10 tane alındı arkadaş hızlı ve güvenilir.
Bol kazançlar hocam. Teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 tane alındı arkadaş hızlı ve güvenilir.
Hocam 20 tane almak isterim
Arkadaşlar ben de bir işe giricem youtube ile ilgili kanallarımın dayanmasını istiyorum günlük 100 200 video atıcam sadece 1 gün için günde 5 6 kanal yapıcam yani 50 60 kanal yapıcam arkadaşın kanlaları kesinlikle iyi mi yani ben bu kanalların 1 2 sene dayanmasını istiyorum kıyımı falan atlatıyor mu kanallar siz bilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Slm bol kazanc hocam on tane deneme için alabilirim
Stogun hepsini almak istiyorum hocam50 Krş'luk kampanya için Stok: 60
hocam kanallar kaç aydır sağlam ben de alırsam 60 tane alıcam da kampanya varmış kaçırmayalım diye sizce alayım mı kendi açtığım maillerde sorun çıkıyor.Dediğim gibi bende telif dışında kapanan olmadı vdsden manuel olarak 150-300 arası atıyorum bi kerette sonra bidaha video atmıyorum.
Manuel çalışırsanız spamdan kapanma ihtimali olmaz diyedüşünüyorum.
1-2 sene test etmediğim için bilemicem
Ama kategorin sağlamsa telif topluluk yoksa kapanmaz heralde.Çünkü spamdan kapanana kanal olmadı şuanakadar.
Hocam ben alıyorum memnunum.Dediğim gibi botlarda sıkıntı çıkabilir manuel vds de hiç sıkıntı çıkmadı.Bugunde 50tane aldım.Bi problem olsa almam heralde dimihocam kanallar kaç aydır sağlam ben de alırsam 60 tane alıcam da kampanya varmış kaçırmayalım diye sizce alayım mı kendi açtığım maillerde sorun çıkıyor.
ben de stoğun hepsini aldım hocam hayırlı uğurlu olsun çok teşekkür ederimHocam ben alıyorum memnunum.Dediğim gibi botlarda sıkıntı çıkabilir manuel vds de hiç sıkıntı çıkmadı.Bugunde 50tane aldım.Bi problem olsa almam heralde dimi![]()
Stogun hepsini almak istiyorum hocam
C6603 cihazımdan gönderildi
bilseydim 30 kanalı bu gün indirimli alırdım. sağlık olsun, arkadaştan aldığım kanallar halen sağlam ve ayakta.
kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın, yeni yolunda başarılar...
3CX Sorunu düzeldi 17.08.2014 Salı akşamı satışlara başlıyoruz. 200 Stok olacak İnşallah ve kanal başı 75 Krş olacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.