Hidemyass Vpn kullanarak kapanmalardan uzaklaşmak

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
https://www.hidemyass.com bu siteni proxy servisi verdiğini çoğu kişi biliyordur. Ben 1 yıllık vpn almak istiyorum. Bot kullandığım için sürekli ıp değiştirerek kanallara giriş yapmam gerekiyor.

Modem resetliyorum fakat lokasyonu aynı olduğu için sadece belli gruba bağlı random ıp veriyor. Ben kapanmaların bu nedenle olduğu düşünüyorum. Bana bir faydası olur mu sizce? Buna 100-200 tl yatırmaya değer mi?

Premium hesapta alsan, sonuçta PROXY kullanacaksın, güvenirliliği tartışmalıdır her zaman.

Hocam bu sistem kapanmaları önlüyor fakattttt.

Ip değiştirip tek kanal açıp tüm işlerim bitince o kanala girmememe rağmen hepsi bum .

Seninde kullandığın o bot sayesinde.

1 aylık denemeden 1 yıllık alma

Kendi sitelerinde milyon tane kullancıları olduğunu söylüyolar. Ama milyon tane ipleri yok. Yani senin güvenli diye işlem yaptıgın aynı ip ten kimbilir o gün neler yapılıyor.

Kendi sitelerinde milyon tane kullanıcıları olduğunu söylüyolar. Ama milyon tane ipleri yok. Yani senin güvenli diye işlem yaptıgın aynı ip ten kimbilir o gün neler yapılıyor.

Haklısınızda bırakın kategori araştırmayı kanal kapatılmasını önlemek için 15 gündür araştırma yapıyorum ve farklı farklı nedenleri çözmeye çalışıyorum ama sonuçta yine 0 a düşüyorum. Ama bir gün çözecem yakındır... Benim 2,5 seneye yakın bu sektörde olmam ve para kazanamamam zoruma gidiyor. Eski günleri iple çekiyorum o şirketlerin telif atmayı bilmediği zamanlar türkiyeye ödeme yapılacak mı diye beklediğimiz zamanları...

Sağolsun bir arkadaşla iletişme geçtim kendisi bana deneme fırsatı sunacak :)

Kanal giriş çıkış mail açma gibi tüm hususları bu program ve her seferinde farklı mac adresleriyle denedim ve kanallar bi güzel uçtu :) Tabi siz yinede deneyin.

kapanma furyası denk geldi mi hiç farketmiyor HMA kullanırkende çok kanalımın kapandığı oldu

Artık ünlem derdinde değilim kanallarım bir ayakta dursa herşeyim hazır kategori yöntem :)

[MENTION=10985]yigit0can[/MENTION] vpn zarar vermez ben de kullanmıştım bir sıkıntı çıkmamıştı ama modem ip'sinin yeterli olacağı kanaatindeyim şahsen eğer kanalın kapanıyorsa bunun nedeni ip olmayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri