Merhaba arkadaşlar.Toplam 15 kanal var ancak bu kanallarda 2000'e yakın video var. Şöyle söyleyeyim. Bir VDS(uzak masa üstü özellikleri gayet iyi), Neobro V1(Seo Programıdır.), pinli banka hesabına bağlı bir adsense hesabım ve büyük meblalar kazanacak kadar bilgim var. Ancak başlıkta yazdığım gibi zamanım yok. Bu 15 kanaldan kiminde en fazla 3 video kiminde 1 video kiminde 100 ve üstü video ve kiminde belki hiç video yok.Kanallarımdan birinde bir video 5 izlemeye 2$ kazanmış.Bu günkü toplam kazancım an itibari ile 9$.
Bu işte acemiliği üzerinden az da olsa atmış zamanı olan arkadaşlara ihtiyacım var. Kısaca bir ekip kurmayı amaçlıyorum.İsteyene YTkazan sistemi için üyelik alacağım. Ya da sizin önerdiğiniz başka bir bot sistemi.
Sivasta olan arkadaşlar tercihim. Ekip 5 kişiden oluşacak.
Yapacaklarımız
Detaylı bilgi için lütfen skype adresimi ekleyin.
Skype adı: youtubeseosu
Bu işte acemiliği üzerinden az da olsa atmış zamanı olan arkadaşlara ihtiyacım var. Kısaca bir ekip kurmayı amaçlıyorum.İsteyene YTkazan sistemi için üyelik alacağım. Ya da sizin önerdiğiniz başka bir bot sistemi.
Sivasta olan arkadaşlar tercihim. Ekip 5 kişiden oluşacak.
Yapacaklarımız
- Ekibi oluşturanlar ile haftada bir kere toplantı olacak.İlk toplantıda KÖFTELER (Sivas Köftesi) benden.

- Sıfırdan gerçek telefon onaylı 20 kanal oluşturup bütün tasarımını yapacağız.(Telefon olayını ben çözerim.)
- 20 kanala ayrı ayrı intro yaptıracağım(İş yerinde anlayan bir arkadaşım var introları arkadaşıma ücretsiz yaptıracağım.)
- Her arkadaşa ilgilenmesi için 4 kanal vereceğim.Her arkadaş günde her kanala birer videodan gün içinde 4 video yüklemiş olacak.(Kanallarda introsuz vido olmayacak.)
Detaylı bilgi için lütfen skype adresimi ekleyin.
Skype adı: youtubeseosu