Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun.![]()
Aynen benimde 5 adet kanal devre dışı bırakıldı şimdi.
Sabah 25 kanalım patladı hocam malesefHesapların hepsi devre dışı bırakıldı bu saat itibariyle teşekkürler youtube teşekkürler adsense 250 tl kazandım bugün sanırım ondan fazlası göze batıyor youtube için.
5 Kanalda benden..Geçmiş olsun herkese
Biraz açar mısınız hocam adsense mi patladi youtube kanali mi ve kanalda herhangi bir uyari varmiydi
hocam youtube kanalları patladı :/ Kanalda uyarı yoktu :/
Peki para kazanmasi mi kapandi yoksa kanal mi kapandi, adsense hesabinda to ve tbm kac gorunuyordu? Son olarak videolar 15 dakikadan uzun muydu ve youtubedan spam yaptiginiz videolarmiydi yoksa kendiniz mi bulup yuklediniz?
kanal kapandı to 3 tbm 0,30 tl videolar 15 dakikadan kısada vardı uzunda. Yt yt spamda yapıyordum başka sitelerdende yüklüyordum. Videoyap botu kullanıyordum.
3 gündür kazanç 50-70-100 diye artıyor ve şu anda gün sonunda 150-200 olacak şekilde açıldı...video yüklemeye bile çekiniyorum.sadece adsenseyi izliyor ve kanalların havaya uçacağı anı bekliyorumtek bir kanal %80ini getiriyor ve kanalı bulursa sil baştan yapacağız
![]()
Niye böyle oldu anlamadım hiç bişey yoktu bırak kanalı hesaba giremiyorum devre dışı bırakılmio
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.