hirs degil risk alirsan kazanirsin.

Tebrik ederim hocam başarılarının devamını dilerim keske bende 2011 - 2012 li yıllarda tanışsaydım yt ile

bende kısaca bahsedeyim bari :D

2005 - 2011 arası Metin2 Oynadım 2011 - 2012 xat.com da ticaret yapa yapa 4 ayda 1 milyar kazandım 2012 - 2013 arası xticaret.com clickbank.com satış ortaklığı yaptım satış ortaklığına harcadıgım parayı cıkartamadım :)
2013 te megaholdings zımbırtısına bulaştım 5 ay boş boş megacı olduk sonra bu iş böyle olmaz dedim tekrar satış ortaklığı yapim dedim bi ara satış ortaklığı yaparken xticaret.com da bi ürün gördüm Youtube Akademisi

bu ürüne güzelce baktım tabi satın almadım siteden baktım neyin nesidir diye hani satıcam ya ne satıcagımı bileyim dedim :D googleye youtubeden para kazanma yazdım bide ne göreyim hazine bulmuşum haberim yok ürünü satmadım kimse bu işi bilmesin diye :D sonra bu foruma denk geldim ne olduysa ordan sonra oldu ilk ay 400 sonra 5 ay boyunca 500 - 1000 arası rutin sekilde devam ettim mart ayında 500 tl kazandım nisanda 4000 bin mayısta 6000 bekliyordum adsensem banlandı 900 aldım yine 2. adsenseden bu ay yine 400 kazandım gelecek ay 3k falan bekliyorum hayırlısı inş. :)

Adsensenin banlanması ani gelir artışından mı ? Yoksa başka bir sebebi var mı? Paylaşırsanız sevinirim hocam..

Adsensenin banlanması ani gelir artışından mı ? Yoksa başka bir sebebi var mı? Paylaşırsanız sevinirim hocam..

ne yaparsan yap geçersiz tık diye mesaj atarlar bazen videolarımızın yorumlarına dalarız neler yazmışlar diye bakarız ben biraz fazla bakmışım galiba o arada 30 sn lik video reklamı cıkmıs 30 saniye boyunca izlendiği için tık sayılmış bundan şüpheleniyorum dikkatli olun..

ani gelir artışıyla alakası oldugunu düşünmüyorum spam yapanlar bilir aniden 1-2 video patlar sonra güncelliğini kaybeder neden banlanmaz ?

artık videolarımın yorumlarına mozilladan bakıyorum mozillaya adblock eklentisini yükledim sorun yok...

hocam on numara bir konu olmuş bazı arkadaşlara çok güzel yol gösterir bu konu.. tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.. ben de yaklaşık 1 yıldır bu işle uğraşıyordum ilk etapta çoğu kişi gibi işin hilesini öğrendik ama doğru yolu sonunda bulduk son 3 aydır güzel paralar kazanmaya başladım ve her ay ciddi artışlar oluyor artık.. bu forum bulunmaz bir nimet ama son zamanlarda forum hem yönetimce hem de üyeler tarafından baltalanıyor.. forum paylaşım forumu olma özelliğini yitiriyor

Bunları okudukça pes etmiyorum, teşekkürler...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tebrikler gerçekten...eğer yt nin yeni yaptırımları olmasaydı-sanırım bu forumun adı ytmilyonerleri.com olurdu ))

Son düzenleme:
Böyle konular şevkimi arttırıyor :) Ne güzel, Allah dahada çok versin :)

108 bine ev aldın 90 bini borç doğru mu anladım.

Çok değerli bir paylaşım. Kazanamayanları sanırım umutsuzluktan biraz uzalaştıracak vazgeçmemeyi aşılayacaktır. Ha sen de mi çok kazanıyorsun desseniz hayır ben de çok kazanmıyorum ama kazanabilirim umudunu yitirmiyorum...

Paylaşım için teşekkürler...

internete tam zamanında başladık ama geç uyandık bizde :)

İlerde çocuğum olursa (Allah kısmet ederse) ilkokul da internetten para kazanmasını öğretecem. Bana yük olmasın o yaşlarda :D

Youtube a güvenerek ev almak akıl işi degil

eğer 90 bin lirası borç ise gerçekten çok büyük bir riske girmişsiniz zaten bu aralar youtube'nin ne olacağı bile belli değil, umarım pişman olmazsınız.

ev almak risk diyenler, neye göre risk?

ev ve araba denen şeyi aldığın fiyata satabilirsin, adam sıkışırsa en kötü satar borcunu öder.. ayrıca ev yeni ise yıl geçtikçe bağlı olduğu muhite göre değerlenecektir. O evden kar bile edebilir.. Bumudur risk?

ev almak risk diyenler, neye göre risk?

ev ve araba denen şeyi aldığın fiyata satabilirsin, adam sıkışırsa en kötü satar borcunu öder.. ayrıca ev yeni ise yıl geçtikçe bağlı olduğu muhite göre değerlenecektir. O evden kar bile edebilir.. Bumudur risk?

borcun tamamını ödemeden kim kime tapu vermiş? kendine ait olmayan şeyi nasıl satacak? paranın tümünü ödeyecek ki tapuyu alabilsin.

Bence bu işte en önemli detay sabırlı olmak. Bu işe başlarken 6 ay hiç para kazanmamayı göze alarak başladım, 6 aylık süre içinde youtube işinin bütün detaylarını öğrenerek para kazanmayı amaçlıyorum. Bu işe biraz geç başladık ama herşeyin hayırlısı,

borcun tamamını ödemeden kim kime tapu vermiş? kendine ait olmayan şeyi nasıl satacak? paranın tümünü ödeyecek ki tapuyu alabilsin.

kardesim cidden surda insanlar 1-2 sey nasihat olsun diye bir blog tarzi forum actim enteresan sorular soruyorsunuz yine
1. evin tapusu bende ve 500 liraya kirada.
temmuz 25 deki adsense geliriyle borcum 50 bin tl civarina inecek
120 ay vadeli olarak aylik 650 lira civarinda bi para ödemem gerekir
500 kiradan geliyor 150 de camiden mendil acarim oda senin gönlün olsun diye sadece.

kardesim cidden surda insanlar 1-2 sey nasihat olsun diye bir blog tarzi forum actim enteresan sorular soruyorsunuz yine
500 kiradan geliyor 150 de camiden mendil acarim oda senin gönlün olsun diye sadece.

MAŞŞALLAH de hem sen hemde millet..

hocam beni güldürdün allahta seni güldürsün , cok doğru bir cevap yazdın. allah bol kazanc versin usta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri