F
fth
Guest
Öz eleştirin için tebrik ederim seni hocam.
Hiç birşey için geç değil, daha çok şey yaparsınız yeterki isteyin..
Teşekkürler zaten onun için çaba harcıyorum hocam. İnşallah en kısa zamanda evim gelecek benimde..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öz eleştirin için tebrik ederim seni hocam.
Hiç birşey için geç değil, daha çok şey yaparsınız yeterki isteyin..
Tebrik ederim hocam başarılarının devamını dilerim keske bende 2011 - 2012 li yıllarda tanışsaydım yt ile
bende kısaca bahsedeyim bari
2005 - 2011 arası Metin2 Oynadım 2011 - 2012 xat.com da ticaret yapa yapa 4 ayda 1 milyar kazandım 2012 - 2013 arası xticaret.com clickbank.com satış ortaklığı yaptım satış ortaklığına harcadıgım parayı cıkartamadım![]()
2013 te megaholdings zımbırtısına bulaştım 5 ay boş boş megacı olduk sonra bu iş böyle olmaz dedim tekrar satış ortaklığı yapim dedim bi ara satış ortaklığı yaparken xticaret.com da bi ürün gördüm Youtube Akademisi
bu ürüne güzelce baktım tabi satın almadım siteden baktım neyin nesidir diye hani satıcam ya ne satıcagımı bileyim dedimgoogleye youtubeden para kazanma yazdım bide ne göreyim hazine bulmuşum haberim yok ürünü satmadım kimse bu işi bilmesin diye
sonra bu foruma denk geldim ne olduysa ordan sonra oldu ilk ay 400 sonra 5 ay boyunca 500 - 1000 arası rutin sekilde devam ettim mart ayında 500 tl kazandım nisanda 4000 bin mayısta 6000 bekliyordum adsensem banlandı 900 aldım yine 2. adsenseden bu ay yine 400 kazandım gelecek ay 3k falan bekliyorum hayırlısı inş.
![]()
Adsensenin banlanması ani gelir artışından mı ? Yoksa başka bir sebebi var mı? Paylaşırsanız sevinirim hocam..
ev almak risk diyenler, neye göre risk?
ev ve araba denen şeyi aldığın fiyata satabilirsin, adam sıkışırsa en kötü satar borcunu öder.. ayrıca ev yeni ise yıl geçtikçe bağlı olduğu muhite göre değerlenecektir. O evden kar bile edebilir.. Bumudur risk?
borcun tamamını ödemeden kim kime tapu vermiş? kendine ait olmayan şeyi nasıl satacak? paranın tümünü ödeyecek ki tapuyu alabilsin.
borcun tamamını ödemeden kim kime tapu vermiş? kendine ait olmayan şeyi nasıl satacak? paranın tümünü ödeyecek ki tapuyu alabilsin.
kardesim cidden surda insanlar 1-2 sey nasihat olsun diye bir blog tarzi forum actim enteresan sorular soruyorsunuz yine
1. evin tapusu bende ve 500 liraya kirada.
temmuz 25 deki adsense geliriyle borcum 50 bin tl civarina inecek
120 ay vadeli olarak aylik 650 lira civarinda bi para ödemem gerekir
500 kiradan geliyor 150 de camiden mendil acarim oda senin gönlün olsun diye sadece.
kardesim cidden surda insanlar 1-2 sey nasihat olsun diye bir blog tarzi forum actim enteresan sorular soruyorsunuz yine
1. evin tapusu bende ve 500 liraya kirada.
temmuz 25 deki adsense geliriyle borcum 50 bin tl civarina inecek
120 ay vadeli olarak aylik 650 lira civarinda bi para ödemem gerekir
500 kiradan geliyor 150 de camiden mendil acarim oda senin gönlün olsun diye sadece.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.