- Web sitesi
- www.arifbasaran.com
Kod:
Furkan Ruby(M*l)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Furkan Ruby(M*l)
videoyu yayınlamasam mı ? çocuğun tel. no'sunu falan da verdim. özel hayatın gizliliğine ters düşmez mi ? umrumda değil de yasa var. ben bunu savcılığa verince bu da bunla çıkmasın karşıma ?
---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------
[MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION]
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION]
videoyu yayınlamasam mı ? çocuğun tel. no'sunu falan da verdim. özel hayatın gizliliğine ters düşmez mi ? umrumda değil de yasa var. ben bunu savcılığa verince bu da bunla çıkmasın karşıma ?
@Ahmetzone
@Pars Yazılım
@abasaran
bugun webscribti hocama yapılan dolandırıcılığı okudun sanrım hocam bu yaşta bunu yapıyorsa yarın milletin kefen parasını çalar direk savcılık girsin içeri çocuk hapisleri var yatsın çakalBence cezayı haketmeli ama savcılık falan yapmayın hocam.
Kardeşimden 1 yaş büyük sadece. Bu yaşta daha bişey anlamıyorlar.
Siciline işlenmesin yazık ama ailesine söylenmesine ve böyle şeyler yapmaması için korkutulmasına kesinlikle karşı değilim.
Dedektifler yakin bi zamanda kasim 22 olmasi lazim bende dolandirildim. Babamla emniyete gittik yok cocuk sube vs. dediler babam ugrasmak istemedi 100lira icin ama ben pesini birakmak istemiyorum gonderilen kisinin İban numarasi ve Adi var barinak hesabi oldugu one suruldu . Ancak dolandirildim bana yardimci olabilicek var mi dekont gonderebilirim. Modlar adminler benim isede bi el atarmisiniz
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bişi dicem bu wikpediada iyi degiştiriyosunuz felanda büyük bilgi kaynaklarıda degişir ozaman ?
Adama bak viki bile yazmış kendineKullanıcı:Furkanruby - Vikipedi
Vikipedi'yi kim editledi çok güldüm![]()
Forumdakiler yapmışlar![]()
[MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION]
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.