merhaba arkadaşlar hindistan bbg oranları nasıl acaba ? Örneğin ortalama 20-30 arası dizi 1k izlenmeye kaç dolar bırakıyor acaba ? Konuya yazmak istemeyen pm de atabilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncel dizi buldumda merak ettim o yüzden sordumAceleniz yoksa bi deneyip bilgi verebilirim![]()
tr den daha beter o derece söyleyim
hocam yt ye ilk başladığım zamanlar çalışıyodum o zamanlar açlıktan yüklüodum yanigüncel dizi buldumda merak ettim o yüzden sordum. Ne kadar sürede haber verceksiniz acaba
---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:28 ----------
o kadar kötü diyorsun yani hocam![]()
hocam yt ye ilk başladığım zamanlar çalışıyodum o zamanlar açlıktan yüklüodum yani
Böyle sormayla zaten kazanamazsın dene gör bana kalırsa sürümden kazanılır cpm çokta önemli detay değil.
Cpm dusuk olsa bile icerige talel varsa kazancin bol olur, birakma cpm dusuk diye hevesin kirilmasin.
bende yükledim kanalı bağlayım yazarım durum nasıl diye , bakalım dediğiniz kadar kötümüymüş![]()
hocam, baska dilde yayın yapınca kanalı o ülkeye mi kaydırmak gerekiyor. kanal bağlamak deyiminin anlamı nedir?
nasıl hocam anlamadım dediğinizi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.