Site adresi : Pm İsteyiniz.
Site için istenen fiyat : 100 TL
Sitenin aylık getirisi : Site yenidir herhangi bir geliri yok.
Sitenin açılış tarihi : 21 Ekim 2016
Kategorisi : Ehliyet ile ilgili herşey
Günlük - Aylık Hit : Site yeni açılmıştır bir hiti yok.
Ziyaretçi kaynağı : Site yeni açılmıştır bir hiti yok.
Domainin yaşı : Yeni Domain
Hosting dahil midir : Bitiş tarihi 21.01.2017 olan hosting verilecektir.
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok
Siteyi kendim yeni açtım, sitede wordpress kuruludur ve lisanslı wordpress prolife teması bulunmaktadır.Siteye özel logo yaptırılmıştır, 6 adet kendi yazdığım makale bulunmaktadır.Site içi gerekli seo ayarları eklenti ayarları vs. kategoriler ayarlanmıştır.Bu siteyi satmaktaki amacım derslerime yoğunlaşacağım yoksa yeni açtığım siteyi satmazdım.
Ayrıca şimdi gelirsiz hiti olmayan siteyi neden alalım diyenler olacaktır.Buna tek cevabım eğer kendiniz bir eksiksiz site oluşturmak isteseniz sizinde cebinizden ortalama bu kadar fiyat çıkacaktır.Bu siteyi almak isteyen kişi gerçekten siteye özen göstermeli günlük makale girmeli düzenli olarak zamanla iyi yerlere geleceğine inanıyorum çünkü alanadı gerçekten akılda kalıcı bir alan adıdır ve kategorisi ile ilgilidir.
Site için istenen fiyat : 100 TL
Sitenin aylık getirisi : Site yenidir herhangi bir geliri yok.
Sitenin açılış tarihi : 21 Ekim 2016
Kategorisi : Ehliyet ile ilgili herşey
Günlük - Aylık Hit : Site yeni açılmıştır bir hiti yok.
Ziyaretçi kaynağı : Site yeni açılmıştır bir hiti yok.
Domainin yaşı : Yeni Domain
Hosting dahil midir : Bitiş tarihi 21.01.2017 olan hosting verilecektir.
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok
Siteyi kendim yeni açtım, sitede wordpress kuruludur ve lisanslı wordpress prolife teması bulunmaktadır.Siteye özel logo yaptırılmıştır, 6 adet kendi yazdığım makale bulunmaktadır.Site içi gerekli seo ayarları eklenti ayarları vs. kategoriler ayarlanmıştır.Bu siteyi satmaktaki amacım derslerime yoğunlaşacağım yoksa yeni açtığım siteyi satmazdım.
Ayrıca şimdi gelirsiz hiti olmayan siteyi neden alalım diyenler olacaktır.Buna tek cevabım eğer kendiniz bir eksiksiz site oluşturmak isteseniz sizinde cebinizden ortalama bu kadar fiyat çıkacaktır.Bu siteyi almak isteyen kişi gerçekten siteye özen göstermeli günlük makale girmeli düzenli olarak zamanla iyi yerlere geleceğine inanıyorum çünkü alanadı gerçekten akılda kalıcı bir alan adıdır ve kategorisi ile ilgilidir.
Son düzenleme: