Hitli video sonrası 1. Telif - Ban sorunu?

• Kullanıcı robinex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

robinex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bunu daha önce 3 defa yaşadım.

Olay şu 4-5 kanalım vardır aylarca video yüklerim hiç ama hiç birşey olmaz 3-4 ay sonra 1 tane kanalımdaki sadece 1 tane video tutar ve hitlenir(100k yakın olur).

Ardından 24-48 saat içinde eğerki herhagi bir kanalımda en ufak bi ihtar varmışsa bütün kanalların paza kazanma gümler.

3 defa bunu yaşayınca akıllandım ve artık telif yiyen kanalı komple silip yeni kanala geçiyordum. Taki düne kadar dün 3 aydır beklediğim oldu ve 1 tane videom hitlendi. Tam içimden geçiriyordum bugün hitlenen videonun olduğu kanaldaki başka uyduruk bi videodan telif geldi. 1. İhtarı aldım.

Bunun sonucu tahminen 48 saat içinde tüm kanallarım gidecek yada hitli videonun olduğu kanalı silecem 3 aylık beklendiğim fırsat çöpe gideccek.

Bunu yaşayan ve herhangi bi şekilde bi yol bulan varmı. Son çare yarına kadar kanalı silecem.

aklımdayken sorayım şuan kanalı silsem parasını alırmıyım önümüzdeki ay?

Kanalı silsende hertürlü parasını alırsın fakat bende kanalını silmenden yanayım eger telif varsa.
1 ayda 1.5 m izlenme yapan kanalı sildim sırf telif yedi diye.
Akıllanmak lazım, yılmayacagım diyorsan eger dikkatli yürümelisin :)

Kanalı silsende hertürlü parasını alırsın fakat bende kanalını silmenden yanayım eger telif varsa.
1 ayda 1.5 m izlenme yapan kanalı sildim sırf telif yedi diye.
Akıllanmak lazım, yılmayacagım diyorsan eger dikkatli yürümelisin :)

Bende sırf o yüzden silme taratarıyım ama şşuan aç gözlülüğümle savaşıyorum şuan hala kazanç geliyor :D

yarın mı silsem diyorum ama yarın çok geç olursa diye korkuyorum

Birde Kanalı paza kazanma kapanmadan silersem parasını alabiliyorum değil mi.

elinde fazla adsense bulundurcaksın,çok kazandıran kanalı adsensede tek bırakacaksın...

elinde fazla adsense bulundurcaksın,çok kazandıran kanalı adsensede tek bırakacaksın...

Aynı isme adsense açılmıyor diye fazla adsense açamıyorum ki :S

Şimdi bana akıl verin sileyim mi yoksa bu gece de kazancı alayım diye bekletip yarın mı sileyim. gece süpriz gelme ihtimalide yüksek :S

ben silmem...zaten hit yakalamak ,kazanç elde etmek zor.bir de gelecek kazancı kendi elimle silmem.olacağına bırakırım.az izlenenleri bir süre gizliye al.

ben silmem...zaten hit yakalamak ,kazanç elde etmek zor.bir de gelecek kazancı kendi elimle silmem.olacağına bırakırım.az izlenenleri bir süre gizliye al.

o kanaldaki çoğu videoyu sildim zaten hitli harici hepsinide silebilirim yani tek video bırakabilirim ama sorun 1. ihtarı almış olmama. böyle olunca maximum 2 gün içinde tüm kanalların para kazanması kapanıyor. 3 defa yaşadım bunu ondan korkuyorum.

Bu arada uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama konu yada mesaj yazmadım bu kadar ilgili olduğunuz için çok teşekkür ederim. başka bi forumda açacaktım yine saçma sapan kendi videonu çek gibi saçma yorumları görmek istemedim. sanki herkes kendi videosunu çekip kazanıyor da fazla akılllılık yapıyorlar. burada ki arkadaşlar daha gerçekçi bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

flood yapıyorum ancak gelişmeyi bildirmek istedim.

100k geçtim ama bi deneme yapayım dedim aldım aynı videoyu başka bir kanala attım ve anında dünya geneli engelliye düştü anında gittim tüm kanalı kökünden kestim arkadaşlar. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :D.

Kanalı komple silince olay tamamdır değil mi ben genelde öyle yapuyorum sıkıntı olmuyor sıkıntı yaşayan varmıydı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri