Hızlı İndex - Videolarınız 3 Saniyede İndex Alsın - Yöntem

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
O yöntem bitti hocam bitti
Hayır hocam bitmedi ben hala yapıyorum. [emoji6]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:25 ----------

ne kadar yüksek 100 200 bin gibimi
Kendi sistemimden 50k superfast gönderiyorum yeterli geliyor videom trend e giriyor 2 gün bazen 2,5 gün ilk sayfada kalıyor 6.000.000 civarında aranması var.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

video liste dışı yükleyip linke 1000 - 2000 hit gönderip sonra video herkese açık yaptığımda hem indexleniyor hemde 1.sayfada çıkıyor :) tabi 1.sayfada çıkma çalıştığın kategoriye göre değişebiliyor...

BAZI arkadaşlar bu mesajımızın altında bu yöntemin bittiğini veya işe yaramadığını söylüyor. bu konuda bir noktaya değinmek istedim arkadaşlar kendi facebook sayfalarım var onların üzerinden gönderiyorum hiti dışardan satın almıyorum dışardan satın alınan hitler direk video aç kapa mantıgı ile veya kısa süreli izlenim gönderdiğinden dakikalarca izlenmiyor ve youtube artık izlenim süresinide baz alarak değerlendiriyor ve böyle olunca satın alınan veya yönlendirme yapılan hitlerin buna bir katkısı olmuyor ama facebooktan paylastımda zaten insanlar merak edip tıkladığından sonuna kadar izliyor videoyu ve ben bu şekil çalışıyorum belkide bu yüzden sonuç bende olumlu oluyor. yoksa kimseyi kandırma aldatma gibi bir niyetim yok olsa zaten buraya gelip böyle bir şey paylaşma gereği duymazdım bilgi paylaşınca faydalıdır. herkes gibi bende değişiklik yöntemler deneyip sonuçlarına bakıyorum şunu unutmayınki youtube ne kadar önlem alsada her alınan önlem mutlak bir açık meydana getirecektir. önemli olan anılan önlemden sonra yeni çareler üretmek ve bu açıkları bulmaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri