı özgün olduguna dair doğrulatmadığınız sürece)

hayır sadece bot kullansam spam düzelirmi onu sorcaktm

hayır sadece bot kullansam spam düzelirmi onu sorcaktm

spamın botla alakası yok hocam o kanal artık iflah olmaz :) sonraki kanallarda botların tavsiye ettiği önlemleri alarak bot kullanırsanız bi sıkıntı çıkmaz. hemen hemen her bot sıkıntı çıkmaması için böyle böyle kullanın diyor, o adımlara kesinlikle uyun.

spamın botla alakası yok hocam o kanal artık iflah olmaz :) sonraki kanallarda botların tavsiye ettiği önlemleri alarak bot kullanırsanız bi sıkıntı çıkmaz. hemen hemen her bot sıkıntı çıkmaması için böyle böyle kullanın diyor, o adımlara kesinlikle uyun.

anladım teşekkür ederim :) gelişme olursa size yazacam

Valla helal olsun :)

öncelikle teşekkür ederim
olayıı şu para kazanmaya başladıgımda videolarımda hit yoktu birden bi baktım videolar günde en az 10 bin izlenme alıyor telif yedim para kaznma herşey kapandı 13 nisanda telif kalkcaktı telif atan kişiye ulaştım telifi kaldırttım sonra foruma konu actım telif kaldırttım para kazanmam kırmızı sizce para kazanmam acılırmı diye herkez yeni kanal aç açılamaz dediler gine pes etmedim ugraştım para kaznmamı actırdım her videom para kazanıo yanlız 2 . tane en saglam videom para kazanmıodu 2 sinede itiraz ettim birisi acıldi birisi daha inceleniyor :)

Ins açılır hocam.herkese ornek oldunuz.cogu kisi açılmaz diye ugrasmadan birakiyor.bol kazanclar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri