Hi all, Please help me contact Veg4s

HAHAHAHA !!! Utanmasa kuzenim yazmış diyecek bunca saat bunu yazmak için mi düşündün ne çakal bi insan ya. Yazık gerçekten. :D ne yüzsüzsün. Forumda dolan-dırıcılığa karışan şahısların kimlik bilgilerinin ifşa olması hepimiz için iyi olur bence yarın öbür gün bir şekilde başka bir üyelikle gelip ticaret yapmaya kalktığı zaman en azından bilmiş oluruz.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] foruma mobil ve kimlik onayı getirilmeli bir nebzede olsa belki engellenmiş olur bu tür şeyler. Veyatta forum için bir ödeme havuzu sistemi yapılmalı alıcı istediğini alana kadar parayı karşı tarafa aktarmamalı. Havuzda bekletilmeli.

Çok mantıklı [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Arkadaşlar sonucu çözene kadar görüp yazmadım herhangi bisey sonuçlanınca bi açıklama yaparım diye.. Ben bu işi 1 arkadaşla yapıyordum bilen bilir .. yani 2 kişiydik bu işte.. skype i 2 kişi kullanıyorduk .. Ben tatilde oldugum için 1 günlüğüne ve telefon sıkıntılı diye internet konusunda o arkadaş ilgilendi.. bu arkadasin bana telefonda sölediği mrbom un bunu dolandırmaya çalıştığı ve parayı çekip normal yarı yarıya pay ettiğini söledi.. bende o yüzden ertesi gun geldigimde foruma dolandırıcıdır direk yazdım.. Sonra bu arkadasla sorun nedir diye konuştuğumda ilk cevap vermedi sonrasında ben durumu izah edip adama kanalları teslim et dedim .. oda kanalları alıp başkasına sattığını söledi .. bende ozman yarı pay aldigin kısımı yollamasını söledim .. vermek istemiyormuş kanalların parasını da kendi alıp şuan cevap vermemekte..Yanı sonuç olarak bende madur oldum ama bu arkadaşın parasını da tek başıma karşılayamam..Şuan irtibata geçemiyorum son kalan 3 kanalı da aldığı için bende sıkıntıya düştüm..

Forumda çoğu kişiye kanal sattım kimseyi mağdur etmedim.Kendisine ulaşmaya çalışıyorum uzun süredir cevap alamıyorum ama halledebilirsem arkadaşın kanallarını vermeye çalışacağım..

Hesabımı banlayabilirsiniz bilgileri de kullanabilirsiniz bugüne kadar belki 50-60 tane satmışımdır en az 7 8 farklı kisiye hiç birinde sorun olmadı. Durum bu, burdan ban yesem de yemesem de sorunu elimden geldiğince halletmeye calisacagim.
Son diceklerim bunlardır bi gelişme olursa haber etmeye çalışırım bi şekilde foruma
And you will back my money or send me channel?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] bu foruma trader sistemi ve bazı önemli satış konularını açmak için üyelik tarihi, post sayısı vs kriterler gelmeli.

örneğin ; kanal satışını üyeliği 1 yıllıkdan az olanlar yapamasın. Artık daha sıkı bir yönetim istiyoruz. 7k dolandırmış adam şimdide diyorki banlarsanız banlayın, banlansa nolur çözüm mü ki yada 7k dolandırılan adamın içi soğur mu?

Adminlerden biri bu güvenlik dolandırma vs konularına atansın, hepimiz düşünelim tartısalım herkes fikrini yazsın en güvenli yolu bulalım.Çocuğa üzüldüm çaresizce parasının iade edilmesini bekliyor...

Son düzenleme:
Yaşanan durumlar gösteriyor ki bu satış işine ağır bir düzenleme gelmesi gerekiyor forum içerisinde. 1 kişi yüzüne tüm üyelere ve siteye laf geliyor. Hem dolandırılan şahsa hemde sitenin kullanıcılarına yazık..

Senin hesabın senin skype adresinden yapıldıysa bu mağduriyeti gidermekle yükümlüsün. İsterseniz heaabımı banlayın demek ahlaksızlığın son noktasıdır. 60-70 tane kanal sattım diyosun şu ana kadar kazandığın parayla adamın parasını senin ödemen lazım. Suçsuz günahsız direk sana parayı atmış adamın ne suçu var. Kendinizi biraz insanların yerine koyun onursuz, haysiyetsiz herifler. Kim bilir adamın ne hayalleri vardı.
Emek hırsızları
Umut tacirleri
Gelecek tırpanı şerefisiz adi dolandırıcılar.

Arkadaşlar sonucu çözene kadar görüp yazmadım herhangi bisey sonuçlanınca bi açıklama yaparım diye.. Ben bu işi 1 arkadaşla yapıyordum bilen bilir .. yani 2 kişiydik bu işte.. skype i 2 kişi kullanıyorduk .. Ben tatilde oldugum için 1 günlüğüne ve telefon sıkıntılı diye internet konusunda o arkadaş ilgilendi.. bu arkadasin bana telefonda sölediği mrbom un bunu dolandırmaya çalıştığı ve parayı çekip normal yarı yarıya pay ettiğini söledi.. bende o yüzden ertesi gun geldigimde foruma dolandırıcıdır direk yazdım.. Sonra bu arkadasla sorun nedir diye konuştuğumda ilk cevap vermedi sonrasında ben durumu izah edip adama kanalları teslim et dedim .. oda kanalları alıp başkasına sattığını söledi .. bende ozman yarı pay aldigin kısımı yollamasını söledim .. vermek istemiyormuş kanalların parasını da kendi alıp şuan cevap vermemekte..Yanı sonuç olarak bende madur oldum ama bu arkadaşın parasını da tek başıma karşılayamam..Şuan irtibata geçemiyorum son kalan 3 kanalı da aldığı için bende sıkıntıya düştüm..

Forumda çoğu kişiye kanal sattım kimseyi mağdur etmedim.Kendisine ulaşmaya çalışıyorum uzun süredir cevap alamıyorum ama halledebilirsem arkadaşın kanallarını vermeye çalışacağım..

Hesabımı banlayabilirsiniz bilgileri de kullanabilirsiniz bugüne kadar belki 50-60 tane satmışımdır en az 7 8 farklı kisiye hiç birinde sorun olmadı. Durum bu, burdan ban yesem de yemesem de sorunu elimden geldiğince halletmeye calisacagim.
Son diceklerim bunlardır bi gelişme olursa haber etmeye çalışırım bi şekilde foruma

Hocam bu arkadaş epicnpcde satış yapıyor güvenilmez birimi yani merak ettiğim için sordum?

And you will back my money or send me channel?

veg4s says "i can't reach my friend(co-worker)." His friend took to the money and gave half of money to mrbom. And now veg4s could't reach to his friend.
He's trying to give you the channels.

But if you ask me my friend, get well soon. Your money is gone..

eleman klasik yalanlardan birini uydurup ortağımla beraber iş yapıyoduk onun başından çıkan şeyler diyip kendince sıyrılmış muhabbetten banlarsanız da banlayın 7k yı kaptım çok lazım olursa 100 lirasını yatırır yeni hesapla gelirim zaten demiş. çocuk yurt dışından olduğu için dava açmasından falan da korkmuyor haliyle. yüzsüzlüğün bu kadarı. yazık. çok yazık. umarım gram hayrını göremez de 10 liraya muhtaç olur.

Bu nedir? Forum dolandiricilik olaylariyla doldu tasti. Hicmi utanma kalmadi insanlarda. Hirsiz damgasini kendilerine bukadar kolay yapistiriyorlar.

Daha öncede konu açmıştım, kimse ilgilenmedi, pk açık kanal satışlarını sadece 500 mesaj üstü olanlar yada üyeliği 2 seneden eski olanlar yapabilsin. Dolandırıcıları banlamak hiçbirşeyi çözmüyo. Banlandıktan sonra 100Tlye yeni üyelik alıp kaldığı yerden devam ediyolar.

Arkadaşlar size bir yöntem söyleyim ne olursa olsun adam fizanda bile olsa buluyolar. Şimdi bu adam ödemeyi btc ile alarak büyük hata yapmıs onu bozmus veya daha önce bozmus ise zaten vay haline tek yapılması gereken adamın banka hesabı nedir. Burdan banka hesabını yazın onu cimere bildiriyoruz bildiride feto örgütünden gizli yollar ile hesabına para gecirdiğini bildiriyoruz adam zaten btc ile birilerinden para almıs ve bozmus adam direk ifadeye alıyorlar para kaynagını kimden aldın açıkla olay şimdi baslıyor birde bu dolandırıcılık yaptıgı görüntüler konusmalar paintten bile olur resimler gönderiliyor adamlar bakıyor birde dolandırılık yapmıs olay tamamdır bu elemanla kim iş yaptıysa sürekli onlar bile çagırılır. Bunlara prim vermeyin biz onlarca kez cimerle iletişim kurduk tüm paylasımlarınız gizlidir ve sizi ilgilendirmez şikayet edin geçin onlar icabına bakar. NOT: Daha önce denendi başarılı olundu.

Olan ülkenin adına oluyor ya işte bunlar yüzünden yurtdışında iş yapamıyoruz. Türk müsün, dolandırıcısın oldu iyice. Bunun gibi iki üç sahtekar yüzünden üstümüzdeki kara leke hiç eksilmiyor...

Yurtdışında diye dava acilamiyor mu? Yok mu bi hayırsever şu adamın yerine şikayetçi olsa? Yurtdışından para giriyor BTC hesabına ve oradan banka hesabına çekiyor. Herşey açık ortad

Ben bu arkadaşı cimer ve bimere şikayet edeceğim.
Azıcık içinde insanlık nolan herkes şikayeti yapar.
Hepimiz bu işlerden para kazanmaya çalışıyoruz biraz empati yapalım o çocuk ne hayallerle bu haysiyetsize para verdi. Yurtdışından btc hesabına para geçmiş bimer ve cimere bununla ilgili ve dolandırıcılıkla ilgili şikayette bulunacağım.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayalım. Sizde bi şikayette bulunun arkadaşlar

Ben bu arkadaşı cimer ve bimere şikayet edeceğim.
Azıcık içinde insanlık nolan herkes şikayeti yapar.
Hepimiz bu işlerden para kazanmaya çalışıyoruz biraz empati yapalım o çocuk ne hayallerle bu haysiyetsize para verdi. Yurtdışından btc hesabına para geçmiş bimer ve cimere bununla ilgili ve dolandırıcılıkla ilgili şikayette bulunacağım.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayalım. Sizde bi şikayette bulunun arkadaşlar

Mantıklı, en azından yurtdışından gelen btcyi sorgularlar. Yanına kalmasın, acayip sinir oldum

Konuyu takip ediyorum bu konuyu okuyan dolandırıcılara sesleniyorum bir gün ters birine denk gelirsiniz adam sizi şikayet eder açık adresiniz ortaya çıkınça davayi beklemeden gelir kendi işini görür olacaklari kafanızda siz canlandırın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri