Hızlı bir şekilde video ortası reklam girme [ imacros ]

merhabalar.
bu makro dediğiniz şey nedir. hiç bilmeyen biri olarak nasıl kullanabilirim. program ile mi çalışıyor. yoksa tarayıcıdan falan mı. kısaca anlatırmısınız. şimdiden teşekkür ederim.

hoc am ben firefoxtan imacros u çalıştırdım sadece 1vvideoyua gırıp çıkyıor yanı uygulamıyor

Biz cahiller için kodu nasıl hangi programlar ile kullanılması gerektiğini anlatacak bir babayiğit yokmu :)

merhabalar.
bu makro dediğiniz şey nedir. hiç bilmeyen biri olarak nasıl kullanabilirim. program ile mi çalışıyor. yoksa tarayıcıdan falan mı. kısaca anlatırmısınız. şimdiden teşekkür ederim.

imacros eklentisi ile oluyor. chrome veya firefox a uygun

hoc am ben firefoxtan imacros u çalıştırdım sadece 1vvideoyua gırıp çıkyıor yanı uygulamıyor

Merhaba arkadaşlar,

Konuyla ilgili olarak gereken düzenlemeleri elimden geldiğince yaptım.. Herkes kullansın ve iş yükü hafiflesin..

hocam ben çalıştıramadım. hem firefox hem chrome çalışmıyor.

eidt: çalışıyor. çalıştıramayanlar dil ayarlarını türkçe yapın.

Son düzenleme:
hocam ben çalıştıramadım. hem firefox hem chrome çalışmıyor.

Birde bu kodları deneyin çalışması lazım

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=0.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=0.6
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Videonun<SP>ortasında<SP>gösterilen<SP>reklam<SP>saati:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=0:10,7:21,14:29,21:41,29:11,36:26,43:32,50:17,1:01 :21,1:08:20,1:15:21,1:23:10,1:30:20,1:52:15,1:59:1 0,2:00:10,2:14:22,2
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=1.2
BACK

'ByEdGe

Son düzenleme:
hocam çalışıyor evet sıkıntı dilde imiş. benim yt kanalı ingilizce olduğu için dile ile ilgili sorun olmuş size tavsiyem ilk mesajınıza yt panelinin dilinin türkçe olması gerektiğini belirtin.

hocam çalışıyor evet sıkıntı dilde imiş. benim yt kanalı ingilizce olduğu için dile ile ilgili sorun olmuş size tavsiyem ilk mesajınıza yt panelinin dilinin türkçe olması gerektiğini belirtin.

Dil konusuna değindiğin iyi olmuş.. Ben Türkçe olarak oluşturmuştum makroyu.. Arkadaşlar kodu paylaşırken lütfen kaynağı belirtin ve kodun sonuna yazdığım 'ByEdGe kısmınıda silmezseniz sevinirim..

Dil konusuna değindiğin iyi olmuş.. Ben Türkçe olarak oluşturum makroyu.. Arkadaşlar kodu paylaşırken lütfen kaynağı belirtin ve kodun sonuna yazdığım 'ByEdGe kısmınıda silmezseniz sevinirim..

hocam ben makroyu tek tek tab ları kendim açarak yapıyorum da (eklenti ile otomatik oluyor) bir şey danışacağım;

tabları loop a nasıl sokarım? yani

TAB T={{!VAR1}}

bu şekilde kullandım ama olmadı.

hani normal programlama i=1 den 30 a kadar diye bir değişken oluyor ya ona benzer bişey 30 tane taba uygulamak istiyorum

Son düzenleme:
hocam ben makroyu tek tek tab ları kendim açarak yapıyorum da (eklenti ile otomatik oluyor) bir şey danışacağım;

tabları loop a nasıl sokarım? yani

TAB T={{!VAR1}}

bu şekilde kullandım ama olmadı.

hani normal programlama i=1 den 30 a kadar diye bir değişken oluyor ya ona benzer bişey 30 tane taba uygulamak istiyorum

Başlangıçta bende tab açtırarak yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı.. O yüzden bu şekilde yaptım.. Ama tab açtıracağım diyorsanız biraz uğraşılırsa yapılamaz diye birşey yok..

Tab T=1 Tab T=2 şeklinde devam eder ama ben gereksiz görüyorum yinede siz bilirsiniz.

Edit:

Şöyle birşeyler buldum bir dene istersen.. Örnek kodlar mevcut arayarak bulunabilir biraz uğraşınca istekli olursanız güzel şeyler ortaya çıkabiliyor :)

Kod:
SET !VAR2 {{!LOOP}}
ADD !VAR2 -{{!VAR1}}
ADD !VAR2 2
TAB OPEN
TAB T={{!VAR2}

Son düzenleme:
Başlangıçta bende tab açtırarak yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı.. O yüzden bu şekilde yaptım.. Ama tab açtıracağım diyorsanız biraz uğraşılırsa yapılamaz diye birşey yok..

Tab T=1 Tab T=2 şeklinde devam eder ama ben gereksiz görüyorum yinede siz bilirsiniz.

Edit:

Şöyle birşeyler buldum bir dene istersen.. Örnek kodlar mevcut arayarak bulunabilir biraz uğraşınca istekli olursanız ortaya güzel şeyler ortaya çıkabiliyor :)

Kod:
SET !VAR2 {{!LOOP}}
ADD !VAR2 -{{!VAR1}}
ADD !VAR2 2
TAB OPEN
TAB T={{!VAR2}

benim kodlar

Kod:
TAB T=2
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Monetization
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Mid-roll<SP>ads<SP>at:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=7:24,14:27,21:56,32:27,45:50,52:00
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Save<SP>changes
TAB T=3
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=7:24,14:27,21:56,32:27,45:50,52:00
TAB T=4
.
.
.
.
.
.
.

şeklinde. burada 30 tane tab ı yaptırıyorum.

hocam benim sıkıntım tabları açmak değil. açılan tabları kod ile döngüye sokmak yani 1 . tabın işi bittiğinde 2. taba geçecek

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Video yöneticisndeki ilk 30 videoya seri bir şekilde video ortası reklamlarını girebileceğiniz bir makro oluşturdum.. En iyi süre değerlerini konu altına yazabilirseniz sevinirim.. Süre değerleri maksimum olursa iyi olur.. 4 saate kadar yolu var :) Makro kodunu konu altından paylaşacağım..

Elimden geldiğince video aralığını uzun tutmaya çalıştım arkadaşlar.. Buyrun kodlar...

Konuyla ilgli düzenlemeler

Makro kurulum ve kullanımı

iMacros'u kullanabilmeniz için öncelikle Firefox eklentisini adresinden indirip kurmanız gereklidir.Eklentiyi firefox tarayıcınıza kurduktan sonra tarayıcınızın sağ
üst köşesinden iMacros ikonuna tıklayıp eklentiyi çalıştırın.Ekletiyi açtıktan sonra " rec " tabına basarak " record " butonuna tıklayın ve basit bir makro yapın böylece eliniz alışmış olur( Örneğin sık kullandığınız bir gmail hesabınıza giriş çıkış yapabilirsiniz ) Makro yapma işleminiz bittiğinde " stop " tuşuna basın.Makronuzun " #Current.iim " şeklinde kaydedildiğini göreceksiniz.

Şimdi gelelim benim yazdığım makroyu nasıl kullanacağınıza.. En basit yoluya " #Current.iim " şeklinde oluşan makro dosyasına sağ tıklayıp " edit " deyin ve aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırın ve kayededin..Bu işlem bittikten sonra youtube video yöneticisi kısmında gelin.. Daha sonra makronun " play " tabına basın " repeat macro " kısmını da 1 ile 30 aralığı yapın ve " play loop " tuşuna basın makro çalışmaya başlayacak ilk 30 videonuzu baştan aşağıya tarayarak video ortası reklamlarını basacaktır.. Elimden geldiğince kullanımını anlatmaya çalıştım kafanıza takılan soruları konuya yazabilirsiniz kolay gelsin arkadaşlar..

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=0.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=0.6
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=1:15,9:17,18:15,28:14,35:55,42:59,50:15,59:13,1:10:15,1:25:01,1:33:12,1:45:55,1:56:43,2:04:43,2:11:53,2:20:54,2:29:32,2:36:36,2:45:46,2:55:31,3:03:44,3:11:44,3:20:55,3:30:21,3:40:12,3:48:23,3:55:43,4:05:32
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=1.2
BACK

'ByEdGe

hocam stabil çalışmıyor kodlar.

hocam stabil çalışmıyor kodlar.

Süre değerleriyle oynamanızı tavsiye ederim.. Stabil değerleri ( tabi bu değerler herkes içinde farklı olabilir ) buluncada konuyada yazarsınız.. Diğer arkadaşlarda yazarsa sevinirim.. Bu arada ben firefox 23.0 sürümünü kullanıyorum bunu da belirteyim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri