Hesabınızı doğrulayın

dansastas

Kayıtlı Üye
kanalda birşey yokken birden böyle bi ekran çıktı tel nosu istiyor

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

diye bi yazı var

no yazıyorum bu tel no kullanıldı diyor bir sürü no denedim hep kullanıldı diyor

bazen bendede oluyor dostum sesli çağri yapmadiysan onuyap.

dediğini yaptım dostum şimdi bu çıktı

Google Hizmet Şartları'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın.

dediğini yaptım dostum şimdi bu çıktı

Google Hizmet Şartları'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın.

Muhtemlen bütün kanalların kapandı kardesim dün aynı sekilde bendende istedi ve sonuc 24 ölü :) 1 yaralı :D

askıya aldı diyo ya hocam böyle bişi nasıl olur

Sormak istediğim birşey var bugun bot kullandınızmı kullandıysanız hangi botu kullandınız. Ve nich calısması denedinizmi etiketlere alakasız nich kelimeler girdinizmi

hepsi kapanmış :S bot kullanmadım farklı kelimeler vardı evet

o değilde şimdi sayfayı yeniledim diğer kanallara kapandı diyodu açıldı onlar birden giriş yaptım tel onayı isteyen kanal askıda görünüyor bi tek patlama yapmıştı bugun

Aynen bende onu yaptım işte hocam etiketlere alakasız nich kelimeler girdim ve 24 saat içinde puff

niche kelime derken ne kadar değerli kelimeler?
Mesela serkan abinin gecen 5 hazirandaki konusunda sonuna 5-6 tane ekleyin diyordu onun gibi mi yaptın cünkü kaldırıyımmı diye düsünüyorumn suan

niche kelime derken ne kadar değerli kelimeler?
Mesela serkan abinin gecen 5 hazirandaki konusunda sonuna 5-6 tane ekleyin diyordu onun gibi mi yaptın cünkü kaldırıyımmı diye düsünüyorumn suan

Hocam Bende 5 6 tane ekledim max Tbm 30 gözüken kelimeler ekledim ama serkan abi öyle olsa benimde kapanırdı diyo o değildir sebeb diyo. Ama onun dısında birşey yapmadım nich kelimeleri aksam ekledim ertesi gün tbm 0.01 di ilk tık sonra 0.10 a yükseldi öğlende hesaplar kapando hatta boş olan kanallarda kapandı. Topluluk kurallarımızı ihlal vs bisiler yazıyodu. +18 +16 kanalım yoktu o tür içerik hiç yoktu. bilemiyorum yani aklıma baska bi sebeb gelmiyo hatta sadece etikete girdim açıklama kısımlarınada yazmammıstım

Ben bot kullandım şu databilim in şuanda dün açtığım hesapta daha önceden telefonla onaylamama rağmen şuanda hiçbir numarayla ne sms ne de sesli çağrı onaylama işlemi yapamıyorum.

Arkadaşlar botla veya alakasız kelimeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Öyle olsa ben de 2 yöntemi de deniyorum.Benim de kapanması gerekmez miydi?Topluluk ihlali diyorsa sorunu kendiniz söylemiş oluyorsunuz.Alakasızdan kapanacak olsa sadece kanal kapanmakla olmaz bence adsense de patlar."Reklam verenlerimiz için hesabınız ciddi risk taşıdığını fark ettik" tarzı mesajlarla donatırlar panomuzu :D

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Hocam normalde videoyap ı kullanıyodum dün ytkazan ı kullandım ama bilmiyorum ondan olup olmadını öyle asırı video basmadım max 150

Ben kendim yapıyorum ama günde parça parça kanallara 50 şer video falan yüklemeye çalışıyorum. Sen 150 yi mesela tek seferde 1 taneyemi yüklüyorsun. O spama girer diye biliyorum.Heleki taze kanalsa.

Ben mesela yeni bir kanala 50 video bile atmadan önce 1hafta bekliyoruım hergün 5video falan atıyorum.

Acz-i kanaatimce sorun başlıktan kaynaklanıyor.Yani içerik ve başlık tamamen farklı.Ne yaptınız alakasız etiketleri başlığa falan mı eklediniz?
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri