Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik

hepkazan

Yasaklanmış
Youtube kanalımın birine girdim telefon onaylaması istedi onayı yaptım ve

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik askıya alındı falan yazıyordu .

Diğer kanalıma girdim oda aynısını dedi geriye kaldı 3 kanalım 3 üde aynı şekilde kapanacakmı yoksa girmeyip bekleyim mi ?

En Önemliside Adsenseye Başvuruda kullandıgım kanal o ne olacak ona girersem oda bu şekilde kapanacak mı asıl başvurudaki hesap kapanırsa adsense kapanır diye bişey duydum . ama şuan adsenseye girebiliyorum

Ne yapmamı öneriyorsunuz ? ?

ACİL :(

o kanal kapanmaz tabi şu anormal olayı yapmassan.Hatan neydi ?

Farklı Ipden hesaplarına girmeye çalıştın mı?

valla hocam yt bot kullandım 1 saat deneme amaçlı dün 300 üzeri video ekledim işin cins tarafı diğer kanalımda video bile yoktu .

Bide dün ip değil ama dns değiştirmiştim dns değişikken kanallarıma girmiştim :(

---------- Mesaj saat 09:39:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:32:29 civarında gönderildi. ----------

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik askıya alındı falan yazıyordu .

Diğer kanalıma girdim oda aynısını dedi geriye kaldı 3 kanalım 3 üde aynı şekilde kapanacakmı yoksa girmeyip bekleyim mi ?

En Önemliside Adsenseye Başvuruda kullandıgım kanal o ne olacak ona girersem oda bu şekilde kapanacak mı asıl başvurudaki hesap kapanırsa adsense kapanır diye bişey duydum . ama şuan adsenseye girebiliyorum

o kanal kapanmaz tabi şu anormal olayı yapmassan.Hatan neydi ?

Hocam hatamı bilmem ama yt bot deneme amaçlı 1 saat kullandım

---------- Mesaj saat 09:40:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:39:34 civarında gönderildi. ----------

Farklı Ipden hesaplarına girmeye çalıştın mı?

dns değiştirmiştim gece 3-4 saat önce dns değişikken hesaplarıma girdim analizlere felan baktım :(

yeni bir gmail adresi al ve hesap ayarlarından adsense hesabına onu yönetici olarak ekle.. yeni adresinle giriş yaparsın..

yeni bir gmail adresi al ve hesap ayarlarından adsense hesabına onu yönetici olarak ekle.. yeni adresinle giriş yaparsın..

yok hocam adsense başvuru yapmış oldugum ilk gmailde sorun yok açıyor hem kanalı hem adsenseyi

---------- Mesaj saat 09:48:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:43:55 civarında gönderildi. ----------

ne yapacam ben yaa :( herşey rayına oturmuşken

---------- Mesaj saat 10:05:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:48:29 civarında gönderildi. ----------

kimse yardımcı olmayacak mı :(

diğer 3 ünüde giriniz kapanırsa kapanır yapacak zaten başka bir şeyiniz yok, kapananlar haricindeyse kapananların yerine kanallar açıp devam ediniz yapabileceğiniz en iyi yol bu.

Büyük ihtimal botdan dolayı kanallar spama girmiştir ama Hesabınızda doğru olmayan bi tespit ettikden kanallarınız kapanmaz, ve büyük bir ihtimal kapanan kanallar aynı telefonla alınmıştı

çok ilginçtir benim de adsense hesabım aynı uyarıyı verdi. "hesabınızda normal olmayan etkinlik saptadık" telefon onayı istedi. onayladım. açıldı.

Büyük ihtimal botdan dolayı kanallar spama girmiştir ama Hesabınızda doğru olmayan bi tespit ettikden kanallarınız kapanmaz, ve büyük bir ihtimal kapanan kanallar aynı telefonla alınmıştı

tüm kanalları aynı telefon numarası üzerinden onayladım kapanan 1 kanal hariç.

---------- Mesaj saat 10:32:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:31:43 civarında gönderildi. ----------

çok ilginçtir benim de adsense hesabım aynı uyarıyı verdi. "hesabınızda normal olmayan etkinlik saptadık" telefon onayı istedi. onayladım. açıldı.

hocam o nasıl oldu ya :( ?

farklı numara verip mi telefon onayı yaptın yoksa onaydaki telefonla mı yaptın ?

farklı bir numara verdim . ancak benim adsense hesabım o sorunu verdi. youtube hesaplarım çok verdi ve kurtaramadım ancak ilginçtir adsense hesabı gitmedi. hesabı doğrulayınca açıldı.

aynı durum bende de oldu bu durum hem vds den hem de pc den girdiğimiz için oluyor hocam bir de o kanal büyük ihtimal onaylı değildi öyle değil mi yakamoz01?

farklı bir numara verdim . ancak benim adsense hesabım o sorunu verdi. youtube hesaplarım çok verdi ve kurtaramadım ancak ilginçtir adsense hesabı gitmedi. hesabı doğrulayınca açıldı.

benm şuan adsense hesabım gitmedi hocam zaten :( sadece kanallar bot yüzünden oldu sanırım yaa :(

---------- Mesaj saat 10:40:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:39:51 civarında gönderildi. ----------

aynı durum bende de oldu bu durum hem vds den hem de pc den girdiğimiz için oluyor hocam bir de o kanal büyük ihtimal onaylı değildi öyle değil mi ?

onaylı değildi derken hocam ?

benm şuan adsense hesabım gitmedi hocam zaten :( sadece kanallar bot yüzünden oldu sanırım yaa :(

---------- Mesaj saat 10:40:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:39:51 civarında gönderildi. ----------

onaylı değildi derken hocam ?

yakamoza sordum da hocam ben.

---------- Mesaj saat 10:44:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:41:59 civarında gönderildi. ----------

anladım hocam. Vds ve pc den de kanallara mı giriyorsun ?

Adsense hesabına kolay kolay bir şey olmuyor hocam hile,hurdaya karışmadıktan sonra.

yakamoza sordum da hocam ben.

---------- Mesaj saat 10:44:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:41:59 civarında gönderildi. ----------

anladım hocam. Vds ve pc den de kanallara mı giriyorsun ?

Adsense hesabına kolay kolay bir şey olmuyor hocam hile,hurdaya karışmadıktan sonra.

Bot kullanmalı mı kullanmamalı mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri