Hileli Adsense Aldım Heralde Dolandırıldım mı ?

invasionweb

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu forumda birinden adsense aldım bana pinli adsense diye sattı fakat agario siteme koyduğum reklamların hiç biri geçerli tıklama olarak sayılmamış.

Ben hesabı aldığımda içerisinde 23 TL vardı. Performans a girip Tüm zamanları tıkladığımda bir saç stilleri sitesine 24 ağustosta reklam eklendiğini ve 26 ağustosa kadar 23 TL kasıldığını gördüm. Ben 26 ağustostan itibaren 31 ağustosa kadar 40 TL civarı kastım toplamda 62 TL civarı bir para birikti ve 1 eylül 2015 de hesap kesim oldu toplam 62 TL nin tamamını geçersiz olarak saydı

3qOkE.jpg

Arkadaşlar söylemek istediklerim şunlar

Ben hesabı aldığımda bana pinli diye sattılar. Hesaba ayın 24 ünden 26 sına kadar 23 TL kasılmış ama pin mektubu amerikadan 1 ayda gelmiyor mu ? Ayrıca adsense hesabımda üst tarafta hiç bir pin girin uyarısı yok ! Pin girilmemiş olan hesabı nasıl anlarım ? Dolandırıldım mı yoksa bu hesapta bir anormallik mi var ?

fkhJP.jpg

R10 dan bir arkadaş da buradan birisinden adsense almış kendisinde toplam 1 milyar 200 TL civarı para birikmiş. Onun da agario server ı var ve 1 milyar 200 milyon paranın tamamı geçersiz sayılmış. Banka hesap numarasını girmiş ama pin girili olan veya pin girilmemiş olan hesaba banka hesap numarası eklenebiliyor mu ? Kendisi eklemiş çünkü.

Adsense hesabımdaki anormalliği anlayamıyorum.

Hadi diyelim ki benim 40 TL kastığım agario serverımdaki parayı geçersiz tıklama olarak saydı. Peki ya benim ilk hesabı aldığımdaki 23 TL saç stilleri sitesinde hesabı almış olduğum kişinin kastığı 23 TL yi nasıl geçersiz saydı ?

Bilgilendirebilecek arkadaşlar varmı ?

Hocam pinli olup olmadığını ödeme yöntemlerine girip bakabilirsin bekletilme varsa orda görünür. Onun dışında geçersiz tıklamanın adsense ile ilgili olacağını sanmıyorum belki oyunda biri geçersiz tıklama yapmıstır

Dostum sorduklarının hepsinin cevabı var ancak; bu soruları neden aldıgın kişiye sormuyorsun ya da sordunda cevapmı alamadın.Böyle bir durum varsa öncelikli belirtip kişinin kim oldugunu belirtin.Başka madurlar çıkmasın, millet pinli adsense arıyor.Dikkatetsinler, saygılar...

Hocam pinli olup olmadığını ödeme yöntemlerine girip bakabilirsin bekletilme varsa orda görünür. Onun dışında geçersiz tıklamanın adsense ile ilgili olacağını sanmıyorum belki oyunda biri geçersiz tıklama yapmıstır

Hesaba ilk reklam 24 ağustosta oluşturulmuş 26 ağustosa kadar almanca saç stilleri sitesinde 23 TL kasmış ben de agario serverımda 62 TL ye tamamladım taa ki 1 eylül e kadar. Hadi benimkileri geçersiz saydı o saç stillerinden gelen 23 TL yi nasıl geçersiz saydı ?

Agario kazançları geçersiz sayılanlar

Dediğiniz şekilde birşey olsaydı zaten o adsenseye pinli değil Pin eşiğini geçmiş pini yola cıkacak bir adsense olurmuş.Büyük ihtimal arkadaş daha önceden pinlenen bir adsense satmış.Geçersiz tıklama hakkında hiçbir fikrim yok.

Dediğiniz şekilde birşey olsaydı zaten o adsenseye pinli değil Pin eşiğini geçmiş pini yola cıkacak bir adsense olurmuş.Büyük ihtimal arkadaş daha önceden pinlenen bir adsense satmış.Geçersiz tıklama hakkında hiçbir fikrim yok.

İyi de ben performans a tıklayıp tüm zamanlar dediğimde bana en geri tarih olarlak 24 ağustos 2015 i gösteriyor hocam. Sorun burada başlıyor zaten. En geri tarih 24 Ağustos 2015 ise pin zaten 1 ayda geliyor ama hesapta pin girin uyarısı yok işte

pini 3 ay beklemeden de onaylamanın yolu varda adam kasmış,sen neden kasıyorsun.

ben başvurduğum site adsensesiinde 2 tık varken geçersiz tıktan banlanmıştı.kasmakla kimi kandırıyorsun yada eline ne geçiyor.

pini 3 ay beklemeden de onaylamanın yolu varda adam kasmış,sen neden kasıyorsun.

ben başvurduğum site adsensesiinde 2 tık varken geçersiz tıktan banlanmıştı.kasmakla kimi kandırıyorsun yada eline ne geçiyor.

Kasmak derken ? Sizi anlayamadım hocam.

pardon ben yanlış anladım herhalde ;) ama pini 3 ay beklemeden de onaylamanın yolu var..

3 ay beklemeden pini onaylamanın yolu varsa bu hileye girer mi ? Eğer giriyorsa ben hileli bir adsense almış mı oluyorum ? Bu ileride bana sıkıntı yaratırmı ?

Hocam agar io'da da adsense ile ilgili sıkıntılar var bildiğiniz üzere. Bazı agar io site sahiplerinde kesinti çok olmuş diye duymuştum.

Arkadaşlar bu hesaptan daha önce hiç ödeme alınmadı. Bu yüzden olabilir mi ?

o adsense youtube için değil mi? nasıl tahmini kazanclar gözüküyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri