Hırvatistan - Türkiye

Hakan attı bee helal olsun .

Bedava penaltıyı yaptıran adam faul yaptı bir de itiraz ediyor güzel cevap oldu Hakan Çalhanoğlu...

hırvatların goluden sonra totem yaptım kapattım tv yi kapatır kapatmaz gol atmışız :)

emre mor hakikaten çok tecrübesiz , çok saçma itirazlar ediyor ama o nasıl bir çevikliktir , sanki joistikle kontrol ediyorlar.

Benim anlamadığım her maçta Cenk Tosun var ve hiçbir katkısını göremedim kaç maçtır. Nedense hiç tepki almayan tek oyuncu da o. Anlam veremedim. Çok hazır top bekliyor, kendini karşı tarafa teslim etmiş resmen kaçmıyor bile.

Benim anlamadığım her maçta Cenk Tosun var ve hiçbir katkısını göremedim kaç maçtır. Nedense hiç tepki almayan tek oyuncu da o. Anlam veremedim. Çok hazır top bekliyor, kendini karşı tarafa teslim etmiş resmen kaçmıyor bile.

Aynen hocam boş boş dolanıyor bi iş yaptıgı yok ya

aynen forvetsiz oynuyoruz onun yerine hakan ortaya çek gökhan töreyi al forvetsiz oyna. ya da emreyi forvete koy kafasına göre takılsın gökhan töreyi al kanata daha çok iş yapar en azından hareketli

forvetlerin çoğu öyle hocam , ibrahimoviç bile çoğu zaman sahada yürür ama dediğin gibi sanki biraz az kaçıyor mesela burak daha atiktir cenkten bana göre.

Bir Beşiktaşlı olarak samimiyetimle söylüyorum Cenk her maçta gol atacak bir adam değil muhtaç kaldık bu adama şeklinde sürüyle yorum gelirse adamda zaten beni zorlayan yok modunda oynar malesef milli takım olsa bile!

maç 1-1 bitti helal olsun takımımıza bu seferki hevesimi boşa çıkartmadılar

güzel 1 puan kazanmak önemli değildi grubun lider görünen takımına 2 puan vermemek çok iyi oldu

not düşersek ismail 2. yarı okay ahmet çalık berbat yani bu pas hatalarını değerlendiremeyen hırvatlarda acayip kendileride baya bi pas hatası yaptı.

takımda en iyi 1. topal 2. kaleci 3. şenerdi bana göre sağ bek iyi gökhana gerek yok ama sol bek canere ihtiyaç var eğer ahmet çalığı oynatacaksa herine hakan baltayı çağırsın daha iyi

Son düzenleme:
valla anlamıyorum sizi :) ismaili eleştirin de diğerleri gayet iyiydi, hakan da gol atarak kendini kurtardı.. cenk gayet müthiş oynuyor illa top alıp tutmak değil futbol, adam her topa kafaya çıkmaya çalışıyor basıyor yoruyor. takım olarak güzel tempolu oynadık. yani diri oynadık. niye benim gördüğümü görmüyorsunuz :) gayet umut verici bi milli takım. barcelona gibi olmasını beklemeyn takımı, emek veren futbolcular var sahada.. özellikle mehmet topal sahanın en iyisiydi. ardayla bu takım daha da güçlenir

Takım kötü, şans puanı aldık, maç seyircisiz olmasa farklı olurdu. Umarım diğer maçlara daha güzel kadro ile çıkarız.

Bu oyuna 1 puan çok çok iyi .. maçın toplamında 60 dakika berbat oynadık varlık gösteremedik.. Şanslıydık 3 topları direkten döndü .. Defansımız iyiydi..Özelliklede Mehmet Topal ...

Hırvatistan iyi mi oynadı bence hayır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri