Hesap Devre Dışı Bırakıldı. Para Kazanma Gider mi ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hesap devre dışı bırakıldı silmek istiyorsanız sağ üstte profiliniz var tıklayın hesaba girin silin.

yok hocam öyle birşey keşke olsa

Telefon numarasini onayladiktan sonra hesabiniz kapatilmistir yazar sag ustte profil aciktir dediklerim olmazsa gogle girin oturum acin girin gmaile deneyin ben Boyle siliyorum.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ayki kazandığın para yani kesinleşmemiş olan para gider sadece

Şu kadar bu kadar gider demeyin töbe diyin ne kadar gider para biliyonuzmu gitmesin alsın bu cocukcağız 3-5k kuruş :D Mustafa istersen kalkınca yaz bana skypeden yada uğrıyayım ben size birde adsenseyi gözden çıkartıcak olursan eğer benm kız gibi adsenseyi verdim sana onu kullan yada öbürünü İstersen yaz gün içinde bende bir uğrıyayım hem laptop çantasını alır hem bakarım numara lazım oldumu msj at bana ayrıyetten

ben o şekilde olan kanalı itiraza madem kapattınız hemen silin kanallarımı diye 3-5 kere itiraz yazdım daha sonradan silmişler kanalı baktığımda sende silmek için öyle yapabilirsin

Arladaşlar aklıma yeni geldi kontrol edince :( geçen benimde gmaile girdim hesap devre dışı diyor kanalda konu başında link verilen kısımdan silme bölümüne gidemiyorum ve tel onaylı idi açtıktan sonra 26 video attım 4-5 gün sonra patladı :D
Şimdi bu kanal adsensye bağlı değildi o kanal vds den açtığım ilk kanaldı para kazanma açıktı adsenseye sonra bağlıcaktım şimdi o kanalı nasıl yok edicem edemessem bile sonradan açılıcak kanallara aşırı sıkıntı yaparmı birde vds üstünden bir adsense açma düşüncem vardı çok sıkıntı olurmu olmaz diyin .d elimdeki herşey bi vds bir bot yapıma hazır bekleyen 14 kanal :D birde yeni açmayı planladığım adsensem

Sayın Google kullanıcısı,

Google hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Hesabınızın, Hizmet Şartlarımızı ihlal etmesi nedeniyle devre dışı bırakıldığını ve artık eski haline getirilmeye uygun olmadığını belirledik. Politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hesaba erişimi sınırlamamıza ya da hesapları devre dışı bırakmamıza neden olan ihlal türlerini öğrenmek için Kullanıcı İçeriği ve Davranış Politikamızı ve Gmail Programı Politikalarımızı okuyabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google Hesapları Ekibi

bunun anlamı o kanalı silmek imkansızdır. olay bu kadar basit.

Sayın Google kullanıcısı,

Google hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Hesabınızın, Hizmet Şartlarımızı ihlal etmesi nedeniyle devre dışı bırakıldığını ve artık eski haline getirilmeye uygun olmadığını belirledik. Politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hesaba erişimi sınırlamamıza ya da hesapları devre dışı bırakmamıza neden olan ihlal türlerini öğrenmek için Kullanıcı İçeriği ve Davranış Politikamızı ve Gmail Programı Politikalarımızı okuyabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google Hesapları Ekibi

bunun anlamı o kanalı silmek imkansızdır. olay bu kadar basit.

Daha ilk defa girdiğim tel onaylı hesaplarıma sırayla giriyordum hesaplar açık onaylı ama kullanılmamıştı bu youtubenin bn varya taaa :mad::mad::mad::mad::mad: elimde avcumda 14 hesap vardı ilk 3 güm diğerlerini açmaya korkuyorum şuan :(
Gerçi bu Bippp bip bip bip bippp bip youtube beni hırslandırdı şuan çok pis işi gücü bırakcam uyumucam elde avuçtaki herşey gitmiş ama bippine bip bip youtubesi beni yıldıramıcak çok sinir oldum şuan başına böyle şeyler gelmeyen 2-3 kanal çalışan adamdım normalde ama :D

Boş hesaplar için topluluk telif ihlali vs yapmış diyor bunların yalanının taa saygılar :D
konu bir anda benide içine çekti ahh ah
0 gördük battık zaten 0 dık -- olduk şimdi :(

Sıfır açılmış hesaplardada aynı şekilde telefon onayı ister ve devre dışı kaldı sayfasına gider.Buna yapacak birşey yok şimdilik sanırım.Politikamıza uymuyor diyorlar.Bizede eyvallah demek düşer.

bendede oluyordu hatta adsensede bir google ürününe erişilemiyor diyordu ben adsense yeni yönetici tayin ettim sorunu çözdüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri