Herşey var Zaman Yok

• Kullanıcı mrtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mrtak

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Toplam 15 kanal var ancak bu kanallarda 2000'e yakın video var. Şöyle söyleyeyim. Bir VDS(uzak masa üstü özellikleri gayet iyi), Neobro V1(Seo Programıdır.), pinli banka hesabına bağlı bir adsense hesabım ve büyük meblalar kazanacak kadar bilgim var. Ancak başlıkta yazdığım gibi zamanım yok. Bu 15 kanaldan kiminde en fazla 3 video kiminde 1 video kiminde 100 ve üstü video ve kiminde belki hiç video yok.Kanallarımdan birinde bir video 5 izlemeye 2$ kazanmış.Bu günkü toplam kazancım an itibari ile 9$.
Bu işte acemiliği üzerinden az da olsa atmış zamanı olan arkadaşlara ihtiyacım var. Kısaca bir ekip kurmayı amaçlıyorum.İsteyene YTkazan sistemi için üyelik alacağım. Ya da sizin önerdiğiniz başka bir bot sistemi.
Sivasta olan arkadaşlar tercihim. Ekip 5 kişiden oluşacak.
Yapacaklarımız
  • Ekibi oluşturanlar ile haftada bir kere toplantı olacak.İlk toplantıda KÖFTELER (Sivas Köftesi) benden. :)
  • Sıfırdan gerçek telefon onaylı 20 kanal oluşturup bütün tasarımını yapacağız.(Telefon olayını ben çözerim.)
  • 20 kanala ayrı ayrı intro yaptıracağım(İş yerinde anlayan bir arkadaşım var introları arkadaşıma ücretsiz yaptıracağım.)
  • Her arkadaşa ilgilenmesi için 4 kanal vereceğim.Her arkadaş günde her kanala birer videodan gün içinde 4 video yüklemiş olacak.(Kanallarda introsuz vido olmayacak.)

Detaylı bilgi için lütfen skype adresimi ekleyin.
Skype adı: youtubeseosu

bu kadar imkanım olsa o zamanı bir şekilde bulurum valla :D

bu kadar imkanım olsa o zamanı bir şekilde bulurum valla :D
İmkanları ben sağlayacağım İnşaallah. Ancak dediğim gibi Sivas ilk tercihimdir.Sadece biraz beklemede kalın hocam.Şimdi olmasa da yakın bir zamanda Ekip sayısını arttırabilirim.
Kabul ettim hocam.
günlük 15saat imkanım var pc basındayım

memleketten kazandın beni =)
4 video için 15 saate ihtiyaç yok. Bu işte biraz da olsa uğraştıysanız. 4 video 2 saatinizi bile almaz.Temiz ve öz çalışacağız.

Konuda belirttiğim gibi bu ekip minimum 5 kişiden oluşacak. Ancak bu arkadaşlarla hafta da en az bir kere toplantı yapılacak. Bu yüzden Sivastan arkadaşlar(Güven açısından) ilk tercihim.Kimse yanlış anlamasın.

Ekibe dahil oldum. Abi biraz da olsa çalışmalarından bahsetti. İnşaallah güzel şeyler yapacağız.

Kabul Ederseniz Ispartadan Skype aracılıgı İle

Sivasta bu işi yapan kimmiş ya :D nasıl benden habersiz bu iş yapılır :D

Ekibe dahil oldum. Abi biraz da olsa çalışmalarından bahsetti. İnşaallah güzel şeyler yapacağız.
Kolay gelsin kardeşim. İnşaallah oluşturduğumuz kanala anlattığım şekilde video ekle. Diğer 3 kanalını da yarın oluşturup anlatırım.Kolay gelsin.
Kabul Ederseniz Ispartadan Skype aracılıgı İle
Sivastan yazan yok. İnşaallah alternatifler arasındasınız hocam.

arkadaşla r10 üzerinden tanışıp youtube konusunda ortak çalışmalar yapmıştık, güvenilir ve bilgili bir arkadaş, ben iş sebebiyle youtube çalışmalarını bıraktıgımdan ortaklık sona erdi, ileride tekrar youtube işine girersem beraber çalışma konusunda ilk aklıma gelecek kişi olacaktır.

arkadaşla r10 üzerinden tanışıp youtube konusunda ortak çalışmalar yapmıştık, güvenilir ve bilgili bir arkadaş, ben iş sebebiyle youtube çalışmalarını bıraktıgımdan ortaklık sona erdi, ileride tekrar youtube işine girersem beraber çalışma konusunda ilk aklıma gelecek kişi olacaktır.

Teşekkür ederim Soner abi. Sen de biliyorsunki Herşey var malesef zamanım yok.

Sırf meraktan sormak istedim, introlar tamam onu anladım da videolar yine sağdan soldan mı toplanacak? Eğer öyle olacaksa bir adsense hesabı günde 4 kişiden 16 video ile hepinizin kayda değer ekmek yemesi zor gibi gözüküyor ki banlanacak kanallara da hazırsınız diye tahmin ediyorum. Yazdıklarımı da bir arkadaşınız yazıyormuş gibi düşünün lütfen. Bir ekip kurulacaksa eğer sarı mikrofon (sokak röportajları) gibi bir proje yapmalısınız. Türkiye odaklı videolarda seo youtube'da çok da önemli değil. 4-5 kişi toplanıp iyi bir paralar ortaya koyup vine türkiye, komik panpa gibi facebook kaynaklı bir yapıya gitmenizi öneririm. Gün geçmiyor ki youtube spama karşı yeni bir önlem almasın.

Hocam ben konyadayım bende dahil olmak istiyorum skype: payners90
Sivastan 5.kişiyi bulamaz isek alternatifler arasındasınız hocam.
Sırf meraktan sormak istedim, introlar tamam onu anladım da videolar yine sağdan soldan mı toplanacak? Eğer öyle olacaksa bir adsense hesabı günde 4 kişiden 16 video ile hepinizin kayda değer ekmek yemesi zor gibi gözüküyor ki banlanacak kanallara da hazırsınız diye tahmin ediyorum. Yazdıklarımı da bir arkadaşınız yazıyormuş gibi düşünün lütfen. Bir ekip kurulacaksa eğer sarı mikrofon (sokak röportajları) gibi bir proje yapmalısınız. Türkiye odaklı videolarda seo youtube'da çok da önemli değil. 4-5 kişi toplanıp iyi bir paralar ortaya koyup vine türkiye, komik panpa gibi facebook kaynaklı bir yapıya gitmenizi öneririm. Gün geçmiyor ki youtube spama karşı yeni bir önlem almasın.
Konu bir satış konusu değilki.Tabiki sizi bir arkadaş olarak düşünüyorum.Tavsiyelerin için de ayrıca teşekkür ederim.20 kanalın 20'si de niche kategorilerden oluşacak.Videolar özenle hazırlanacağı için günde 4 video 5 kişi günde 20 video eder.Tek kişi günde yarı özgün olsa da 4 video hazırlayabilir diye düşünüyorum.Bu güne kadar hiç bir kanalım banlanmadı hiç spam yapmadım çünkü. Sadece bir kaç kanala ihtar aldım.Sokak röportaj işi de oluşan ekibin projeleri arasında olmalı zaten. Tek adsense değil gerekirse 5 adsense üzerinden çalışırız. Aslında konuyu biraz eksik yazdım. Zaman açısından çok kısıtlıyım. %100 kazanacağız diye bir durum söz konusu değil zaten. Bu biraz da nasip kısmet işi. Allah nasip edecekki biz kazanacaz.Gelin görünki Youtubeden para kazanmak bir süre sonra zorlaşacak.İllaki bu iş tutmaz ise spam son çare onu da sisteme oturtacaz.Spam sistemli yapılırsa iyi kazanırsın. Tek kanala günde 1000 video atarsan hiç izlenim almazsın ancak o 1000 videoyu bölerek her kanala parça parça atarsan izlenme az da olsa alırsın. Ekibe dahil olmak isteyen arkadaş çok ancak bunu Sivastan en az 3'e tamamlayamaz isem tek devam edicem.

Sivastan 5.kişiyi bulamaz isek alternatifler arasındasınız hocam.

Konu bir satış konusu değilki.Tabiki sizi bir arkadaş olarak düşünüyorum.Tavsiyelerin için de ayrıca teşekkür ederim.20 kanalın 20'si de niche kategorilerden oluşacak.Videolar özenle hazırlanacağı için günde 4 video 5 kişi günde 20 video eder.Tek kişi günde yarı özgün olsa da 4 video hazırlayabilir diye düşünüyorum.Bu güne kadar hiç bir kanalım banlanmadı hiç spam yapmadım çünkü. Sadece bir kaç kanala ihtar aldım.Sokak röportaj işi de oluşan ekibin projeleri arasında olmalı zaten. Tek adsense değil gerekirse 5 adsense üzerinden çalışırız. Aslında konuyu biraz eksik yazdım. Zaman açısından çok kısıtlıyım. %100 kazanacağız diye bir durum söz konusu değil zaten. Bu biraz da nasip kısmet işi. Allah nasip edecekki biz kazanacaz.Gelin görünki Youtubeden para kazanmak bir süre sonra zorlaşacak.İllaki bu iş tutmaz ise spam son çare onu da sisteme oturtacaz.Spam sistemli yapılırsa iyi kazanırsın. Tek kanala günde 1000 video atarsan hiç izlenim almazsın ancak o 1000 videoyu bölerek her kanala parça parça atarsan izlenme az da olsa alırsın. Ekibe dahil olmak isteyen arkadaş çok ancak bunu Sivastan en az 3'e tamamlayamaz isem tek devam edicem.

Merhaba;
Sanırım yanlış anlaşıldım, ben satış yapacaksınız ya da bu konu bir satış konusu diye düşünmedim :) Nicheye sırtınızı yaslarsanız google sizi anında banlar. Şu an kazançlarınızı sırf google farketmediği için alıyorsunuz. Ayda 4 kişi olarak ortak bir adsense bakiyenizde 4000 $ birikti diye düşünüyorum, google sizi anında inceleyecektir. Bilmem anlatabildim mi... İnşallah başarılı olursunuz tabi ki tek temennim bu olabilir. Youtube dan soğumayın daha işin başında...

Aslında tek devam edebilirim. Çünkü istediğim arkadaşları bulamadım Sivasta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri