Hile yapsam Tutarmı ? (Oyun)

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar Biliyosunuz program yazıyorum aklıma ortagım ile bir fikir geldi
Mt2Bob vs. Hileler var.
Bizde silahlı oyunlar için hile yapacagız ama hilenin diger bir özelligi hiçbir şekilde hile kodları ile kodlanmıyacak yani oyun hile oldugunu anlamaycak altta herhangi bir program vs çalışıyormuş gibi olacak banvs . derdi olmayacak

şimdiden 2-3 özellik yaptık

* Oto zoom yapıp vuruyor
* Crosshair Yani Zoom kullanmadan ibrenin çıkmasını sağlıyor
* Bide oto knife bi tuş belirledik ona basıyosunuz full bıçak sallıyor

Tabiki böyle kalmaycak devam ettircez eger tutacak bir proje ise arkadaşım cs online oynar ama ciddiyim sniperde bir elde vurdugu adam sayısı max 2-3 ken
şuan 7-12 arası vuruyor :)

Ülkemizde oyuncu sayısı çok ucuz fiyattan iyi satılır demi ?

sadece sizlere bir sorum :)

yt ile tanışmadan önce online oyunlara sarmıstım bende. knight online duymustursun belki o oyunla ilgili çalısma yapabilirsin . birde metin2 var genellikle 10-15 yaş aralıgı oynuyor o oyundada çalısmalar yapabilirsin fakat anti-cheat korumaları var :) knight online bu sene 100bin dolarlık yeni bir anti-cheat şirketi ile anlaşma yapmış :)

yt ile tanışmadan önce online oyunlara sarmıstım bende. knight online duymustursun belki o oyunla ilgili çalısma yapabilirsin . birde metin2 var genellikle 10-15 yaş aralıgı oynuyor o oyundada çalısmalar yapabilirsin fakat anti-cheat korumaları var :) knight online bu sene 100bin dolarlık yeni bir anti-cheat şirketi ile anlaşma yapmış :)

Dedigim gibi hile kodlaması yapmayacagız biraz düz olacak zaten Türke sökmez anticheat felan

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

ref varsa denerim liseden beri wall açmıyodum özledim :D

:) Ref yok ama hediye ayarlarız bi tane :)

bende denemek isterim aslında hocam :D bi hediyede bana ayarlasan ikrama geçer :D

hiç oyun oynamadım otaraf ta bezim yok hile yaparak oyun oynayınca dahamı zevkli oluyor bana saçma geliyor

Ben de hile severim hocam fakat makinaya karşı bir yerden sonra sıkıldıysam artık hile ile takılırım ama online oyunlarda hileye karşıyım açıkcası, eskiden ne counter oynardık on numara serverlarda hilesis hurdasız şimdi bir giriyorsun server'a adım atamadan indiriyorlar ve bu yüzden artık o oyunu oynamıyorum. Online oyunlarda yapılan hileler oyunu öldürüyor oyuncu sayısında ciddi azalmalar oluyor , büyük şirketlerin büyük paralar verip hileyi önleme çabaları da bundan dolayıdır diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri