Hiç Tık Gelmiyor

ErayAli1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün büyle bir şeyle karşılaştım sizçe problem ne olabilir videolarda reklam çıkıyor videoların türü yabançı bir niche calışması yaptım daha tık yok sizce deuden kaynaklana bilir bu
1560adsense.PNG

ilginç :) reklam çıkmasa görüntülenme olmaz...reklamd açıkıyor demekki

nelkide gerçekten tıklanmıyordur çok düşük olasılıkda olsa fakat merak etmeyin yarında to çok yüksek dersiniz .) sorun düzelir.

reklamlar çıkıyormu başka tarayıcıdan kendi videolarına bak .
Ama bu işlemi proxy ile yap .
Proxyler Rus yada ABD olursa reklam çıkıp çıkmadığını görürsün .

Proxy tavsiye etmemin sebebi ise , bazen TR'ye reklam çıkmaması gibi bir durum olabiliyor .

reklamlar çıkıyormu başka tarayıcıdan kendi videolarına bak .
Ama bu işlemi proxy ile yap .
Proxyler Rus yada ABD olursa reklam çıkıp çıkmadığını görürsün .

Proxy tavsiye etmemin sebebi ise , bazen TR'ye reklam çıkmaması gibi bir durum olabiliyor .
Başka tarayıcılan girdim cıkıyor ama proxy da video cekilmiyor bi link atsan

proxy ile video çekmeyeceksin zaten .
sadece kendi videonu izleyeceksin , videoda reklam varmı yokmu test etmek için.

Buldum bütün sitelerde reklam cıkmıyor ne benim ne de başka birisinin sen bildiyin bir site var sa bana atarmısın linkini

İlginç bir durum ılk zamanlar banada olmuştu tbm--- oldugundan odeme gorunmuyordu ya gerçekten tıklanmıyordur yada adsense ılışkısınde sorun var deyıp tekrar bağlantı sağlamıştım ozamandan berı sorun duzelmıştı.

Evt Buldum reklam cıkıyor ABD de bugün yine var 300 gosterim tık yok başka neyden olabilir ..... vala şimdi kendim tıklayaçam artık

Hocam sız bır tıklayın reklama yada pm ıle gonderın lınkı bır tıklayalım bakalım,etkı edecek mı ancak bu yontemı deneme yanılma ıle cozebılırsın.

Hocam tendim tıkladım ve tık geldi ama benim tabikide istedim başka devletlerden tık gelsin başka devletlerde reklam cıkmaya bilirmi

Hıtınızın geldığı vıdeo hangı ulkeye hıtap edıyorsa veya o ulkede reklamlar görüntülenmesınde sorun var ıse bunlar olabilır,yarına kadar bekleyın bakalım belkım duzlır duzelmesı ads kaldırıp tekrar kanalınıza baglayın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri