Hesabınız askıya alındı ?

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Benim merak ettiğim neden alındı ? Herhangi bir bilgi verilmedi şu video yüzünden alındı vs ve şöyle bir uyarı geldi.

YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın.

Bu ne demek ? Spam yapmıyordum gayet normal atıyordum videolarımı ve kanal bana geri verilecekmi ? Neden başka hesaplar oluşturamıyorum :confused:

Not: Kanal ve videolar duruyor.

Videolar özgün mü? Ben durduk yere kapatılacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun..

Videolar özgün mü? Ben durduk yere kapatılacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim hocam.Evet özgün videolardı hepsi anlamadım gitti :confused: Bu kanal birdaha açılmayacak sanırım :S Diğer kanallarda gitti ona üzüldüm ya :(

Hocam ozgun videolardan kastiniz kendinizin cektigi videolar mi yoksa baska videolardan kesip bicip mi yaptiniz? Cunku ikinci soyledigim ozgune girmiyor..Eger ilk soyledigim gibiyse,soyledikleri 3 maddeye aykiri bisey yapmis olmaniz cok ama cok zor..

1-adsense kapandı mı?
2-kaç kanal açmıştın
3-adsense ve adsense gmailinde ekli youtube kanalı açtın mı aynı mailden
4-kanalların ayrı gmailler mi yoksa aynı g maill demi ?
5-gmailleri hangi yontemle aldın organık ve sana ait tel mi? yoksa bir yerden toplu oalrak satın alma mı ?
6-1 gunde jamsımın kaç video yukledın ? aynı kanala..
bence biraz açarsan konuyu yardımcı oluna bilir. yoksa yazdıklarından fikir yurutmek zor...

Eğer özgünse yazık olmuş. Bide diğer kanallarda özgün mü? Buda etkileyebilir.

birisi şikayet etmiştir belkide ?
Sanmıyorum hocam :(
Hocam bugünmü oldu, birde hiç reklamlarınıza tıklattığınız oldumu ?
Aynen hocam bu gün oldu hiç tıklatmadım :S
Hocam ozgun videolardan kastiniz kendinizin cektigi videolar mi yoksa baska videolardan kesip bicip mi yaptiniz? Cunku ikinci soyledigim ozgune girmiyor..Eger ilk soyledigim gibiyse,soyledikleri 3 maddeye aykiri bisey yapmis olmaniz cok ama cok zor..
Hocam ilk yazdığınız gibi kesip biçtim :(
1-adsense kapandı mı?
2-kaç kanal açmıştın
3-adsense ve adsense gmailinde ekli youtube kanalı açtın mı aynı mailden
4-kanalların ayrı gmailler mi yoksa aynı g maill demi ?
5-gmailleri hangi yontemle aldın organık ve sana ait tel mi? yoksa bir yerden toplu oalrak satın alma mı ?
6-1 gunde jamsımın kaç video yukledın ? aynı kanala..
bence biraz açarsan konuyu yardımcı oluna bilir. yoksa yazdıklarından fikir yurutmek zor...
1-Kapanmadı hocam duruyor.
2-aynı hesapta 3 kanal vardı
3-adsenseye bağlı olmayan bir mailden 3 kanal hocam
4-aynı :(
5-organim hocam arkadaşımın telefonundan
6-4 video hocam
Eğer özgünse yazık olmuş. Bide diğer kanallarda özgün mü? Buda etkileyebilir.

diğerleri hep kendi yapımım hocam :)

kesip bicmeyle ozgun olunmuyor maalesef.O yuzden ozgun diyerek,diger ozgun calisan arkadaslari da endiselendirmeyin.Zira ozgun calisanlarin spamdan gitmesi cok ama cok zor bir ihtimaldir.

Siz mutlaka ya mail kaynakli olarak spama dusmussunuzdur.Eger gunde abartili sayida video atmiyorsaniz tabii..

youtube hesabım askıya alınmış kanala tekrar ulaşmanın çözümü varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri