Hesabım Çalınmış !

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
ZMd7Qo.jpg

Merhaba arkadaşlar bu gün 2 hesabımda şunu farkettim

benden habersiz şifre değiştirilmiş ve hesap silinmiş öyle sanıyorum ki bunu yapacak alçk insan hesabı başka adsenseye aktararak yapmıştır bunu

antivirüs kullanan birisiyim ve elimden geldiğince dikkatli olmaya çalıştım ve öyle sanıyorum ki içindeki mebla aktarılan adsensede kesinleşecek ve sanmasınki buda yanına kar kalacak

adsense hesabınıza ve kanallarınıza dikkatli olun bu konu hakkındada detaylı araştırma başlatıldı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

********51 numaralı telefona kısa mesajla bir doğrulama kodu alın
telefon numarası

Telefon numarası sonu 51 dir bu kişi kimse geç olmadan bana mesaj atsın !!!!

.
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
ZMd7Qo.jpg

benden habersiz şifre değiştirilmiş ve hesap silinmiş öyle sanıyorum ki bunu yapacak alçk insan hesabı başka adsenseye aktararak yapmıştır bunu

antivirüs kullanan birisiyim ve elimden geldiğince dikkatli olmaya çalıştım ve öyle sanıyorum ki içindeki mebla aktarılan adsensede kesinleşecek ve sanmasınki buda yanına kar kalacak

adsense hesabınıza ve kanallarınıza dikkatli olun bu konu hakkındada detaylı araştırma başlatıldı.

Yakın zamanda skypden falan herhangi bir dosya aktarımı yaptın mı hocam ?

Geçmiş olsun hocam , vds kullanıyor muydun?

maalesef hocam kendi pc'emde yapıyordum kanalları aldığım ve onaylattırdığım kişilere mesaj atıldı bu ay canımız çok yandı bide bu olay yakacak sanırım ki soluğu başka yerlerde alacağız

Yakın zamanda skypden falan herhangi bir dosya aktarımı yaptın mı hocam ?

2 dosya aktarımı oldu kanalları aldığım kişi ve onaylattırma yaptığım kişi

ZMd7Qo.jpg

vds kullanıyormusun

karıştırmış olabilirsin
kanalı silseydi şuan, bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor yazardı,

kanallar silindikten 15 gün sonra veya daha fazla kanal verileri yt arşivinden silindikten sonra bu kanal mevcut değil uyarısı verir

4 gün önce sildiğim kanal
Screenshot by Lightshot

vds kullanıyorum bot ile yükleme yaptırıyorum
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]
5LVMNq.jpg

düne kadar kazanç çalışıyordu bu gün farkettim hesabı

bilemiyorum hocam, dediğim gibi, boş bir kanal varsa elinizde silin kanalı sonra urlden bakın, bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor uyarısı çıkacaktır

vds kullanıyorum bot ile yükleme yaptırıyorum
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]
5LVMNq.jpg

düne kadar kazanç çalışıyordu bu gün farkettim hesabı

Hosting firmandan log iste hocam VDS'e senin pc dışında giriş olmuş mu diye , birde mail aldığın kişilere sor.Bundan 1 sene önce aldığım maillerin şifrelerini değiştirmiş bu forumdandı banlı şuan , ip adresinden ve forumda araştırmalardan buldum geri aldıydım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ytofisten alıyordum 1 yıldır sorun yaşamıyordum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım

hocam bendede aynı düne kadar kazanç bırakıyordu

1 hesaba giriş yaptım aaa bu kanalı ne zaman silmişim kaydetmedim bile dedim hesaba giriş yapamadım
2. hesaba giriş yapmayı denedim şifre değiştirildi dedi yok artık dedim

onaylatmak için verdiğin adamla irtibata geç ede

bende bır hesbıma gıremıyorum kanal acık adsenseme bagglı. gırmeye calısınca su numraya msj gonder sıkıyor tabı satın aldıgım ıcınn abd nosu yok bnde dıger secenkle knal acılıs tarıhı ıle ay yıl gırıorum baska maıle kod gondertıorum yok emn olamadk dıo gene acmıo cakallarya

Hocam vds sabit ip olduğuna göre şifreyi siz değiştirmediniz mi kısmından geri alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Gecenlerde benim de 10dan fazla kanalım calındı. kanallar yüklerken topluluğa yakalandığı icin sifre değiştirmemiştim. Neyse aradan zaman gecti kanallar izlenmeye basladı bi girip bakayım dediğimde bir zamanlar U-int services kullanıcısından aldıgım seri tamamen çalınmıs ve kanallar farklı adsenselere bağlanmıs bile. Eminim kendisi bu forumda hala. Yazımı okuyorsan şunu söyleyeyim seni ve sülaleni çok büyük saygıyla anıyorum.

Hocam vds sabit ip olduğuna göre şifreyi siz değiştirmediniz mi kısmından geri alabilirsiniz diye düşünüyorum.

alamadım hocam yedek mail istiyor ilerletmiyor,

Gecenlerde benim de 10dan fazla kanalım calındı. kanallar yüklerken topluluğa yakalandığı icin sifre değiştirmemiştim. Neyse aradan zaman gecti kanallar izlenmeye basladı bi girip bakayım dediğimde bir zamanlar U-int services kullanıcısından aldıgım seri tamamen çalınmıs ve kanallar farklı adsenselere bağlanmıs bile. Eminim kendisi bu forumda hala. Yazımı okuyorsan şunu söyleyeyim seni ve sülaleni çok büyük saygıyla anıyorum.

neden gereken şikayeti yapmıyorsunuz ? siber suçlara gidip bi çayını içmeniz neler katacağının farkında değilmisiniz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri