💥hızı yüksek garantili abonede büyük kampanya - günlük hız 25k!😍

• Kullanıcı ytseller
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Ben arkadaştan memnun kalmadım bilginize. 1k abone almak üzere anlaştık. Ancak attığı sırada abonelerde bir yandan düşüş görünce gayri ihtiyari söyledim. Abone atımı bitmedi bitince düşmeyecek diye birkaç defa söyledi. Ben tekrar düşüş görünce ticaretimizin durmasını söyledim.arkadaş paramı iade etti. Ancak bu süreçte 216 abone de yollamıştı. O 216 aboneden de şuan 121 kaldı. İyi ki iptal etmişim. Kesinlikle şahsın ticaretini baltalamak gibi bir niyetim yok. Ben sorun yaşadım siz yaşamayın.

Konu hakkında şikayet açabilirsin başkalarıda yanmasın bir bakalım ak karaya

Konu hakkında şikayet açabilirsin başkalarıda yanmasın bir bakalım ak karaya

Merhaba başkalarıda yanmasın derken? Bu müşterim hizmetin tamamlanmasını beklemiyor aşırı aceleci davrandı ve hizmeti 'tam anlamıyla' almadan böyle bir yorumda bulundu zaten.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

Konu sahibine hayrlı satışlar. Sitemli bir müşteri sonrası yeni açılmış bir hesapla yorum yazıldığından Dikkatimİ çekti sadece yorumunuz...

Teşekkürler. Evet rica ettim müşterimden böyle bir yorum yazdı kendisi. Şüpheli bir durum yok yani ilginize teşekkürler tekrardan

Ben arkadaştan memnun kalmadım bilginize. 1k abone almak üzere anlaştık. Ancak attığı sırada abonelerde bir yandan düşüş görünce gayri ihtiyari söyledim. Abone atımı bitmedi bitince düşmeyecek diye birkaç defa söyledi. Ben tekrar düşüş görünce ticaretimizin durmasını söyledim.arkadaş paramı iade etti. Ancak bu süreçte 216 abone de yollamıştı. O 216 aboneden de şuan 121 kaldı. İyi ki iptal etmişim. Kesinlikle şahsın ticaretini baltalamak gibi bir niyetim yok. Ben sorun yaşadım siz yaşamayın.

Forum kuralları gereğince ticari konularda bu gibi durumları tartışmak pek verimli olmuyor, o yüzden 1 hafta içinde şikayet konusu açmanızı öneririm aksi halde yorumunuzu kaldırmak zorunda kalacağım.

Forum kuralları gereğince ticari konularda bu gibi durumları tartışmak pek verimli olmuyor, o yüzden 1 hafta içinde şikayet konusu açmanızı öneririm aksi halde yorumunuzu kaldırmak zorunda kalacağım.

Site sizin siz ne derseniz ne isterseniz onu yaparsınız. Ancak yanlış yaparsınız. Açılan konuların yorum kısımları "güncel" yazılmak için değildir. Ben yalan söylemedim. Tecrübemi paylaştım arkadaşta inkar etmedi. Ticaret yapacak yeni kişi yorumları gezip fikir edinme hakkını elinden almayın. Şahıs ismini değiştirdi, şaibeli bir hesapla olumlu yorum atıldı tek söz etmedim. Ben buraya tartışma yaratmak için değil fikir beyan etmek için yazdım. Tartışmaya mahal vermemek için tartışmaya çekilecek eylemlerden kaçınacağım.

Ticaretimiz olumsuz neticelense de arkadaş paramı iade etti. Bildirimde bulunup arkadaştan alacağım bir şey yok dolayısıyla bildirimde bulunup cezalansırılmasını isteyeceğim bir şey de olmadı. Ben ilgili konunun yorumuna tecrübemi yazarım yeni kişi de okur fikir edinir. Gerisi sizde ister silin arkadaşa yarasın ister kalsın yeni kişiler fikir edinsin. Ancak şunu söylemek isterim. Şunu yapmazsan yorumunu sileceğim,kaldıracağım gibi sözler forumda kalan 3 5 göz ucuyla takip edeni de itmek olur lütfen bu yanlışa düşmeyin. İyi günler

Son düzenleme:
Site sizin siz ne derseniz ne isterseniz onu yaparsınız. Ancak yanlış yaparsınız. Açılan konuların yorum kısımları "güncel" yazılmak için değildir. Ben yalan söylemedim. Tecrübemi paylaştım arkadaşta inkar etmedi. Ticaret yapacak yeni kişi yorumları gezip fikir edinme hakkını elinden almayın. Şahıs ismini değiştirdi, şaibeli bir hesapla olumlu yorum atıldı tek söz etmedim. Ben buraya tartışma yaratmak için değil fikir beyan etmek için yazdım. Tartışmaya mahal vermemek için tartışmaya çekilecek eylemlerden kaçınacağım.

Ticaretimiz olumsuz neticelense de arkadaş paramı iade etti. Bildirimde bulunup arkadaştan alacağım bir şey yok dolayısıyla bildirimde bulunup cezalansırılmasını isteyeceğim bir şey de olmadı. Ben ilgili konunun yorumuna tecrübemi yazarım yeni kişi de okur fikir edinir. Gerisi sizde ister silin arkadaşa yarasın ister kalsın yeni kişiler fikir edinsin. Ancak şunu söylemek isterim. Şunu yapmazsan yorumunu sileceğim,kaldıracağım gibi sözler forumda kalan 3 5 göz ucuyla takip edeni de itmek olur lütfen bu yanlışa düşmeyin. İyi günler

Öncelikle yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim. Yazdıklarınıza istinaden:

* 'Güncel yazılmak için değildir' konuyu yukarı taşıyabilmek için spam yapmadan 2 günde 1 bunu uygularım ve bunun konumuz ile alakası yok. Forumda konuyu yukarı taşıma şeklinde bir sistem varsa veya öneriniz belirtirseniz sevinirim.

* 'Tecrübemi Paylaştım' tecrübenizin, tecrübe olabilmesi için hizmeti tam anlamıyla almanız devamında yaşadıklarınızı bir tecrübe olarak aktarmanız gerekmez miydi? Siz önyargı ile maalesef hizmeti anlamadan 'tecrübeyi yaşamadan' iadesini istediniz ve yapıldı.

* 'Şahıs İsmini Değiştirdi' bu forumdaki herkesin bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Aksi bir şey varsa değiştirmeme müsaade edilmezdi.

* 'Şaibeli Yorum Atıldı' müşterime referans ismimi vererek foruma kayıt olmasını ve hizmetim hakkında kısa bir yorum yapmasını rica ettim ve hepsi bu.

* 'Yeni Kişi Okur ve Fikir Edinir' ortada herhangi bir mağduriyet veya herhangi bir olay yokken hizmet tam anlamıyla 'tecrübe' edilmemişken böyle bir yorum sadece burada ki konuma ve bana zarar verir. Bunu düşünmenizi dilerdim.

Kısacası tartışılacak, konusu açılacak bir olay yok. Keşke hizmeti tam anlamıyla alıp deneseydiniz şimdi olumlu yorumunuzu görüyor olacaktık veya yorum yapmazdınız galiba. Admin veya moderatör arkadaşlara şunu söylemek isterim: ytpara üzerinde ticaret yapmak artık zor benim için, satın alma niyetiyle giren insanlar hizmeti düşüyor diye algılamalarına sebep olacak, benim hakkımda kötü düşünecek veya bu düşüncelere mahal verecek durumlar olacak. Bu yüzden hizmetime ve bana zarar verebilecek bu konumun tamamen silinmesini sizden rica ederim. Artık buradan hizmet vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Teşekkürler..

benım aktıf bır kanalım var ama abone 1000 abone olmadı para kazanma aktıf etmek ıcın sızden abone alsak aktıf olurmu

[MENTION=64023]ytseller[/MENTION] hocam abone satışınız devam ediyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri