Hindistan Menşei Partner Şirketler Ve Banka Ödeme Sorunu!

• Kullanıcı hedefyoutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Hindistan menşei bir partner şirketi ile çalışıyorum aylardır. Tek ödeme yolları var oda banka. Partnere girdim gireli birkez bile ödeme alamadım. Her hafta birkaç kez sürekli iletişim halinde sorunun sebebini bulmaya çalıştık beraberce. 3 farklı Türk banka hesabı yolladım ancak hepsinde swift kod sorunu verdi. Partner şirket benim için detaylı bir inceleme başlattı, hindistandaki anlaşmalı oldukları bankayı aradılar, ve sonuç aşağıdaki resimde:
Hindistandan banka yolu ödeme alanlar oldumu son 7 aydır?
MvvPda.png

Not: Partner ismi sormayın, spam kanal kabul etmiyorlar.

edit: güncelleme: 20.07.2017

Arkadaşlar ödemem az önce geldi. Ödemeyi hindistan bankası üzerinden gönderemediler. Sebebi konuya açtığım olay.
Gerçekten hindistandaki bankalar terör nedeni ile Türkiyeye ambargo uygulamış durumda, para giriş ve çıkışlara yasak koyulmuş.
Bana ödeme Hong Kong üzerinden gönderebildiler.
Bu bilgiyi sunmak istedim

Son düzenleme:
ülkemiz işide destek veren ülkeler arasında diye bir algı var dünya ülkelerinde. halk olarak cefasını biz çekiyoruz

komikliğe bak üstüne yatmak için terör sorunundan dolayı demiş.

Ben üstüne yatacaklarını sanmıyorum. Çünkü bütün konuşmaları ve yazışmaları ben biliyorum. Ayrıca paranın üstüne yatacak olan bir partner sürekli iletişim halinde olmaz, bana sürekli farklı departmanlardan mailler geliyor. Hepsi ile ayrı ayrı görüşüyorum. Sırf sorun çözülebilsin diye ellerinden geleni yapıyorlar.

Hocam payoneer a yollatmayi denet ?

Sonucta euro dolar cinsinden orda da bir banka hesabi vermis oluyorsun.

Paranın üstüne yatmak için yapıyorlar bence. Payooner hesabınızla bağlatmaya çalışın bir de.

Ben üstüne yatacaklarını sanmıyorum. Çünkü bütün konuşmaları ve yazışmaları ben biliyorum. Ayrıca paranın üstüne yatacak olan bir partner sürekli iletişim halinde olmaz, bana sürekli farklı departmanlardan mailler geliyor. Hepsi ile ayrı ayrı görüşüyorum. Sırf sorun çözülebilsin diye ellerinden geleni yapıyorlar.

O zaman tek yol Payooner kalıyor hocam.

hocam madem güveniyorsunuz payoneere ödeme talep edin en azından tr bankaları ile ilgili sorun giderilene kadar deneyebilirsiniz

bahenemi değilmi bilmiyorum ama sanki daha önce açılan partner ödemesi konusundada terör dolayısıyla ödeme alamıyorum gibi bir şey geçmişti mesajlarda

-editt----

Son düzenleme:
hocam başka bir ülkenin banka hesabından alabilirsin.

Paranın üstüne yatmak için yapıyorlar bence. Payooner hesabınızla bağlatmaya çalışın bir de.

O zaman tek yol Payooner kalıyor hocam.

hocam madem güveniyorsunuz payoneere ödeme talep edin en azından tr bankaları ile ilgili sorun giderilene kadar deneyebilirsiniz

Arkadaşlar payoneerin bankacılık anlayışı farklı. Hesapların swift kodu bile yok.

Konuda belitmeyi unutmuşum ödemeyi Leupaya istedim yanıt bekliyorum.

ülkemiz işide destek veren ülkeler arasında diye bir algı var dünya ülkelerinde. halk olarak cefasını biz çekiyoruz

bahenemi değilmi bilmiyorum ama sanki daha önce açılan partner ödemesi konusundada terör dolayısıyla ödeme alamıyorum gibi bir şey geçmişti mesajlarda

Arkadaşlar ödemem az önce geldi. Ödemeyi hindistan bankası üzerinden gönderemediler. Sebebi konuya açtığım olay.
Gerçekten hindistandaki bankalar Türkiyeye ambargo uygulamış durumda, para giriş ve çıkışlara yasak koyulmuş.

Gerçekten hindistandaki bankalar Türkiyeye ambargo uygulamış durumda, para giriş ve çıkışlara yasak koyulmuş.

Hindistan amborgo mu uyguluyor cok ilginc, aldığına sevindim

vay be hayırlı olsun :D adamlar hindistanlı falan ama işinin arkasındalar şaşırttılar ben ödemezler diye düşünüyodum :)

Ganjın b*klu suyunda yıkansınlar kalkıp bize ambargo koysunlar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri