hesaplarim askiya aliniyor :(

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
beceremiyosanız bırakın bot kullanmayı arkadaşım gelip ikidebir videoyap diye lekelemeyin adamı. çalışın taktik üretin bulursunuz elbet ben buldum çokda basit bi kanala 200 video attım video yapla kapanmadı başka kanala attım kapandı . mesele ıkısı arasındakı yanlış çizgiyi bulmak spam zorlaştı artık kuralına göre botu kullanıcaksınız kapanmıycak bukadar basit. ne yapıyorsun diyer soranlarada artık cevap vermıyorum açıkcası hazırcı bi forum toplumu olduk ıyıce . serkan abının dedıgı gıbı deneyın yanılın. elbet bulursunuz

Dostum ben ustume alinmiyorum yanlis anlama,ama bot kullanan
Arkadaslara eger ki taktigi varsa bot sahipleri tarafindan soylenmesi
Lazim bu hazircilik degildir.sonucta millet kullaniyor kanallari
Kapaniyor ozamanda memnun kalmiyor,hem youtube taktik gelistir
Hem bota taktik gelistir ee ne anladim bu isten ozaman.
Gecenlerde bir kanalim yuzunden 10 kanalim kapandi onuda botla
Yukleme yapmistim.hata bendede olabilir ama sebep belli degil

Dostum ben ustume alinmiyorum yanlis anlama,ama bot kullanan
Arkadaslara eger ki taktigi varsa bot sahipleri tarafindan soylenmesi
Lazim bu hazircilik degildir.sonucta millet kullaniyor kanallari
Kapaniyor ozamanda memnun kalmiyor,hem youtube taktik gelistir
Hem bota taktik gelistir ee ne anladim bu isten ozaman.
Gecenlerde bir kanalim yuzunden 10 kanalim kapandi onuda botla
Yukleme yapmistim.hata bendede olabilir ama sebep belli degil

Benim botumla yapmamışsındır hocam. Benim botla yapmış olsaydın desteğe yazardın ve yardımcı olurdun. Arkadaş kendisi artık bu konuda yardımcı olmuyorum yazmış. Biz bot sahipleri hep yardımcı olmaya çalışıyoruz (En azından kendi adıma konuşuyorum).

Benim botum toplu videoda belli bir boyutun üstündeki videoların ünlemini geçme işlemi yapmıyor. Toplu videodada yine editleme işlemini belli boyutun üstüne yapmıyor. Kişi geliyor 50 film çek diyor. Şimdi bu 50 filmin boyutu yüksek. Anasayfa veya toplu linkdeki gibi iş görmüyor. kişi atıyor 50 filmi. 50'de 40 ünlem geliyor. bu kanalı youtube nasıl kapatmasın. daha o videonun para kazanmasını açmadan youtube biliyor kaç tanesinin ünlem olacağını. ve eşleşende belli bir oranda gelince kanal küt gidiyor. Eğer kapanmayan kanalınız varsa işte o zaman düz youtube videosu indirip atmamak gerekir. Bizim sistemde belli bir boyutn üstündeki videolarda işlem yapamadıgı için bu şekilde oluyor.

Benimde videoyap ile kanallarım kapanıyordu. Yapılabilecek her şeyi yaptım ama düzelmedi.

Sonunda pc değiştirerek sorunu çözdüm. Pc değil i pad kullanıyorum hatta. Bir ay oldu kanallarımda sorun yok.

Deneme yapmak için bir kanalımı eski pc den açtım ve anında uçtu kanal.

Her zaman yazıyorum. Kanal kapanmalarının büyük oranda yüzdesi pc kaynaklı. Format, çerez temizleme, gizli sekme yada mac adresi değiştirme gibi şeyler geçici çözüm sunuyor. İllaki bir yerlerde hata yapıyor ve yakalanıyoruz.

Şimdi i pad den istediğim kadar telefon onaysız kanalda açıyorum. Çerez temizle ip değiştir aç kanalını. Devam et.

Benimde videoyap ile kanallarım kapanıyordu. Yapılabilecek her şeyi yaptım ama düzelmedi.

Sonunda pc değiştirerek sorunu çözdüm. Pc değil i pad kullanıyorum hatta. Bir ay oldu kanallarımda sorun yok.

Deneme yapmak için bir kanalımı eski pc den açtım ve anında uçtu kanal.

Her zaman yazıyorum. Kanal kapanmalarının büyük oranda yüzdesi pc kaynaklı. Format, çerez temizleme, gizli sekme yada mac adresi değiştirme gibi şeyler geçici çözüm sunuyor. İllaki bir yerlerde hata yapıyor ve yakalanıyoruz.

Şimdi i pad den istediğim kadar telefon onaysız kanalda açıyorum. Çerez temizle ip değiştir aç kanalını. Devam et.

Dogru olabilir ama bazi seyler sehir efsanesi gbi oldu.pc ip farkliysa
Adsense ayni,modem ip ayni

Dogru olabilir ama bazi seyler sehir efsanesi gbi oldu.pc ip farkliysa
Adsense ayni,modem ip ayni

Burda tabiki neye göre kapatma yaptıklarını tam anlamak mümkün değil.

Ama sonuçta.

Tablette ayrı bir internet ve ip var. Eski pc yi artık kullanmıyorum derken eski internetimide kullanmıyorum demeyi unutmuşum.

Aynı olan tek şey Adsense. Her ihtimale karşı temiz bir adaense de aldım ama şu anda kanal eklemiyorum. Eski adsenseden devam ediyorum.

Bir ayı geçkindir sıkıntı yok.

İpad açılma kanal satışlarını bekliyoruz :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri