bende hesaba giremiyorum devre dışı bırakılmış :/
Iyide hiç bişey yoktu neden böyle oldu hesap sizin miydi yoksa satın mi aldınız
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende hesaba giremiyorum devre dışı bırakılmış :/
Hesapları satın aldım kardeşim.Iyide hiç bişey yoktu neden böyle oldu hesap sizin miydi yoksa satın mi aldınız
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesapları satın aldım kardeşim.
Aynen kardeşim günlük kazanç x30 yaptığızda 5 haneli bir rakam çıkıyorsa,felakete hazır olun.Geçmiş olsun.
kanallara bile girmeye tırsar oldum.günlük kazanç istediğimin 4 katına ulaşacak durumda.sadece adsenseye ve videoyap ın kanal kontrol sayfasına bakıyorum.kontrol yapılamadı yazarsa kanal patladı demek...bir de mail kutusunda gözüm,uykumu kaçırdınız yazdıklarınızla![]()
Aynen kardeşim günlük kazanç x30 yaptığızda 5 haneli bir rakam çıkıyorsa,felakete hazır olun.Geçmiş olsun.
telif fln mı yoksa spam mı85 tane gmail hesabı + yt kanalı devre dışı bırakıldı.
Herkeste aynı gün mü oluyor ya çok garip değilmi? Benimde sabah olmuştu.Bu konuyu gördüm,post attım ve An itibari ile adsense'e bağlı tüm kanallar kapatıldı.Bana da geçmiş olsun o zaman.![]()
Herkeste aynı gün mü oluyor ya çok garip değilmi? Benimde sabah olmuştu.
bugun tbm biraz fazla yuksek sizdede oyle bir durum varmi
kapanan kanalların parasını da bize veriyor demek0,60 larda to düşük 4 gün önce kapatıldı benim kanallar geçmiş olsun herkese yt temizlik yapınca tbm yükseliyor hep![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.