Herseyi Yaptim Kazanamiyorum Diyen Varmi?

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
konuyu dagıtmak gıbı olmasında, kımse yanlış da anlamasın, günde 7-10-15 saat pc basındayım soyledır boyledır dıyenlerin """"%70'i""""" sadece okumakla yetiniyor. Orayı okuyor, burayı okuyor, forumda milleti eleştiriyor falan filan. Ben de kazanamıyorum, ancak uğraşmıyorum. uğraşmadan kazanılmaz. Aynı zamanda çoğumuz yt-yt calısıyoruz.

benim günlük kazancım ortalama 1$ civarı oldu. aylık 60-70tl extra oluyor maaşın yanında. haftada 100-150 video yukluyorum. bakıyorum kanal günlük ortalamada 0,50'lere dusunce o gun 150 vıdeo atıyorum tekrar eski haline dönüyor.

Elimde gmaıl hesapları vs. var. hepsı kıyıda duruyor. Uğraşmak istese burda herkes günlük en az 10$ çıkaracaktır. Forumun %90'ı hazırcı. Armut piş ağzıma düş. Açın muslera'nın konularını okuyun, bir kaç arkadaş var, mod falan. onlara güzel paylaşımlarda bulunmuş. takıldığınız yerleri sorun. onlarda yardımcı cana yakın arkadaşlar.

konuyu dagıtmak gıbı olmasında, kımse yanlış da anlamasın, günde 7-10-15 saat pc basındayım soyledır boyledır dıyenlerin """"%70'i""""" sadece okumakla yetiniyor. Orayı okuyor, burayı okuyor, forumda milleti eleştiriyor falan filan. Ben de kazanamıyorum, ancak uğraşmıyorum. uğraşmadan kazanılmaz. Aynı zamanda çoğumuz yt-yt calısıyoruz.

benim günlük kazancım ortalama 1$ civarı oldu. aylık 60-70tl extra oluyor maaşın yanında. haftada 100-150 video yukluyorum. bakıyorum kanal günlük ortalamada 0,50'lere dusunce o gun 150 vıdeo atıyorum tekrar eski haline dönüyor.

Elimde gmaıl hesapları vs. var. hepsı kıyıda duruyor. Uğraşmak istese burda herkes günlük en az 10$ çıkaracaktır. Forumun %90'ı hazırcı. Armut piş ağzıma düş. Açın muslera'nın konularını okuyun, bir kaç arkadaş var, mod falan. onlara güzel paylaşımlarda bulunmuş. takıldığınız yerleri sorun. onlarda yardımcı cana yakın arkadaşlar.
hocam size %100 katiliyorum lakin kazanan arkadaslar 3 5 kisiye ozel egitim cerse daha iyi olurdiye dusunuyorum ben 2006 dan beri aktif internetten para kazanan biriyim sunu soyleye bilirim neler geldi neler gecti adwords fb hotfile network adcenter baki kalan dostluk oluyo yarin bu is bitiyo burda yardim ettigin baska iste sana yardim ediyo boyle dusunmeklazim

Ustam çok uzun zamandır uğraşıyorum hiç kazanamıyorum diyemem.
Ama bir türlü istediğim noktaya gelemiyorum. Günlük 10-20 sent kazanıyorum.
Bazen 30-40 oluyor. Ama bana şöyle günlük 3-4 dolar lazım. Ayda bir 100 dolar hesabıma geçse.
On numara 5 yıldız olurdu.

Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Her ay devlet babanın verdiği para gelir kaynağım. Bunu da not düşmek istedim. :)

arkadas saolsun yardımcı oldu ilginç bilgiler verdi kendisine tesekkür ederim

öğrenciyim. yt ye yeni başladım şimdilik bir kaç videom 2k ya yakın hit aldı. ama daha kazanç elde edemedim. bir kaç tüyo fena olmazdı. hedefim aylık 150-200 lira evin kirasını karşılasa yeterli yani. :D

tüm yazışmaları okudum size sadece gülüyorum ytpara.com da geçirdiğiniz vakiti video aramakda yüklemekde geçirseniz daha karlı olur

bir arkadaş demişki yüzde 90 hazırcı doğru diyor :D yok ihtiyacım :D olan sadece kendi başarısızlığı günde 10 saat geçirmeyede gereke yok hergün 10 saat geçirince günlük 100 dolar mı kazanıyorsun yada 2 saat bakmak mı ? günde 30 dk bakıyorum o bile yetiyor bana :D işi bileceksin işe gitmeyeceksin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri