Hiç birşey yapmadan para kazan

Bitcoin deepweb te iyi işe yarıyor yasadışı olaylar silah uyuşturcu herturlu illegal bi alışveriş sitesi :D

Buda mega holding gibi birsey yatarak para kazanma yolu sadece o.... lar için gecerli :)

Site sahibi çok sağlam kar yapıyor.

ilk olarak kurduğu "ponzi scam"dan çok sağlam para kazanıyor.

ikinci olarak bilgisayarlarınızda çalıştırdığınız yazılımlardan çok sağlam para kazanıyor :D

Eğer böyle cpu gücü harcamak istiyorsanız, girin bir altcoin havuzuna, bir kaç K altcoin kazın. 3-5 ay sonra o coin'in fiyatı yükseldiğinde çok sağlam kar yaparsınız :D

Araştırmak lazım nedir ne değildir! Bakalım...

Mega Holdings cilerden kurtulamadım ona benziyo sanki :D

Araştırma yapılmıştır! Arkadaşlar hikaye bir durum internet bu adamlardan parasını alamayanlarla dolu. Nacizene görüşüm aman paranızı kapytırmayın hiç girmeyin! Ayrıca analizlerin hiçbirisi iyi değil çok uzağa gitmeyelim r10 da 60 sayfa millet konuşmuş bununla ilgili.
Coingeneration / Günlük Sabit Bir Kazanç / Minimum 1 $ Anında Ödeme Sistemi - Sayfa 60 - Google Fan Webmaster Forum

Buda beğendiğim analizlerden birisi: FREELANCE HELPLINE : EARN MONEY: The Reality Of Coin Generation : Thread Manager

Araştırma yapılmıştır! Arkadaşlar hikaye bir durum internet bu adamlardan parasını alamayanlarla dolu. Nacizene görüşüm aman paranızı kapytırmayın hiç girmeyin! Ayrıca analizlerin hiçbirisi iyi değil çok uzağa gitmeyelim r10 da 60 sayfa millet konuşmuş bununla ilgili.
Coingeneration / Günlük Sabit Bir Kazanç / Minimum 1 $ Anında Ödeme Sistemi - Sayfa 60 - Google Fan Webmaster Forum

Buda beğendiğim analizlerden birisi: FREELANCE HELPLINE : EARN MONEY: The Reality Of Coin Generation : Thread Manager

emeğine sağlık

benimde bildiklerim bunlar :

- PREMİUM üyelikler önceliklidir diğerleri ödemeleri 30 gün sonra alır
- hile hurda yapmıcaksın bu işte VDS falan kullanmicaksın adamlar pc istiyor direk

böyle amatorce ugraşma bunlarla.Gireceksin bitcoin havuzuna ,sağlam ekran kartın olacak,sürekli açık kalaccak pc ana öyle kar edersin belki.Sen bundan 10 tl alıaksan 7-8tl ekstra elektrik parası gelecek zaten

Ben bunu denedim ama kazandığım parayı çekemiyorum hata verip duruyo.

bitcoin mi bu?sadece amd işlemcilerde çalışıyormuş eğer o ise.benim gibi intel sevdalılarına yaramaz.

Kimseye tavsiye etmiyorum bir arkadaşım uğraşıyor yakında da takip ediyor %90'lık bir kesim kazancını çekemiyor. Ayrıca işlemci falan da kullandığı yok maksat program açık kalsın. Yani anlayacağınız 90'lardaki titan zincirlerinin bir başka versiyonu.

.....

Son düzenleme:
Beynim döndü cpngeretipn ne la 😎

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wMdEL2.jpg

sesli güldüm.konu ile alay etmek değil yanlış anlaşılmasın. orda ki bence benim pc üzerinden ne yapıyorlar? kaldıki ben evdekilere bile bilgisayarlarımı vermezken 30 dolar için kesinlikle riske etmem. yinede paylaşım için teşşükler.

Birara titancılar çıkmıştı piyasaya buda ona benziyor.Bu arada hiç bişey yapmadan kazanmak isteyenler secimlerde baskanlığa aday olsunlar:cool: bunun haricinde öyle bi dunya yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri