Hey Network [Kapanana ÖDEME] Tanıtım Konusu

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=48601]Hey[/MENTION] dünkü gönderilen başvurulardan bir ses yok mu hocam? denemek için 1 kanal göndermiştim

kanallarda icon ve kapak resmi olmadığını olması gerektiğini söylüyor halbuki hepsinde var.Şuan biraz sert yaptım bakalım cevabı ne olacak

kanallarda icon ve kapak resmi olmadığını olması gerektiğini söylüyor halbuki hepsinde var.Şuan biraz sert yaptım bakalım cevabı ne olacak

eee hocam? kimse konuyuda uplamamış 2 gündür sorun m uvar partnerde

buda yalan oldu demekki. Tek gereçek adsense. Onuda çalışamıyorsanız bırakın dailye geçin millet sesizden para basıyor.

buda yalan oldu demekki. Tek gereçek adsense. Onuda çalışamıyorsanız bırakın dailye geçin millet sesizden para basıyor.

işi bilene tek gerçek adsense değil +100 k izlenimli 400 abone ve üstü spam kanala partner çok arayan bulur her türlü ama altında kalanlar partnerler için çöp kategorisine girer ve bunlar için tek gerçek adsensedir.

+100 k izlenimli 400 abone ve üstü spam kanallar adsenseden çıkarıpta partnere bağlanırmı zaten sağlam kanal, niye partnere haraç veresinki.

+100 k izlenimli 400 abone ve üstü spam kanallar adsenseden çıkarıpta partnere bağlanırmı zaten sağlam kanal, niye partnere haraç veresinki.

adsense ban korkusu yeterli bir sebep kanal kapanması telif ihtarı durumunda adsense yüksek ihtimal banlanıyor partner de kapanan ödenmese bile spamı alan telif yiyip para kazanması kapananı da %70 le %80 le ödüyor.

Arkadaşlar ben açıklık getiriyim,
Başvuru yapan kişiler arasından sadece benim kanalıma davetiye gelmişti.Para kazanmayı açamıyordum ve kanalım partnerden atılmış.

Arkadaşlar ben açıklık getiriyim,
Başvuru yapan kişiler arasından sadece benim kanalıma davetiye gelmişti.Para kazanmayı açamıyordum ve kanalım partnerden atılmış.

olyın gidişatiını tam olarak izah edeyim.Biz başta anlaştık spama falan kabul dendi.Ardından spam değil özgün falan filan alacaksın derken aldığı kanallarıda atmalarını söyledim.anlaşabiliriz ayağı falan yaptı ama ben para kazanma muhabbeti v.s pek güven olmadığı içinde tam anlamıyla iptal ettirdim ve olay dün tam olarak olmayacağı kesin belli oldu ve anca tam bir açıklama yaapbildim.Kusura bakmayın çok denedim çabaladım yaklaşık 1 ay ama elimden birşey gelmedi.Herkesten özür dilerim..

Önüne gelen network açarsa böyle olur lütfen yöneticiler şu network konularını önce yönetim tarafından test edilsin sonra belli bir kratere göre açılsın.Bu yazdığım yoruma da kusura bakan varsa baksın insanlar çocuk oyuncağı gibi oynatılmasın.

olyın gidişatiını tam olarak izah edeyim.Biz başta anlaştık spama falan kabul dendi.Ardından spam değil özgün falan filan alacaksın derken aldığı kanallarıda atmalarını söyledim.anlaşabiliriz ayağı falan yaptı ama ben para kazanma muhabbeti v.s pek güven olmadığı içinde tam anlamıyla iptal ettirdim ve olay dün tam olarak olmayacağı kesin belli oldu ve anca tam bir açıklama yaapbildim.Kusura bakmayın çok denedim çabaladım yaklaşık 1 ay ama elimden birşey gelmedi.Herkesten özür dilerim..

ilk mesajını düzenle,konuyu kapatalım hocam istersen...bunu görmeyip başvuru yapmasın kimse.

valla ne güzel iş ya bende açayım 1 konu ,alayım bir sürü basvuru, içinden iyi kategorileri Ögreneyim sonra partner bıdı bıdı bıdı dedi ne güzel iş.

valla ne güzel iş ya bende açayım 1 konu ,alayım bir sürü basvuru, içinden iyi kategorileri Ögreneyim sonra partner bıdı bıdı bıdı dedi ne güzel iş.

Yapınız.karakter var karakter var.iyi kötü farketmez kanalı kopyalanan var mı Bi bakalım benim yaptığımı net ve kesin şekilde söyleyebilecek bir adam.siz kendinize bunu yakıştıyorsanız eyvallah yapın oda sizin eksikliğiniz.gerekşi iletişim adresleri mevcut oradan irtibata geçin laf altından sallamakla olmuyor o işler.konuyu [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kilitlerden sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 06:13 ---------- Önceki Mesaj 06:08 ----------

Canın sağolsun kardeşim

Kusura bakmayın elimden geleni yapmaya çalıştım denedim bende ekmek yiyecektim sizlerde ama olmadı.keşke şuraya sokun diyebileceğim partnerler olsa ama maalesef benimde elim kolum bağlı umarım bir yolunu bulup elimizdekileri değerlendirebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri