Hi all, Please help me contact Veg4s

Satış konusu editlendiği için göremedim ama pk açık kanal 1.5k - 2.5k Lira desek bu adama sırf yabancı olduğu için 1200 dolara satmış >> Yaklaşık 7k lira, üstüne adamı dolandırıyor. Vay be gerçekten inanılmaz karakterler var :D
Genel satış yapan herkes bu şekilde mi yapıyor yani satın alan kişi yabancı ise tl > usd değeri değil de direkt birim olarak mı dönüştürüyorsunuz :D

Bir ürün Türklere 1000 Lira ama yabancılara 1000$ güzelmiş 6x

okuda öyle bi yorum yap boş boş yorum yapma

Arkadas dogru soyluor bir kisi daha dolandirmis bu arkadasi. Bu milletin adini hirsiza cikariyolar serefsiz dolandiricilar

Evet direk Türkiye ülke olarak hırsızz diyecekler ve Türkler hızrısz ve dolandırıcı diyecekler, malum izleyeniniz varmı bilmem ama Scam City İstanbul belgeseli ile Türkiye ve Türkler baya karalandı!

Konuyu açan arkadaş yalancı olsa skypeden aramasına yazmasına rağmen vegas niye dönüş yapmadı foruma giriş yapmasına rağmen bence herşey açık ve net arkadaş yabancı olduğu için bu paranın peşine düşemeyeceğini düşünüp arkadaşı dolan-dırmış. Kanımca. "Dolandırıcı deme bence niye dersen 2 gün önce arkadaşla 1 kanal konusunda anlaştık beni ekledi ayrıntıları verdim. Btc olarak ödeme geçti kanalı verdim direk" Bunu kim için yazdın anlamadım vegas için yazdıysan sanırım vegas bu arkadaştan aldığı btc ödemesini sana yollamış senden o şekil kanal almıştır. Ortalığı karıştırıyor anlayacağın.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Vegas satılık kanal konularına bakıyor gitmeden önce bi vurgun daha yapacağı düşüncesindeyim forumda güncel gezmesine rağmen konuya bakmıyor. Bilginiz Olsun.

Yok hocam konuyu açan adama yalancı demiyorum yazdığım postu editledim herkes farklı anlamış. Konuyu açan arkadaşla 2 gün önce alışverişim oldu . Arkadaş ödemeyi bana geçti bende kanalı verdim . Sonrasında arkadaş veg4s den kanal almış ama vermemiş. Arkadaş bana gece yazdı dedi ben bundan 4 kanal aldım fakat kanal vermedi bilgin var mı tanıyor musun diye. Bende tanımıyorum dedim. Olay budan ibaret, bazı arkadaşlar bana tepki gösterdi. Veg4s savunduğum için aslında herşey tam tersi :) Ben konuyu açan arkadaşı savunuyorum

yabancı diye kul hakkı olmaz deme, o paranın sana hayrı değil zararı dokunacak. Kul hakkının affedilmeyen bir günah olduğunu umarım anlıyorsunuzdur. İşte ben bu yüzden kanal almıyorum alsam bile istediği zaman kanalı geri alabiliyorlar.

eleman ç.içi ydi kaybolmuş belli ki hırsızlığı açığa çıkınca sessizliğe gömüldü. 7 bin de az para değil. havadan bedava para gözüyle bakıyor ama şunu unutmasın. muhakkak çıkar. bugün olmazsa yarın, yarın değilse evvelsi gün. kendinden çıkmazsa çoluğundan çocuğundan en yakınlarından biri/birilerinden çıkar. basit bi örnek;

üniversiteden bi arkadaşın ailesi 3 daireye sahipti. buna rağmen burs başvurusu yapıp yalan yanlış doldurmuş, burs almıştı. 3. sene sonunda bunların evine hırsız girdi 40 bin değerinde ziynet çalıp gitti. 2016 nın parasıyla.

muhakkak çıkar.

Elbet çıkar vs tamamda bu mudur yani sen dolandır dolandır elbet cıkar. Birisi bana böyle birsey diyecek ne yapacagımı bilemeden olayı düzeltmeye calısırım adamdaki rahatlıga bak konuyu görüyor yorum yazmadan cıkıyor demekki dolandırıcı. Böyle adamları sürümsürüm süründüreceksin peşini bırakmayacaksın yokmu skypesi fotosu cep nosu vs yokmu aranızda erkek paylaşsın bizde görelim bizide kandırmaya calısmasın. Adam 7 bin dolandırmıs verir 200 lira daha yeniden üyelik acar. Belkide vardır yedek hesabı nerden biliyoruz kaç kişiyle gerçekden alısveriş yaptı ? Piyasayı ne hale getiriyor bu adamlar. Surda işini sağlam yapan 1-2 kişi var ama kimse kıymetini bilmiyor. Böyle adamlara prim vermeyin.

Satış konusu editlendiği için göremedim ama pk açık kanal 1.5k - 2.5k Lira desek bu adama sırf yabancı olduğu için 1200 dolara satmış >> Yaklaşık 7k lira, üstüne adamı dolandırıyor. Vay be gerçekten inanılmaz karakterler var :D
Genel satış yapan herkes bu şekilde mi yapıyor yani satın alan kişi yabancı ise tl > usd değeri değil de direkt birim olarak mı dönüştürüyorsunuz :D

Aslında fiyat piyasanın altında, konuyu açan arkadaş da ucuz bulmuş ki hemen atlamış.

hocam sen birim fiyat nedir bilmiyorsun heralde? burda 1000 lira orda 1000 dolar ? Ben niye adama 100 birim fiyatına kanal satayım? Zaten yurt dışına satmaya çalışıyorum bende elimdeki kanalları. Akıllı adam kanalını burdaki 3-5 lira için ağlayan para aşıklarına satmaz zaten.

[MENTION=79796]Veg4s[/MENTION]

Cevap verilmez ise yada tatmin etmez ise gün sonunda banlanacaksın ve bilgilerin konuya eklenecektir. Konu çözülene kadar ticaretin kapatılmıştır

Arkadaşlar sonucu çözene kadar görüp yazmadım herhangi bisey sonuçlanınca bi açıklama yaparım diye.. Ben bu işi 1 arkadaşla yapıyordum bilen bilir .. yani 2 kişiydik bu işte.. skype i 2 kişi kullanıyorduk .. Ben tatilde oldugum için 1 günlüğüne ve telefon sıkıntılı diye internet konusunda o arkadaş ilgilendi.. bu arkadasin bana telefonda sölediği mrbom un bunu dolandırmaya çalıştığı ve parayı çekip normal yarı yarıya pay ettiğini söledi.. bende o yüzden ertesi gun geldigimde foruma dolandırıcıdır direk yazdım.. Sonra bu arkadasla sorun nedir diye konuştuğumda ilk cevap vermedi sonrasında ben durumu izah edip adama kanalları teslim et dedim .. oda kanalları alıp başkasına sattığını söledi .. bende ozman yarı pay aldigin kısımı yollamasını söledim .. vermek istemiyormuş kanalların parasını da kendi alıp şuan cevap vermemekte..Yanı sonuç olarak bende madur oldum ama bu arkadaşın parasını da tek başıma karşılayamam..Şuan irtibata geçemiyorum son kalan 3 kanalı da aldığı için bende sıkıntıya düştüm..

Forumda çoğu kişiye kanal sattım kimseyi mağdur etmedim.Kendisine ulaşmaya çalışıyorum uzun süredir cevap alamıyorum ama halledebilirsem arkadaşın kanallarını vermeye çalışacağım..

Hesabımı banlayabilirsiniz bilgileri de kullanabilirsiniz bugüne kadar belki 50-60 tane satmışımdır en az 7 8 farklı kisiye hiç birinde sorun olmadı. Durum bu, burdan ban yesem de yemesem de sorunu elimden geldiğince halletmeye calisacagim.
Son diceklerim bunlardır bi gelişme olursa haber etmeye çalışırım bi şekilde foruma

Arkadaşlar sonucu çözene kadar görüp yazmadım herhangi bisey sonuçlanınca bi açıklama yaparım diye.. Ben bu işi 1 arkadaşla yapıyordum bilen bilir .. yani 2 kişiydik bu işte.. skype i 2 kişi kullanıyorduk .. Ben tatilde oldugum için 1 günlüğüne ve telefon sıkıntılı diye internet konusunda o arkadaş ilgilendi.. bu arkadasin bana telefonda sölediği mrbom un bunu dolandırmaya çalıştığı ve parayı çekip normal yarı yarıya pay ettiğini söledi.. bende o yüzden ertesi gun geldigimde foruma dolandırıcıdır direk yazdım.. Sonra bu arkadasla sorun nedir diye konuştuğumda ilk cevap vermedi sonrasında ben durumu izah edip adama kanalları teslim et dedim .. oda kanalları alıp başkasına sattığını söledi .. bende ozman yarı pay aldigin kısımı yollamasını söledim .. vermek istemiyormuş kanalların parasını da kendi alıp şuan cevap vermemekte..Yanı sonuç olarak bende madur oldum ama bu arkadaşın parasını da tek başıma karşılayamam..Şuan irtibata geçemiyorum son kalan 3 kanalı da aldığı için bende sıkıntıya düştüm..

Forumda çoğu kişiye kanal sattım kimseyi mağdur etmedim.Kendisine ulaşmaya çalışıyorum uzun süredir cevap alamıyorum ama halledebilirsem arkadaşın kanallarını vermeye çalışacağım..

Hesabımı banlayabilirsiniz bilgileri de kullanabilirsiniz bugüne kadar belki 50-60 tane satmışımdır en az 7 8 farklı kisiye hiç birinde sorun olmadı. Durum bu, burdan ban yesem de yemesem de sorunu elimden geldiğince halletmeye calisacagim.
Son diceklerim bunlardır bi gelişme olursa haber etmeye çalışırım bi şekilde foruma

yalan odur gevurun parası :)
herzamanki gibi dolandırıcı dolandırıldıgını iddia etti. hatta mağdur bile olmuş :) yuzyıldır aynı hikaye.

aslında şirket sağlam şirketti ama muhasebeci sahtekarmış, şirketin sahibi de magdur olmuş. çok üzülüyormuş. hatta yardım mı etsek ne :)

yalan odur gevurun parası :)
herzamanki gibi dolandırıcı dolandırıldıgını iddia etti. hatta mağdur bile olmuş :) yuzyıldır aynı hikaye.

aslında şirket sağlam şirketti ama muhasebeci sahtekarmış, şirketin sahibi de magdur olmuş. çok üzülüyormuş. hatta yardım mı etsek ne :)

:) sesli guldum bu yoruma supersin :)

Madem 2 kişi olarak çalışıyorsun bu arkadaşını tanıyorsundur. Telefonda da görüştüğünü söylemişsin. Elinden gelebilecek en güzel şey ilgili makamlara başvurup o arkadaşından şikayetçi olman.

Uzun uzun bir şeyler yazmışsın ve çoğu havada kalmış (ben şahsen anlamadım yazdıklarının bir kısmını) ama bu kadar uzun yazının içinde birilerinden şikayetçi olacağını yazmamışsın. Eğer gerçekten mağdursan zaman kaybetmeden o arkadaşınla olan konuşmaları - yabancı ile olan ss'leri v.s toparla ve dediğim gibi git şikayetçi ol..

[MENTION=82427]mrbom001[/MENTION];

I apologize to you on behalf of my friend, this person and the forum

I wish you hadn't paid upfront for 4 Channel,

if you paid for a channel first, and when you were given the channel, you paid for the second channel. And I wish you'd done that for 4 channels.

[MENTION=79796]Veg4s[/MENTION]

Cevap verilmez ise yada tatmin etmez ise gün sonunda banlanacaksın ve bilgilerin konuya eklenecektir. Konu çözülene kadar ticaretin kapatılmıştır

bu tür dolandırıcılık faliyetlerin önüne geçmek için ne gibi işlemler yapılabilir,

Son düzenleme:

yav he he bırak bu işleri utanmadan kimesattın 50 60 onaylı k anal

[MENTION=82427]mrbom001[/MENTION];

I apologize to you on behalf of my friend, this person and the forum

I wish you hadn't paid upfront for 4 Channel,

if you paid for a channel first, and when you were given the channel, you paid for the second channel. And I wish you'd done that for 4 channels.

bu tür dolandırıcılık faliyetlerin önüne geçmek için ne gibi işlemler yapılabilir,

Araci adam denilen MM (middleman) yapilabilir forum adminleri tarafindan.

Yurtdisinda bu tur islem yapan siteler var

ornegin

alici - satici - admin grup chatte bulusur

alici parayi admine yollar.

sonra satici hesabi aliciya teslim eder, alici hesabi aldigini onaylayinca, para admin tarafindan saticiya iletilir.

(Kaba taslak bu sekilde isler MM, yuklu odemelerde kesinlikle kullanilmasi gereklidir.)

Araci adam denilen MM (middleman) yapilabilir forum adminleri tarafindan.

Yurtdisinda bu tur islem yapan siteler var

ornegin

alici - satici - admin grup chatte bulusur

alici parayi admine yollar.

sonra satici hesabi aliciya teslim eder, alici hesabi aldigini onaylayinca, para admin tarafindan saticiya iletilir.

(Kaba taslak bu sekilde isler MM, yuklu odemelerde kesinlikle kullanilmasi gereklidir.)

adminler işini gücünü bırakıp bu işle uğraşmazlar, ama aracıya komisyon verilirse olabilir

[MENTION=17253]mali[/MENTION]yememuruabdulallahta yakından takip ediyor konuyu :) bir maliye memurumuz eksikti :)

HAHAHAHA !!! Utanmasa kuzenim yazmış diyecek bunca saat bunu yazmak için mi düşündün ne çakal bi insan ya. Yazık gerçekten. :D ne yüzsüzsün. Forumda dolan-dırıcılığa karışan şahısların kimlik bilgilerinin ifşa olması hepimiz için iyi olur bence yarın öbür gün bir şekilde başka bir üyelikle gelip ticaret yapmaya kalktığı zaman en azından bilmiş oluruz.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] foruma mobil ve kimlik onayı getirilmeli bir nebzede olsa belki engellenmiş olur bu tür şeyler. Veyatta forum için bir ödeme havuzu sistemi yapılmalı alıcı istediğini alana kadar parayı karşı tarafa aktarmamalı. Havuzda bekletilmeli.

Son düzenleme:
hocam sen birim fiyat nedir bilmiyorsun heralde? burda 1000 lira orda 1000 dolar ? Ben niye adama 100 birim fiyatına kanal satayım? Zaten yurt dışına satmaya çalışıyorum bende elimdeki kanalları. Akıllı adam kanalını burdaki 3-5 lira için ağlayan para aşıklarına satmaz zaten.

Hangi siteden satıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri