Herşey yoluna girdi dedim anda başa döndüm

caner1992

Kayıtlı Üye
6 aydır düzenli ödeme aldıgım adsense hesabım bu sabah itibari ile
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

yazısı ile güne merhaba dedim
mailler eski hesaplardı ünlemden çok önce açılmıştı ve hepsi reel telefon numaraları temiz makina ile açılmıştı
sorunsuz güzelcene kazandırıyordu
artık başka temiz hesablarla 2.adsenseye başlayım derken
1. zarar gelmesin diye dokunmuyordum
kapanmış emekler boşa gitti
şuan ne yapacagımı tam olarak bilmiyorum bu mailleri silmemmi gerekiyor bu ayki kazancım kesintimi olacak ne olacak onuda bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz kendimi toparlamam lazım
adsenseme sadace telefonumdan bakıyordum tam bagımsızdı yani

Komple tüm herşeyi sil, tertemiz ip numaranı değiştir pcye format at.sonra otur başına.

kökten temizlik sonra yola devam...

para kazandıran ana kanalar kapanmış diger pasif olanlar duruyor
para kazanmalar kapanmamış ama işte çogu hesap çöp oldu yakın bir arkadaşım ay başında silmemi söyledi kanalları öyle yapıcam :/

Neyse sonuçta işi biliyorsun toparlanman sıfırdan hiçbir şey bilmiyor olduğun halinden daha kolay olacaktır. Birkaç gün kafanı dinle sonra başla. Sıkıntı etme.

bence bunu yapmanı tavsiye etmem çünki youtube bunu anladıgında hesabını kalıcı olarak devredışı bırakıyor haberin olsun :)

aylar once yaptim ben askiya alinmisti yeni yonetici ekledim eskiyi kaldirdim ondan beridirde 4-5 kere odeme almisimdiir

enterasan baya bazı kanalarım kapanmamış adsensemden kaynaklanıyor olabilir nasıl bir baglantısı olduki acaba bu kapanan kanalarımın

aynısı banada oldu hocam tam herseyi rayına oturttum birden dibe vurdum ama yılmadım tekrar basladım ufak ufak o seviyeye tekrar gelecez artık bence umudunu yitirme bi kere yaptın yine yapabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri