Hızlı İzlenim Alma

• Kullanıcı CHeLeP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CHeLeP

Yasaklanmış
Yeni kanalları partnere sokmak için 2000 izlenim almamız gerekiyor. Bu izlenimi en hızlı nasıl alabiliriz ? Para kazandırması önemli değil 2000 sınırı en hızlı geçirecek önerilerinizi bekliyorum :)

En popüler türkçe dizilere çalış partları halinde izlenim alırsın 1 günde

eşleşen olursada kanalında kalsın sorun olmaz silersin sonra

Telif konusuna dikkat et ama

Evet arkadaş söylemiş eşleşen veren videoları yükle hızlı izlenim alırsın.

Benimde buna benzer bir iki sorum var ,

Dün 15 VİDEO yükledim , izlenimden kasıt GÖRÜNTÜLENME olayı öyle değil mi?

Partnere sokmak için kanaldaki videoların toplamının mı 2000 gösterim alması gerekıyor? Yoksa tek bir Video nun mu?

Eğer öyleyse , dün attıgım bu 13 video toplamda 300 civarı görüntülenme almış , 2000 oldugunda partnere sokabılırmyım?

Bir de adsense de youtube da kalması mı ıyıdır , yoksa partnerde mı?

Partnerse neden partner?

Partnerse en iyisi hangi partner? :)

Saygılar

Benimde buna benzer bir iki sorum var ,

Dün 15 VİDEO yükledim , izlenimden kasıt GÖRÜNTÜLENME olayı öyle değil mi?

Partnere sokmak için kanaldaki videoların toplamının mı 2000 gösterim alması gerekıyor? Yoksa tek bir Video nun mu?

Eğer öyleyse , dün attıgım bu 13 video toplamda 300 civarı görüntülenme almış , 2000 oldugunda partnere sokabılırmyım?

Bir de adsense de youtube da kalması mı ıyıdır , yoksa partnerde mı?

Partnerse neden partner?

Partnerse en iyisi hangi partner? :)

Saygılar

Sen bence biraz youtube çalışma şeklini analiz et sonra para kazanma kısmına geçersin. :) Forumda suallerinin tüm yanıtları mevcut. Ha illa bir cevap istiyorsan kanalın toplam izlenimi 2k olmak zorunda. Eğer telif riski olmayan içerikler paylaşacaksan Adsense çalış. Yok biraz riskli diyorsan partner. Ama partner demek telif olsa da sorun yok demek değil. Ödemelerine bloke koymaları kaçınılmaz. Ama en azından kanallarının toplu para kazanmaları kapanmaz. Sen gene de biraz çalış önce biraz antrenman yap video olaylarında..

Sen bence biraz youtube çalışma şeklini analiz et sonra para kazanma kısmına geçersin. :) Forumda suallerinin tüm yanıtları mevcut. Ha illa bir cevap istiyorsan kanalın toplam izlenimi 2k olmak zorunda. Eğer telif riski olmayan içerikler paylaşacaksan Adsense çalış. Yok biraz riskli diyorsan partner. Ama partner demek telif olsa da sorun yok demek değil. Ödemelerine bloke koymaları kaçınılmaz. Ama en azından kanallarının toplu para kazanmaları kapanmaz. Sen gene de biraz çalış önce biraz antrenman yap video olaylarında..

Hocam Antremandan kastın nedir anlayaadım ama :)

Mesela bak suanda dun yukledıgım vıdeolar bu sekılde ve bır sorun cıkacagını zannetmıyorum , soruyu o yuzden sormustum , tabı google bu , adsense bu , youtube bu yarına ne olacagını bılınmez ama benım kanaatım %90 bu sekılde gıder ve o yuzden sordum hocam ...

66REVE.jpg

Yeni kanalları partnere sokmak için 2000 izlenim almamız gerekiyor. Bu izlenimi en hızlı nasıl alabiliriz ? Para kazandırması önemli değil 2000 sınırı en hızlı geçirecek önerilerinizi bekliyorum :)

1k izlenim 10 tl mi neydi biri satıyordu

Fragman, çizgi deniyorum 2 haftadır hala izlenim alabilmiş değilim. Aynı içerikte paylaşanlar 1 saat içinde 5k üzerine çıkıyor. Var bir şey yapıyorlar kesin...

İzlenim satın al.

reddedildi ( görüntülenme sayısnıda hile) yiyor son güncellemden sonra tüm hit programları. hiç bulasma yazık olur

ve bu arada en iyi partner quiz ve life

Siz bu şekilde diktare etmeye devam ettiğiniz sürece iyi felan olmayacaklar. :) Ne kadar çok isteklisiniz herkesi bu partnerlere yönlendirmeye? Bu firmalar (quiz) geçen ay 2000 kullanıcı ile çalışırken şuan da 7 bin olmuş durumda. Bi 7 binden sonra çoğu ödemelere blokeler gelmeye başlayacak ama kimse farkında değil. Sağolun ya.

10 tl izlenime vereceğine quiz partner kanal al :) bi arkadaş 7 TL'den satıyordu..

ayrıca herkes quize giriyor arkadaş kimse bilmiyordu ne güzel. tıkır tıkır alıyorduk ödemeleri artık bunlarda başlar bloke koymaya..

Siz bu şekilde diktare etmeye devam ettiğiniz sürece iyi felan olmayacaklar. :) Ne kadar çok isteklisiniz herkesi bu partnerlere yönlendirmeye? Bu firmalar (quiz) geçen ay 2000 kullanıcı ile çalışırken şuan da 7 bin olmuş durumda. Bi 7 binden sonra çoğu ödemelere blokeler gelmeye başlayacak ama kimse farkında değil. Sağolun ya.

sen onu bana söyleme arkadaşım bu partnerleri 5-10 tl ye satanlara soyle

quize msj göndermiş illa gel başkan partnere şeref ver fln yazmızlar spam olarak işaretledim maili adsense iidir.

Konuyu hızlı izlenim almak için verilecek öneriler için açtım onun haricindeki konuları konuşmanız konuyu amacından saptırıyor. Önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Konuyu hızlı izlenim almak için verilecek öneriler için açtım onun haricindeki konuları konuşmanız konuyu amacından saptırıyor. Önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hızlı izlenim almak hımm dur bi düşüneyim. Facebook? Twitter? Ha sözlükler de olabilir. Bence en iyisi bunlar. :) Aslında düşününce hiçte zor değil..

Akşam yayınlanan bir kaç diziyi daha sıcakken atıp izlenim almak için sabaha kadar kanalda tuttum. 30 40 tane izlenme gelince kanalımdan sildim bu dizileri ama 2 gün sonra silinen videolara telif hakkı geldi.
Bu telif hakkını aldığım için artık kanalımı partnere sokamazmıyım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri