- Web sitesi
- www.kadinevi.org
Arkadaşlar videoya 20-30 k hit alabilecegim bir site lazım veya program ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
analytics yansıyormu?ad me fast var hocam
addmefast gibi programları kullananların videoları 301 de takılı kalıyor daha sonra incelemeye giriyor 301 e kadar kimler izledi diye daha sonra sonuç olumsuz çıkıyor kanal kapanıyor, adsenseye dahi yansıyor adsense kapatılma olaylarına kadar ilerliyor, forumu gezip örneklerini sıkca görebilirsin, facebook da paylaşabilirsin onda bir mahsur görmüyorum..Arkadaşlar videoya 20-30 k hit alabilecegim bir site lazım veya program ?
addmefast gibi programları kullananların videoları 301 de takılı kalıyor daha sonra incelemeye giriyor 301 e kadar kimler izledi diye daha sonra sonuç olumsuz çıkıyor kanal kapanıyor, adsenseye dahi yansıyor adsense kapatılma olaylarına kadar ilerliyor, forumu gezip örneklerini sıkca görebilirsin, facebook da paylaşabilirsin onda bir mahsur görmüyorum..
Evet geçersiz izlenme tık diye sıkıntı yaratıyor, deneyin görün dicem ama denemeylede görülecek bir şey değil kanal kapanmaları para kazanılan aracı partner hesabı adsense hesabına kadar uzanıyor bu konuda affetmiyor youtube..Peki Partner de olanlarda sıkıntı yaratıyor mu hocam?
Ben Maksimum 4-5K arası kasabiliyorum hocam sıkıntı olmadan bilginiz olsun işinize yararsa. Ücret K başına 20TL
addmefast gibi programları kullananların videoları 301 de takılı kalıyor daha sonra incelemeye giriyor 301 e kadar kimler izledi diye daha sonra sonuç olumsuz çıkıyor kanal kapanıyor, adsenseye dahi yansıyor adsense kapatılma olaylarına kadar ilerliyor, forumu gezip örneklerini sıkca görebilirsin, facebook da paylaşabilirsin onda bir mahsur görmüyorum..
K başı 20 tl mi yapmayın be hocam neyin ne oldugunu biliyoruz 1-2-3-4-5- alabiliyorum zaten bana seri şekilde 20-25 k gönderecek biri lazım ac gözlü olmayın 2 tl lik hiti 20 tl ye vermeye kalkıyorsunuz ayıp kendi 10 video nuzuda benden mi cıkartmaya calışıyorsunuz günlük
---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------
Biliyorum hocam ne oldugunu bana sadece seri hit satan bir site veya program lazım gerisini halledecegim addmefast işe yaramıyor
Beyler yokmu adam akıllı şurası var diyebilecek kimse kendinize saklamayın şu siteleri![]()
1 ay daha sabredersen süper ucuz ve ilk 15 saniye gerçek izlenimli yapacagım. Adf.ly tarzı
1 ay daha sabredersen süper ucuz ve ilk 15 saniye gerçek izlenimli yapacagım. Adf.ly tarzı
2.5 milyon aboneli müyap bu sebeple yalan oldu hatırlatmakta fayda var.
[MENTION=8073]laincest[/MENTION]
Kardeş indir bi mause recoder programı yap 20000 bin tekrar en garantisi bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.