M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Site adresi : Özel mesaj ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : Teklif usûlü.
Sitenin aylık getirisi : Reklam eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi :01.01.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir : Otomobil
Günlük hit sayısı : 50 + ...
Domainin yaşı : 2 aylıktır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet.
Hosting dahil midir : Evet.
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Wordpress.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Ek bilgiler: Siteyi iki ay önce bir hevesle bir forumdan arkadaşa yaptırmıştım. Ancak adsense hesabı alamadığım ve daha fazla uğraşmak istemediğim için satmak istiyorum. Bu web işlerinden pek anlamadığım için seo falanda yapamadım. Buna rağmen önemli kelimelerden hit gelmektedir. Almanca sitelerin tık başı yüksek ücret verdiğini bu konudan öğrendim. Domain ve hostingin 01.01.2017 kadar süresi vardır. Bildiklerim anlatacaklarım bunlar. Son olarak site Almancadır ve 72 tane elimle tek tek girdiğim konu vardır. Sayaç linkini isteyene yollarım. Hosting güzel hosting deki (EU-Basit) , domainde bu sitededir. Herkese özel mesaj atma hakkım saklıdır.
Not: Geri dönüş yapmayacaklar lütfen öm istemesinler.
Site için istenen fiyat : Teklif usûlü.
Sitenin aylık getirisi : Reklam eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi :01.01.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir : Otomobil
Günlük hit sayısı : 50 + ...
Domainin yaşı : 2 aylıktır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet.
Hosting dahil midir : Evet.
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Wordpress.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Ek bilgiler: Siteyi iki ay önce bir hevesle bir forumdan arkadaşa yaptırmıştım. Ancak adsense hesabı alamadığım ve daha fazla uğraşmak istemediğim için satmak istiyorum. Bu web işlerinden pek anlamadığım için seo falanda yapamadım. Buna rağmen önemli kelimelerden hit gelmektedir. Almanca sitelerin tık başı yüksek ücret verdiğini bu konudan öğrendim. Domain ve hostingin 01.01.2017 kadar süresi vardır. Bildiklerim anlatacaklarım bunlar. Son olarak site Almancadır ve 72 tane elimle tek tek girdiğim konu vardır. Sayaç linkini isteyene yollarım. Hosting güzel hosting deki (EU-Basit) , domainde bu sitededir. Herkese özel mesaj atma hakkım saklıdır.
Not: Geri dönüş yapmayacaklar lütfen öm istemesinler.