Hırsızlıkta Sınır Yok !! Videoyap Botu Ortak Kullanım.

hocam troje sizin pc'ye nasıl gelecek bot için uğraşacak ağır işsiz varmı bılmıyorum trojan oldugunu dusunuyorsanız hemen durmayın formatı atın cunku ozel bılgılerınızıde erısım saglayabılır

Ne günler görmeye başladık. Aynen senin durumunda bir kişi 2 ay önce bu şekilde bana yazmıştı. Sonra ayrıldığı nişanlısının bilgisayarında videoyap oturumunu açık bırakmış ayrıldığı sevgilisi destekden tüm süreyi şu maile aktarın diyince sevgilisinin maili olduğunu anlamış ve olayı çözmüştü. Videoyapda oturum açınca çerez silinmezse hep o pcde oturumda açık olur. Şifreni ayarlarımdan değiştirrsen oturumu düşer. Eğer konuda üyelik mail adresi veya üyeid ni yazmış olsaydın loglarınıda incelerdim. Keyloger yemiş olsaydın. kanallarını çalardı kişi, kanallarının şifresi değişmiyorsa örnekdeki gibi bir durum olmuştur.

www.videoyap.com/durum.php

bu alandan o kanala yüklenmiş bir video linkini yazarmısın? eğer orada karşı çekilen video linki çıkıyorsa toplu pc upload kullanılmadan yüklenmiş demektir. Ama ben şuanda üyelik bilgilerin olmadan logunu bilipde net konuşamam. Zan altında bırakmışsın, varsın öyle olsun. alıştım artık :)

"Bilgisayarınızdaki Videoları Toplu Yükleyin." bölümüne iki defa üst üst girince hiç işlem yapmazsanız bile "XX dakika XX saniye tekrardan yükleme yapabilirsiniz." uyarısı çıkıyor..

benim şuanda videoyap sürem dahi olmamasına rağmen yükleme bölümüne girip çıktım ve tekrar girdim aynı hatayı aldım..

yani anladığım kadarıyla o bölümde yükleme yapılmasada ikinci ziyarette yükleme yapılmış gibi bekletiyor..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gec donus icin ozur dilerim islerim vardı ancak girebildim. oncelikli olarak eski nisanlim vs yok yanlız calısıyorum oturumun herhangi bi yerde acık kalması soz konusu degil cunku 2 pc var sifreli bu pcleride sadece ben kullanıyorum. ayrıca bot sahibini veya botta yetkili olan arkadasların hic birini sucladıgım yok. destek bolumune mesaj attım zaten olayı acık sekilde 2 kanalında mail ve sifreleri destek bolumune yazdım hatta yuklendi gozuken kanalın tokenini kaldırmadım o kanal hala botta bagli. ricam sedece logları kontrol etmeniz cunku 1-2 gun once tokenini kaldırdıgım kanala nasıl yukleme yapılıyor onu anlamadım. Üyelik Id : 17552

Yeni token almak bu kadar zormu arkadaş. Biri bu forumda donumu çalıdılar diye konu açarsa yakında hiç şaşırmam artık. :)

kullanmada poroblem yokta benim sildigim kanalı neden bi daha kanallarım kısmına ekleyip token veriyor cozemedim :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap loglarına bakacakmısınız botu 2 gundur kullanmıyorum yukleme yapömıyorum. loglara bakacagınız umidi ile Üyelik Id : 17552

kullanmada poroblem yokta benim sildigim kanalı neden bi daha kanallarım kısmına ekleyip token veriyor cozemedim :D

İyi de hocam sildiğin kanalı yeniden eklemesi için kanal şifreni bilmesi lazım. Bu durumda zaten botla uğraşmaz direk kanalı alır hırsız olsa :D

bu sekilde actıgım 80 kanal kapandı sayın videoyap yoneticisi ne zaman kontrol edeceksiniz. ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ne günler görmeye başladık. Aynen senin durumunda bir kişi 2 ay önce bu şekilde bana yazmıştı. Sonra ayrıldığı nişanlısının bilgisayarında videoyap oturumunu açık bırakmış ayrıldığı sevgilisi destekden tüm süreyi şu maile aktarın diyince sevgilisinin maili olduğunu anlamış ve olayı çözmüştü. Videoyapda oturum açınca çerez silinmezse hep o pcde oturumda açık olur. Şifreni ayarlarımdan değiştirrsen oturumu düşer. Eğer konuda üyelik mail adresi veya üyeid ni yazmış olsaydın loglarınıda incelerdim. Keyloger yemiş olsaydın. kanallarını çalardı kişi, kanallarının şifresi değişmiyorsa örnekdeki gibi bir durum olmuştur.

www.videoyap.com/durum.php

bu alandan o kanala yüklenmiş bir video linkini yazarmısın? eğer orada karşı çekilen video linki çıkıyorsa toplu pc upload kullanılmadan yüklenmiş demektir. Ama ben şuanda üyelik bilgilerin olmadan logunu bilipde net konuşamam. Zan altında bırakmışsın, varsın öyle olsun. alıştım artık :)

Başkan facede sifre degisirken " Diğer tüm cihazlarda çıkışımı yap!" butonu var. Videoyap'a da eklesin.

2 gün önce konudaki sıkıntını dile getirdin. Sebebi bot veya bir başkası çıkmadı. Kanal tokenlarken yanlış mail adresi girmişsin. Tokenladığın kanala video yüklemişsin. Tokenladığın sandığın kanalda haliyle farklı olunca tabiki böyle bir durum gibi görmüşsün. Hatanı destekden detaylıca yazmıştım.

Şimdi kapanmayla alakalı dönüş bekliyorsun. Yönetici desteğinde bekleyen dahi mesajın yokki ben kontrol edeyim? 80 kanal dediğin kapanıyorsa 1 tanesini bota ekleme, 1 tanesini adsenseye ekleme. sana zaten çıkar. Adsensen mi spama girmiş, kanal açma şeklinde mi sıkıntı var. 80 kanal kapanması bildiğin sana özel kıyım demektir. Tabi destekden yazsan incelerim şundan dolayı kapanıyor şunu yapma derim. Buradan mesajın yokken sana yazmam bilmeden yazmak demektir.

Neyse, çok üye çok dert. Kimisi de tabiki senin gibi konular açacaktır. Hatalı işlem yapıp, suç bende gözükse bile varsın öyle bilinsin. Belki daha hayırlı olur.

Dipnot: gidip 2 tane kanalalsat.com dan tokenlı kanal al. Kanala bile giriş yapmadan 2 gün çalış. 2 tane kendin kanal aç bota ekleme 1 video yükle. 2 tane kanal aç bota ekle 0 video yükle. 2 tane kanal aç bota ekleme adsense ekle.

Adsense mi spamda, bilgisayarın mı spamda bilgi edinmiş olur. Onu çözümleriz. 80 kanal ünlem geç ile alakalı bot kullanımınla hatalı bir nedenle kapanmaz.

Dipnot 2: vdsden yaptığım kapanmıyor deme bota eklediğin gibi bilgisayarından yap. Vdsin temiz olabilir. Bence adsense spama düşmüştür her adsensene eklediğin kanal kapanıyordur. Desteğe yazarsan tabi bende sana sebini yazarım

2 gün önce konudaki sıkıntını dile getirdin. Sebebi bot veya bir başkası çıkmadı. Kanal tokenlarken yanlış mail adresi girmişsin. Tokenladığın kanala video yüklemişsin. Tokenladığın sandığın kanalda haliyle farklı olunca tabiki böyle bir durum gibi görmüşsün. Hatanı destekden detaylıca yazmıştım.

Şimdi kapanmayla alakalı dönüş bekliyorsun. Yönetici desteğinde bekleyen dahi mesajın yokki ben kontrol edeyim? 80 kanal dediğin kapanıyorsa 1 tanesini bota ekleme, 1 tanesini adsenseye ekleme. sana zaten çıkar. Adsensen mi spama girmiş, kanal açma şeklinde mi sıkıntı var. 80 kanal kapanması bildiğin sana özel kıyım demektir. Tabi destekden yazsan incelerim şundan dolayı kapanıyor şunu yapma derim. Buradan mesajın yokken sana yazmam bilmeden yazmak demektir.

Neyse, çok üye çok dert. Kimisi de tabiki senin gibi konular açacaktır. Hatalı işlem yapıp, suç bende gözükse bile varsın öyle bilinsin. Belki daha hayırlı olur.

Dipnot: gidip 2 tane kanalalsat.com dan tokenlı kanal al. Kanala bile giriş yapmadan 2 gün çalış. 2 tane kendin kanal aç bota ekleme 1 video yükle. 2 tane kanal aç bota ekle 0 video yükle. 2 tane kanal aç bota ekleme adsense ekle.

Adsense mi spamda, bilgisayarın mı spamda bilgi edinmiş olur. Onu çözümleriz. 80 kanal ünlem geç ile alakalı bot kullanımınla hatalı bir nedenle kapanmaz.

Dipnot 2: vdsden yaptığım kapanmıyor deme bota eklediğin gibi bilgisayarından yap. Vdsin temiz olabilir. Bence adsense spama düşmüştür her adsensene eklediğin kanal kapanıyordur. Desteğe yazarsan tabi bende sana sebini yazarım

benim seni veya botu sucladıgım yok. sadece kanal loglarınızı bakmanızı rica ettim eger videoyapta videoyap giris ip araalıklarını sisteminiz logluyorsa ordan kontrol etmenizi rica ettim. kanalin tokenini sildigime eminim ikinci bi kez token vermedim kanala. neyse tesekkur yardımların icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri