unadikum
Yasaklanmış
Arkadaşlar dm partner çalışan aranızda hiç kimse var mı? bi kaç sorum var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam hiç bulaşmayın ben girdim bir partnere cevap bile vermediler aman ha bağlamyın önce araştırın sonra kanalınız elden gider kazançar adamların![]()
Bi kazanabilseydikçokta önemli değil 0,01 sürekli..
Aynen hocam partner kanallarda video süresi yok sanırımVardır var.Partnere girip hesabı onaylatıp sonrada sınırsız yükleme diye kanalları satıyorlar.Kimseyi suçlamıyorum fakat özellikle onaylı satıyorum diyenler bence böyle.
Mobil olarak gönderildi.
Tubemogul dailymotion partnerimidir ? Onaylı bir kanal almıştım. Baglantılar kısmında bu görünüyor Screenshot by Lightshot
Ne yapmam gerek bu kanaldan kazandıgım tutarları bu firmamı kesecek nolacak biri bilgilendirebilir miErişimini kapatsam nolur
onaylı kanal kımden aldınız,
sızmı basvurdunuz partnerlık ıcın
Tubemogul dailymotion partnerimidir ? Onaylı bir kanal almıştım. Baglantılar kısmında bu görünüyor Screenshot by Lightshot
Ne yapmam gerek bu kanaldan kazandıgım tutarları bu firmamı kesecek nolacak biri bilgilendirebilir miErişimini kapatsam nolur
Erişimi kapatma partner firmasını bul öğren mail at bakalım ne diyecekler ödemeleri onlar mı yapıyor yoksa dm mi ? Sınırsız video hakkı varsa bas videoları ama teliften uzak dur![]()
Sınırsız video hakkı var. Partnerinde baglantısını kestim. Kanalın özelliği devam ediyor. Zaten dailymotion kendisi ödeme alanı girmem için uyarıyor henüz içinde para olmamasına rağmen. O yüzden sanırım ödemesinide daily yapar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.