Hırsız Deşifre Bölümü

B
  • Kullanıcı borasa123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

borasa123

Guest
arkadaşlar bu forum ve diğer forumlar ne yazıkki hırsızlığı öğreten mesajlarla dolu, millet bu yüzden youtube kanallarımızdan videoları çalıyor. Lütfen hırsızlığı öğretmeyelim.

Arkadaşlar bana git şikayet et buraya yazma demeyin, şitayet etmek en basiti ama forumlardaki hırsızlık mesajları kötülenmezse bu virüs gibi yayılıyor hangi birini şikayet edeceğiz. Artı ahlaki bir durum herkes okusun diye gerektiğinde yazmalıyız.

Nette yüzbinlerce kaynak var, kaynağınızı başka yerde arayın lütfen youtebe kanallarımıza dadanmayın.

Kanaldan video çalmayı savunanlar varsa o zaman kanalınızı yazın belki birileri ihtiyaç duyar.

Arkadaşlar yabancı içerikli birçok videom da var, ama yabancılardan çalan görmedim, Türkiye hırsızlıkta 1 numara sanırım.

Herkes hırsız kanalları deşifre etmeli yoksa yarın sizlerin kanallarınızı da soyarlar...

ACIK HEDEF GIBI KANAL IFSA ETMEK YASAK.(FGA)

Gördüğünüz gibi bir sürü kanal videomu çaldı ve daha yüzlercesi bunları şikayet etmek için günde 1 saat gerekli... Hangi birini şikayet edelim ?

Kardeşim yanlış anlamada ,
internet ortamı her zaman için böyledir ..

birbirinin makalesini , paylaşımını , paylaşılan scriptleri , programları , vs vs. daha nicesi başkaları tarafından çalınır başka yerlerde paylaşılır vs .

buna alışmanız lazım .

sana tavsiye madem çalınıyor , paylaştığın videolara kanal adresini logonu programlar aracılığıyla koyman.

başka yolu yok bunun .

ben de kopyalıyorum bazı kanalların videolarını :)

yapçak bişey yok

videolar seninse telif yolla değilse çekil kenara da şu kanalları bi çekelim :)

ya bir soru sormak istiyorum ama evet yada hayır diye cevap verin her attığınız videonun her türlü arka plan müzik görüntülerini efeklerini sizmi yapıyorsunuz

herkesin kanallarında olan videolar senden de 1 tane almışlarsa nolmuş.. yabancı içerik çalıştığım halde benim videom bile var bitanesinde indirip türkçe başlıkla atmışlar napalım yani sonuçta ben de başkasından almıştım.. :)
sen kendi kanallarının linklerini yaz da bakalım sen kimlerden almışın..

Genelde haber ve spor ağırlıklı kanallar. Açıkcası benim de haber kanalım olduğunda diğer kanallardan alıyordum. Bu bence çalma hırsızlık vb değil. Sonuçta sende videoyu izinsiz alıyorsun o zaman sende çalıyorsun?

Ki bunun adına spam diyorlar. Tabi şu ara pek bunla uğraşmıyorum ama olsun. Video müziği görüntüsü vb size aitse telif atmaktan çekinmeyin ama size ait değilse yapacak bir şey yok.

adam foruma kaydolalı 3 konu açmıs 3üde aynı konu hırsızlık, hırsızlık ve hırsızlık, sen ne saçma sapan bi arkadassın Allah askına o videoları sana baban mı miras bıraktı ki sahipleniyosun ? Ben dün bi video hazırladım tabi hazırladım derken sagdan soldan almadım videoyu movie maker ile kendim yaptım foto vs seklinde hazırladım ve youtubeye yükledim sonra içeri girip bi bardak su içtim geldigimde video en az 10 kanala daha yayılmıstı suan kaç bilmiyorum ben o videoya emek verdim senn gibi sagdan soldan toplamadım ama o videoyu kopyalayan arkadaslarda en ufak hakkım varsa sonuna kadar helal olsun, ben bu durumda sesim çıkmazken sen hangi mantıkla konu açıyosun üstelik bu 3üncü konun

bak kardesim bu senn son konun olsun ben bu forumda bi üyeyim ve snn konularından rahatsız oluyorum yanlıs anlama ama gerçekten açtıgın 3 konuda birbirinden saçma eger bidaha aynısı olursa yöneticilere bu durumu bildiricem ve emin ol baska arkadaslarda bildiricektir banlanmana hiç gerek yok ama böyle giderse tek çare o çünkü açmıs oldugun 3konudada büyük rahatsızlık veriyosun

ikidebir bir burda millete hırsız diye konu açıyorsun. burda herkes bu işi yapıyor ve herkese hırsız diyorsun. senin başka işin gücün yokmu ?

arkadaşlar bu forum ve diğer forumlar ne yazıkki hırsızlığı öğreten mesajlarla dolu, millet bu yüzden youtube kanallarımızdan videoları çalıyor. Lütfen hırsızlığı öğretmeyelim.

Arkadaşlar bana git şikayet et buraya yazma demeyin, şitayet etmek en basiti ama forumlardaki hırsızlık mesajları kötülenmezse bu virüs gibi yayılıyor hangi birini şikayet edeceğiz. Artı ahlaki bir durum herkes okusun diye gerektiğinde yazmalıyız.

Nette yüzbinlerce kaynak var, kaynağınızı başka yerde arayın lütfen youtebe kanallarımıza dadanmayın.

Kanaldan video çalmayı savunanlar varsa o zaman kanalınızı yazın belki birileri ihtiyaç duyar.

Arkadaşlar yabancı içerikli birçok videom da var, ama yabancılardan çalan görmedim, Türkiye hırsızlıkta 1 numara sanırım.

Herkes hırsız kanalları deşifre etmeli yoksa yarın sizlerin kanallarınızı da soyarlar...

Gördüğünüz gibi bir sürü kanal videomu çaldı ve daha yüzlercesi bunları şikayet etmek için günde 1 saat gerekli... Hangi birini şikayet edelim ?

Arkadaş sana bu videolar gökten zembillemi iniyo. Sende başka yerden almıyon mu ?

videolar seninse git youtuba tanımla kopyalanırsa eşleşen 3. taraf der yok videolar senin değilse ispatlayamıyorsan gelipte burda garip davranışlarda bulunma daha önceden açtığın konular kitlendi sebep ? demekki bişeyleri yanlış yapıyorsun . spamlayıp durma şu konunu .

böyle adım gibi biliyorum sende başkasından video çaldın
ozaman sende hırsızsın
hırsız hırsız .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri