Hesabı işleme girmeyenler için umut veriyorum

• Kullanıcı kaizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kaizen

Kayıtlı Üye
Geçen ay attığım maile aynı hafta içerisinde Daniel adlı çalışanın ilgilenip haber vereceğim demesinin üzerinden bir ay geçmesiyle birlikte bugün tekrardan aynı ticket koduyla mail attım ve gelen cevap aşağıdadır. Ödemelerin gelmediğini (biraz ağlamayla süsledim ve o kısmı sansürlüyorum :))ve bu durumun beni zor duruma soktuğunu belirttiğim mailime bugün cevap geldi.

Açıklaması teknik bir sorun olduğu ve halen düzeltilemediği.

Biz çok gördük bu teknik sorun hikayelerini.

hesapları banlayıp sorunu çözdük demesinler de...

En azından bir sorun olduğunu biliyorlar. Aksi bir durumda hesabınızı inceleyeceğiz yazarlardı.

Bunlarında birşey bildiğini sanmıyorum hiç. Süs supportlar.

eğer teknik bir problem varsa bekletip bir sonraki aylarda toplu ödemesi lazım ama bekletip banlatıyormuş milleti. partnerler neden dolandırıcı bekletiyorlar çalıştırıyorlar kazandırıyorlar toplu ödemeden önce hop bir şeyi bahane gösterip sistemden atıyorlar. inşallah söylediğin gibidir.

Geçen ay attığım maile aynı hafta içerisinde Daniel adlı çalışanın ilgilenip haber vereceğim demesinin üzerinden bir ay geçmesiyle birlikte bugün tekrardan aynı ticket koduyla mail attım ve gelen cevap aşağıdadır. Ödemelerin gelmediğini (biraz ağlamayla süsledim ve o kısmı sansürlüyorum :))ve bu durumun beni zor duruma soktuğunu belirttiğim mailime bugün cevap geldi.

Açıklaması teknik bir sorun olduğu ve halen düzeltilemediği.

Bu mailler kontrol ediliyor. Çalışanların kafasına göre bir şey yazamayacağını düşünüyorum.

hocam maili nerden attın bizde atalım :D çok mail atarsak belki ilgilenirler :D

mail atan arkadaşların coğunun adsensesi banlandı arkadaşlar dikkatli olun

Otomatik ödeme sistemiyle alakalı bir sorun bana göre beklemekte fayda var. Neticede o kadar adsense ödemelerini elle yapacak halleri olduğunu düşünmüyorum. Veri kayıpları veya farklılıklar olduğu için sistemde sorun olmuş olabilir.

Teknik sorun değilde..Adsense ve partner kullanıcıları inanılmaz bir seviyeye ulaştı yetişemiyorlar bence.

Sistemler çöktü diyecem ama google lan bu :D

Teknik sorun değilde..Adsense ve partner kullanıcıları inanılmaz bir seviyeye ulaştı yetişemiyorlar bence.

Sistemler çöktü diyecem ama google lan bu :D

Valla her yerde haber yapılıyor. "Youtube ile milyonlar kazan" vs. Tüm dünyada da böyleyse üyeler ve kanallar hızla artıyor ama Google personel sayısı aynı kalıyorsa yetişememe durumu da olabilir

Kurumsal firmaların sorun çözme sistemi anlık olmuyor malesef. Eğer bir sorun varsa bu sorunun kaynağı Kök Neden Analizi dediğimiz sorgulama sistemiyle sorunun kaynağına inilerek sorunun bulunması ile birlikte bir daha aynı sorunun olmaması sağlanır. Eğer ki bir ban yenilecekse zaten yiyeceksinizdir. Bu adsense çalışanları gidipte bu adam ne videolar yüklemiş diye bakmayacaktır.

Kurumsal firmaların sorun çözme sistemi anlık olmuyor malesef. Eğer bir sorun varsa bu sorunun kaynağı Kök Neden Analizi dediğimiz sorgulama sistemiyle sorunun kaynağına inilerek sorunun bulunması ile birlikte bir daha aynı sorunun olmaması sağlanır. Eğer ki bir ban yenilecekse zaten yiyeceksinizdir. Bu adsense çalışanları gidipte bu adam ne videolar yüklemiş diye bakmayacaktır.

Hocam ne yazmamız gerekiyo bi çevirip yazsanda ödeme almayanlar olarak mail yağmuruna tutsak ?

Valla hocam kimse mail atmiyor korkusundan. Keske herkes mail atsa. No PIP last two months, please solve this big problem. Yazin gonderin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri