Hesabı çalınan ve Geri alamayanlar

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jamut

Kayıtlı Üye
Hesabı çalınan ve Geri alamayanlar
Arkadarşlar bu Yöntemi Denemenizi Tavisiye ederim
Eğer Birisi Sizin Hesabınızı Çalmış ve sizde Çalınan kanalı Geri alamıyorsanız O kanalı Akla tek Gelecek Şey kapattırmak olur.
Bunun içinde Telif uyarı yollamak Gerek bu kanala.
Bunu nasıl yapabiliriz. UFak Yöntemlerle Halledilecek bir Sorun
Kanalınız Başkalarına Kazandırıcağına Kapansın daha iyi Diyorsanız Yapmanız Gereken.
İlk Olarak Sıfırdan Bir kanal AÇın
Açtığınız kanala 3 tane Kendi hazırladığınız Telif içermeyen video yükleyin
Videolara Gün tarih basmayı unutmayın.
Sonra Bu Videoları Sizin Ana Kanallarınıza Yükleyin.
Bu durumda Kanallarınız çalındığında İstediğiniz zaman Haklı taraf olarak Telif atarsınız.. Böylece 3 Telifte Kanalı Kapatırsınız..
eşşeğini sağlam kazığa bağla demişler. :) İyi Kazançlar ;)

her gönderdiğiniz telif işleme alınacak diye bir şey yok gelen sahte teliflere gönderdiğim çoğu telif işleme alınmıyor bile.
Tabi Bazı videoları binlerce kişi botlarlar Çektiği için Bazı telifler Önemsenmeyebilir. Ama kendi hazırladığiniz Videolara Telif yolladığınız zaman Önemseyecekler..
Ben Önemsemediklerini Görmedim.. sizin kendi videonuz değildi telfifi önemsenmeyen video herhalde ondan Önemsenmediniz.
Ben Fİkri verdim İsteyen yapar istemeyen de sizin Gibi Kolay değil Desin. Kolay gelsin...

Tabi Bazı videoları binlerce kişi botlarlar Çektiği için Bazı telifler Önemsenmeyebilir. Ama kendi hazırladığiniz Videolara Telif yolladığınız zaman Önemseyecekler..
Ben Önemsemediklerini Görmedim.. sizin kendi videonuz değildi telfifi önemsenmeyen video herhalde ondan Önemsenmediniz.
Ben Fİkri verdim İsteyen yapar istemeyen de sizin Gibi Kolay değil Desin. Kolay gelsin...

tabi zaten kendi çektiğimiz videoları anında fark ediyorlar yani videolar kendini belli ediyor fakat diğer videolar yani kendimize ait olmayan videolarda o kadar kolay değil kast ettiğim bu.

tabi zaten kendi çektiğimiz videoları anında fark ediyorlar yani videolar kendini belli ediyor fakat diğer videolar yani kendimize ait olmayan videolarda o kadar kolay değil kast ettiğim bu.

Tamamda Konuyu Nereye getirdin Dostum
Sen herhalde bu satırları atladın birdaha okumanda fayda vardı
Zaten ben Başkasının videosunu yükleyin demiyorum. İyi Forumlar Mod ;)

Tamamda Konuyu Nereye getirdin Dostum
Sen herhalde bu satırları atladın birdaha okumanda fayda vardı
Zaten ben Başkasının videosunu yükleyin demiyorum. İyi Forumlar Mod ;)

kendi hazırladığımız 3 video çalınan kanalda yoksa ?

Jamut ya çalan adam "Aman be bu videolar hiç izlenmemiş" deyip videoları silerse :D

kendi hazırladığımız 3 video çalınan kanalda yoksa ?

Dostum Amacın ne ben Anlamıyorum
Ben 3 Video kanalda Yoksa Ayrı yöntemler ile kanalını almaya çalışırsın.
Bu söylediğin benim konu ile Alakası yok Ayrıca bu konuyu kendi forumumda Açabilirdim Ama Burada Daha çok kişi yararlanacak umuduyla açtığım konuyu Resmen Baltaladın.. Bunlara Gerek Yok Dostum..

Dostum Amacın ne ben Anlamıyorum
Ben 3 Video kanalda Yoksa Ayrı yöntemler ile kanalını almaya çalışırsın.
Bu söylediğin benim konu ile Alakası yok Ayrıca bu konuyu kendi forumumda Açabilirdim Ama Burada Daha çok kişi yararlanacak umuduyla açtığım konuyu Resmen Baltaladın.. Bunlara Gerek Yok Dostum..

ne alakası var şimdi anlamadım ne baltalaması :) ben sadece fikrimi söyledim.

Jamut ya çalan adam "Aman be bu videolar hiç izlenmemiş" deyip videoları silerse :D

emin ol aklına bile gelmez :)

---------- Mesaj saat 16:31:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:27:48 civarında gönderildi. ----------

ne alakası var şimdi anlamadım ne baltalaması :) ben sadece fikrimi söyledim.

Fikrini Kendin En baştan Yaptığın yorumlar ile en son yaptığın yorumlara arasında Kıyasla bak Göreceksin birbirine uymuyor. Her Mesajına Cevap verdim Yanlız Sen en son Konu ile alakası Olmayan Bir şey yazdın.. ya sen yazdıklarını fark etmeden yazıyorsun. yada konuyu Hiç Okumadan haraket ediyorsun. Modsun Lütfen Daha dikkatli davran. :) Yanlışım varsa söyle ama Öyle Abuk subuk konu ile alakalı olmayan şeyleride katmaya Gerek yok :) umarım Başkaları konudan Faydalanır.:cool:

emin ol aklına bile gelmez :)

---------- Mesaj saat 16:31:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:27:48 civarında gönderildi. ----------

Fikrini Kendin En baştan Yaptığın yorumlar ile en son yaptığın yorumlara arasında Kıyasla bak Göreceksin birbirine uymuyor. Her Mesajına Cevap verdim Yanlız Sen en son Konu ile alakası Olmayan Bir şey yazdın.. ya sen yazdıklarını fark etmeden yazıyorsun. yada konuyu Hiç Okumadan haraket ediyorsun. Modsun Lütfen Daha dikkatli davran. :) Yanlışım varsa söyle ama Öyle Abuk subuk konu ile alakalı olmayan şeyleride katmaya Gerek yok :) umarım Başkaları konudan Faydalanır.:cool:

merak etmeyin dikkatli davranıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri